NHL Stadium Series fogadási tippek

NHL Stadium Series fogadási tippek

Az NHL Stadium Series 2022 egy különleges mérkőzés az amerikai Nemzeti Jégkorong Bajnokság (NHL) alapszakaszában, a Stadium Series sorozatának soron következő mérkőzése. 2022. február 26-án kerül majd lebonyolításra a Tennessee államban található Nashville Nissan Stadiumban. A találkozón szabadtéren fog összecsapni egymással a Nashville Predators és a Tampa Bay Lightning csapata. Alapvetően ez egy teljesen normális jégkorong mérkőzés a jégkorong szabványos NHL szabályai szerint, amiért viszont mégis nagyon népszerű a szurkolók és a fogadók körében is, az a tény, hogy a szabad ég alatt zajlik majd. Így a tapasztalt jégkorong fogadóknak is komoly kihívást jelent, viszont az LV BET sportfogadási blogjának írásai segítségével még erre a meccsre is találhatunk nagyszerű fogadási lehetőségeket!

Az NHL Stadium Series 2022 sorozatának rövid bemutatása

A Stadium Series sorozata az NHL alapszakaszának bizonyos mérkőzéseit tartalmazza, de fontos kiemelni, hogy különbözik az NHL két másik szabadtéri meccs-sorozatától, az NHL Winter Classictól és az NHL Heritage Classictól. Az előbbit ugye mindig újév napján bonyolítják, utóbbit pedig mindig Kanadában játsszák. A Stadium Series meccseit általában januárban, februárban vagy márciusban tartják és ahogy a sorozat neve is mutatja, egy, az Egyesült Államokban található óriási stadionban szabad ég alatt. Az elsőt még 2014-ben tartották, aztán volt olyan év, amikor több mérkőzést bonyolítottak, de 2017 óta már csak évi egy ilyen meccs van.

Az idei mérkőzésre majd február 26-án kerül sor Nashville városában, és a hazai Nashville Predators fog majd összecsapni a Tampa Bay Lightning alakulatával. Egyértelműen komoly mérkőzésre van kilátás, hiszen jelenleg az alapszakaszban a Tampa az egyik legerősebb csapatnak számít, liga szinten a harmadik helyen vannak 49 meccsből szerzett 32 győzelmükkel. A Nashville sem panaszkodhat, a 12. helyen állnak a bajnokságban bőven pozitív mérleggel. Az pedig, hogy egyébként ennyire erős csapatok csapnak majd össze, a fogadóknak is jót jelent, hiszen komoly lehetőségeink lesznek a győzelemre. Lássunk is néhány ígéretes tippet!

Fogadási tippek és szorzók az NHL Stadium Series következő meccsére

Alapvetően a jégkorong egy olyan sportág, amire élőben is különösen jó fogadni, hiszen a három harmadban nagyon gyorsan változnak az eredmények, az, hogy az egyik gárda még vezet két góllal az első harmad után, nem jelenti azt, hogy simán megnyerheti a meccset. Számtalan jégkorong fogadási piac van még a győztes megtippelése mellett, fogadhatunk harmadokra, gólszámokra, kiállításokra és így tovább.

A 2022 stadium series stadium series jerseys azaz különleges egyedi mezek már elkészültek a Nashville és a Tampa Bay csapatai számára is, a fogadók pedig már készen állnak a fogadásaikra is. Abból kiindulva, hogy milyen nagyszerű sorozatban van a Tampa Bay, mi úgy gondoljuk, hogy képes lesz nyerni a Nashville ellen. Főleg, hogy egyébként a Predators már három meccse nem tud nyerni és nincs is túlságosan jó formában. A harmadok vonatkozásában is érdemes kockáztatni, hiszen reális az esély rá, hogy már az első harmadot megnyeri a Lightning.

Fogadások az NHL Stadium Series 2022 meccsére az LV BET-nél

Az NHL Stadium Series 2022 meccse és egyáltalán, az egész NHL nagyon népszerű sportágnak számít az LV BET oldalán, így számtalan fogadási lehetőségünk van erre a találkozóra is, ahogy az NHL minden egyes meccsére. Nem meglepő módon, mivel elég szoros meccsről van szó, a szorzók között sincs óriási különbség, de azért valamennyire a Tampa Bay oldalára billen a mérleg. Érdemes azért nézelődni a gólszámos fogadások között is, azok is jó lehetőségeket tartogatnak.

Érdemes azonban végigböngészni a teljes fogadási kínálatot, hiszen a jégkorong egy népszerű sportág, amelynél sokféle piacra fogadhatunk, így ezen a meccsen is van bőven lehetőségünk. Nézzük is meg a teljes kínálatot az egyik legjobb online bukméker, az LV BET oldalán!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *