Forma 1 Holland Nagydíj fogadási lehetőségek

Forma 1 Holland Nagydíj fogadási lehetőségek

Dutch Grand Prix 2022 - F1 RaceA 2022-es Formula 1 versenynaptár 15. állomása a Formula 1 Holland nagydíj, amely közvetlenül a Spa pályán megrendezett belga verseny után következik a Formula 1 világbajnokságban. Az F1 Holland Nagydíj eddig egyébként 31 alkalommal került lebonyolításra, először még 1950-ben. A GP holland versenye nem lóg ki a sorból hosszúságát illetően, hiszen 72 körön keresztül versengenek a pilóták, összesen több mint 306 kilométert tesznek meg a verseny során. Ez a Grand Prix azért is kifejezetten érdekes, mert a célegyenest leszámítva nagyon hosszú egyenes szakaszok nincsenek, tehát izgalmas előzések vannak minden egyes körben.

A Formula 1 2021 szezonjában Max Verstappen szerezte meg a pole pozíciót, és végül ő is nyerte meg a versenyt Lewis Hamilton és Valtteri Bottas előtt. Érdekesség, hogy 2021 volt hosszú idő után az első holland verseny, hiszen előtte 1985-ben rendeztek Formula 1 futamot Hollandiában, akkor a legendás Niki Lauda diadalmaskodott itt. De kíváncsiak vagyunk rá, hogy mire és kire érdemes fogadni a 2022-es Forma 1 Holland Nagydíj kapcsán? Azt javasoljuk mindenkinek, hogy kövesse az LV BET sportfogadási blogját, ahol számtalan érdekesség mellett megmutatjuk a legjobb GP holland verseny tippeket is. A következőkben tehát lesz még szó:

  • A Holland Nagydíj bemutatásáról
  • Megmutatjuk a legjobb fogadási tippeket
  • Végigmegyünk az LV BET fogadási kínálatán az F1 Holland Nagydíj vonatkozásában

A Formula 1 Holland Nagydíj teljeskörű bemutatása

A 2022-es Formula 1 Holland Nagydíj a világbajnokság 15. futama lesz, közvetlenül a belga nagydíj után kerül megrendezésre. A versenyt hosszú kihagyás után 1985 után 2021-ben rendezték meg először, akkor Max Verstappen diadalmaskodott. A 2022-es holland versenyre szeptember negyedikén kerül majd sor a megszokott hétvégi lebonyolítás szerint. Tehát lesz pénteken szabadedzés, majd szombaton jönnek edzések még és időmérő, majd vasárnap jön a futam. Érdekesség, hogy 1985-ben ment csődbe az üzemeltető cég, és utána egy ideig vidámparki célokra használták a pályát.

Most viszont már teljesen felújítva és átalakítva várják az F1-es száguldó cirkuszt, 72 körön keresztül, 306 kilométeren át tart a versengés néhány igazán izgalmas kanyarral. A legjobb idő a pályán Max Verstappen nevéhez kötődik, ő 2021-ben 1 perc 8 másodperc alatt száguldott végig a pályán az időmérők során. De nézzük meg, hogy idén is van-e esélye Verstappennek és hogy még kire érdemes odafigyelni fogadási szempontból!

Fogadási tippek és szorzók a Formula 1 Holland Nagydíj versenyére

A Forma 1 versenyeire nem túlságosan nehéz fogadni és még igazából nagyon szabályokat sem kell megérteni, hiszen az alapvető fogadási tipp az, hogy melyik pilóta nyer majd a végén. De aztán ezt még bőven lehet bonyolítani olyan tippekkel, mint például a leggyorsabb kör, ki kerül be a legjobb háromba, lesz-e safety car és így tovább. Viszont a speciálisabb fogadásokat csak akkor vegyük fontolóra, ha egyébként elég jól ismerjük már a versenyek dinamikáját.

A pályán nagyon jól ment tavaly Max Verstappen, aki idén egyébként vezeti is a világbajnokságot féltávnál, szóval nagyon nagy az esély arra, hogy ismét Verstappen nyer. Ráadásul az ő esélyeit növeli az is, hogy hollandként hazai pályán fog majd körözni. Még Leclerc az, akinek a nevét érdemes figyelni, akár a leggyorsabb kör, akár a végső győzelem szempontjából. Ha pódiumra is akarunk tippelni, akkor Pérez és Sainz Jr. az, aki még odaérhet esetleg egy dobogós helyre.

Fogadások a 2022 Forma 1 Holland Nagydíj versenyére az LV BET-nél

A motorsportok között kiemelkedően népszerű a Forma 1, ennek megfelelően az egyik legnagyobb online sportfogadási oldal, az LV BET is számtalan fogadási eseményt kínál akár az egész világbajnokságra, akár a holland futamra nézve. Nem meglepő módon az LV BET is Verstappen sikerét tartja a legvalószínűbbnek, a holland szorzója a legalacsonyabb Leclerc mellett. Jó tippnek tűnik még a leggyorsabb kör fogadása is, egészen jó szorzókat foghatunk ki.

Viszont nem fogjuk teljesen felsorolni a listát a fogadási piacokból, azt javasoljuk mindenkinek, hogy keresse fel az LV BET oldalát és böngéssze át saját maga a teljes kínálatot. Ha pedig fogadási tippeket keresünk, akkor ott van az LV BET sportfogadási blogja, tele érdekességekkel.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *