A CS:GO skinek bemutatása

soldier in the game of counter strikeA Counter Strike Global Offensive játéka egyike azon e-sportoknak és játékoknak, amelyek nagyon rövid idő alatt globális népszerűségre tettek szert és hiába telt el már a megjelenése óta annyi év, ez a népszerűség nem igazán akar alábbhagyni. Amióta a játék létezik, már létezik a CS GO Skins fogalma, ami nagyjából az egyes harcosok, játékosok megjelenését takarja. Ezek igazából a kinézetet módosítják, semmilyen formában nem adnak pluszt egy adott játékos erejéhez, nem jár hozzájuk extra fegyver, kés vagy bármi más. Viszont nem csak egy játékos külső kinézetére vonatkozóan vannak ilyen skinek, de a Counter Strike játékában nagyon népszerűek a fegyvereket, késeket módosító skinek is.

Számtalan elérhető már ezek közül és többnyire azért vásárolják meg őket a játékosok, mert növelik a játék élményét. Meglepő módon nagyon drágák is lehetnek ezek a skinek, minél ritkább valamelyik, annál komolyabb az ára. Van olyan skin, amelyért a CS:GO esetén akár 60 ezer dollárt is adnak a fanatikus játékosok. Hihetetlen sikert jelent tehát ez a piac mindenki számára, így nem csoda, hogy specifikusan skinek kereskedelmére jöttek létre CS GO oldalak. De vajon tényleg megéri ilyeneket vásárolni és ezekkel kereskedni? Érdemes olvasgatni az LV BET sportfogadási oldalát, hiszen ott erre a kérdésre is választ adunk, de számtalan Counter Strike fogadási tippet adunk és egyéb érdekességekről is beszámolunk. Mikről lesz szó a következőkben?

  • Bemutatjuk a CS GO skinek beszerzési módjait
  • Megmutatjuk a CS GO skinek értékét
  • Végigfutjuk az LV BET sportfogadási oldal CS GO kínálatát a skinek tükrében

A CS:GO skinek beszerzési módjai

A Counter Strike játékában a játékosok sokféle módon szerezhetnek CS GO skineket. A legegyszerűbb módja a beszerzésnek az, hogy játszunk a játékkal és ott megkapjuk. Hiszen minden egyes játék kezdete során a játékosok kapnak egy úgynevezett „dropot”. Ez nagyjából azt jelenti, hogy kapunk egy ládát, amiben véletlenszerűen lesznek bizonyos skinek. Viszont skineket számtalan más módon is beszerezhetünk. Például vannak olyan Counter Strike oldalak, ahova feliratkozás után kaphatunk ingyenes skineket. Aztán szerezhetünk például úgy is ilyeneket, hogy megnyerünk egy nagyobb tornát. És hát ott van a leggyakrabban használt opció, amikor felkeresünk egy online piacteret és valódi pénzért vásárolunk egyet.

Skineket még nyerhetünk úgy is, hogy követünk CS:GO játékosokat a különféle streaming oldalakon, hiszen ők gyakran szoktak követőik között ilyeneket kisorsolni. Aztán még arra is van mód, hogy kereskedjünk skinekkel, tehát az általunk ingyen vagy pénzért szerzett skineket barátokkal csereberélhetjük, akár egy az egyben. De arra is van példa, hogy egy ritkább skinért a csere során akár 10 másikat kell adnia a másik játékosnak. De tényleg megéri skineket gyűjteni? Nézzük meg, hogy mi is az érték egy játékos számára abban, hogy számtalan skint birtokol, köztük például néhány ritkaságot!

A CS GO skinek értéke

A CS:GO skinek számtalan különféle dízájnban jelenhetnek meg. Vannak tehát olyanok, amelyek sokkal drágábbak mint mások. A CS GO skinek értékét sok tényező határozhatja meg, de alapvetően minden azon múlik, hogy mennyire ritka egy adott skin. Minél kevesebb játékosnak lehet meg egy adott kinézet, annál több pénzt fognak érte fizetni. A skineknek van egyfajta hierarchiája is, ezt a színük is mutatja, hiszen a lista legalján van a fehér és a világoskék, ahogy pedig haladunk egyre feljebb úgy jön szembe a piros és végül az arany, ami már kifejezetten ritka skint jelöl.

Amikor a fegyverekről beszélünk a játékban, akkor meg kell említeni a Stat-Traket is, ami nagyjából egy technológia, ami egy bizonyos fegyverrel követi nyomon egy adott játékos teljesítményét. Tehát azt láthatjuk vele, hogy azzal a fegyverrel a játékos hány ellenfelét ölte meg. Ez pedig azt is mutatja, hogy egy bizonyos skin értéke jelentősen megnőhet, ha a kapcsolódó fegyverrel rengeteg ellenfelét ölte meg a játékos a játékok során.

Weapon skins in Counter Strike

A CS:GO skinek hatása a fogadásokra az LV BET-nél

Az e-sportok világában a CS:GO egyértelműen az egyik legnépszerűbb és nem csak a játékosok vagy éppen a rajongók között, de a fogadók vonatkozásában is. Nem csoda, hogy nincs ma már olyan valamire való bukméker, aki ne kínálna sportfogadásokat Counter Strike meccsekre, az egyik legnagyobb online sportfogadási oldalon, az LV BET-en pedig minden nap tucatnyi meccs piacait találjuk meg. És ha nyomon követjük a skinek világát, akkor az segíteni fog a fogadásokban is.

Hiszen ha tudjuk, hogy melyik játékos milyen értékű skinekkel játszik, az utalhat a korábban általa megnyert pénzdíjakra is, összességében pedig a játékos erejére. Természetesen ez csak egy paraméter a CS GO fogadásoknál, amit figyelembe kell venni, de határozottan érdemes. Szeretnénk még hasonló érdekességeket olvasni a CS GO világából? Akkor kövessük az LV BET oldalát és blogját, ahol az érdekességek mellett minden meccsre tippeket és tanácsokat is kaphatunk.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *