ESL Games Pro League 16 fogadási lehetőségek

ESL Games Pro League 16 fogadási lehetőségek

ESL Pro League Season 16 Conference - CS:GOAz ESL Games egy Counter Strike Global Offensive esport bajnokság, amely most már a 16. szezonjához érkezik. Ez kivételesen nem egy CS GO online bajnokság, ugyanis az ESL eseményeire offline módban kerül sor. Az ESL Pro League a megszokott Counter Strike 1.6 verzióval működik, ami a legendás Counter Strike játék legtöbbet játszott verziója. A Pro League 16. szezonja, tornája 2022. augusztus 31-én kezdődik majd és egészen 2022. október másodikáig tartanak a küzdelmek, de ebbe beletartoznak a selejtezők is.

Az ESL Pro League Season 15 győztese egyébként most is nagy esélyes, a FaZe Clan elég meggyőző teljesítménnyel szerezte meg a győzelmet a legutóbbi tornán. De kíváncsiak vagyunk, hogy pontosan kik indulnak még és mire érdemes esport fogadás lehetőségeket megfontolni? Azt javasoljuk mindenkinek, hogy kövesse az LV BET sportfogadási blogját, ahol számtalan érdekesség és jó tanács mellett fogadási lehetőségeket is találhatunk. A következőkben lesz tehát szó:

  • Az ESL Pro League és a 16. szezon rövid bemutatásáról
  • Fogadási tippekről az ESL Pro League 16. szezonjára
  • A legjobb LV BET fogadási tippekről

Az ESL Pro League és a 16. szezon rövid bemutatása

Az ESL Pro League 16. szezonja 2022. augusztus 31-én kezdődik és 2022. október 2-án fejeződik majd be. Az összdíjazás 835 ezer dollár, a győztes 175 ezer dolláros jutalomban részesül majd, de még az utolsó helyezett is kap 6000 dollárt, szóval kiemelt versenyről van szó. 24 induló csapat van, ezek egy része korábbi esport eredmények alapján kapott meghívást, a többieknek selejtezőt kell vívniuk azért, hogy indulhassanak. A lebonyolítás menete nem változott az ESL Pro League Season 15 óta, tehát a 24 csapat majd négy hatcsapatos csoportban küzd egymással először. Egy-egy meccset játszanak, majd az eredmények alapján az első helyezettek a legjobb 8-ba kerülnek.

A 2. és 3. helyen végzett csapatok a legjobb 12 körébe jutnak, tehát egy kicsivel többet kell játszaniuk, ha ők is be akarnak jutni a legjobbak közé. A kiemelt csapatok között értelemszerűen ott van az Astralis, a BIG, a Complexity Gaming, az ENCE és a tavalyi győztes FaZe Clan is. Vannak csapatok, amelyek az aktuális ESL ranglistán elfoglalt helyezésük alapján kaptak meghívást és végül van néhány csapat, amely a Conference Stage körén keresztül vívhatta ki a bejutást az ESL Pro League legújabb szezonjára. De nézzük meg, hogy vajon kikre érdemes tippelni!

Fogadási tippek és szorzók az ESL Pro League 16. szezonjára

A Counter Strike fogadások alapvetően elég egyszerűek, hiszen egy meccsen nincs döntetlenre lehetőség, azt kell megtippelnünk leginkább, hogy melyik csapat tud majd nyerni. De emellett van bőven fogadási piac azok számára, akik jobban ismerik a CS GO játékát. Így például fogadhatunk arra, hogy ki szerzi a legtöbb ölést, ki nyeri a pályákat milyen arányban és egyáltalán, a Pro League végső győztesére is fogadhatunk. Aaz ESL Pro League 16. szezonjában a fő esélyes a tavalyi győztes FaZe Clan, de mi nem írnánk le az ENCE, a Ninjas in Pyjamas és a FURIA csapatait sem.

Az Astralis és a Natus Vincere elég nagy csalódást keltett a tavalyi szezonban, hiszen csak az 5-8. helyen végeztek, úgyhogy idén biztosan komolyan oda fogják tenni magukat, hogy megszorongassák a FaZe Clant.

Fogadások a CS:GO Pro League 16. szezonjára az LV BET-nél

Az esportok és a Counter Strike fogadása egyre népszerűbb napjainkban, így nem csoda, hogy a legismertebb és legnépszerűbb online sportfogadási oldal, az LV BET is számtalan fogadási lehetőséget biztosít a CS:GO Pro League-re és 16. szezonjára. Ráadásul az egyes meccsekre nem csak alapvető piacokon fogadhatunk, de megpróbálhatjuk eltalálni azt is, hogy ki nyeri a végén a tornát, de a különböző pályákra is fogadhatunk.

Nincs benne nagy meglepetés, az LV BET is a FaZe Clant találja az ENCE mellett a legesélyesebbnek a győzelemre, de az Astralis és a Natus Vincere is számításba jöhet a legvégén. De nem is mutatjuk be a teljes kínálatot, mindenkinek azt javasoljuk, hogy böngéssze át az LV BET sportfogadási oldalát a legjobb fogadási lehetőségekért, az LV BET blogja pedig bőségesen biztosít fogadási tippeket!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *