Blast Premier Spring Showdown fogadási tippek

A Blast Premier Spring Showdown 2022 egy európai Counter Strike: Global Offensive online torna, amelyet a BLAST szervez. A legjobb CS:GO tornák egyikének számít, az idei torna április 27. és május elseje között kerül majd lebonyolításra. 16 csapat fog majd megmérkőzni egymással értelemszerűen CS:GO térképeken és küzdenek az összesen 135 ezer dolláros összdíjazásért. Tavaly a Blast Premier Spring Showdown 2021 tornáján a legjobbak a G2 Esports, a Gambit Esports, a Team Spirit és a Heroic voltak, de idén is számíthatunk tőlük nagyszerű teljesítményre. Ha szeretnénk megtudni, hogy kikre érdemes az idei Blast Premier Spring Showdown CS:GO versenyén fogadni, akkor böngésszük tovább az LV BET sportfogadási blogját, ahol a legjobb tippek mellett találni fogunk jó pár nagyszerű tanácsot is!

A Blast Premier Spring Showdown CS:GO torna rövid bemutatása

  1. április 27-én kezdődik és május elsején fejeződik majd be a Blast által szervezett Premier Spring Showdown Counter Strike: Global Offensive tornája, amelyet online bonyolítanak majd le. Kiemelt, A-besorolású tornáról szó, ahol nyolc európai és nyolc észak-amerikai csapat fog egyenes kiesés lebonyolítási rendszerben megmérkőzni egymással azért a két helyért, amellyel aztán a Spring Finals nevű szuperdöntőbe juthatnak. Meg hát küzdeni fognak a több tízezer dolláros pénzdíjakért is.

A fogadóknak nincs egyszerű dolga, mivel kiemelt tornáról lévén szó, számtalan rendkívül erős csapat indul mindkét ágon. Itt lesz például a Heroic, a GODSENT, a FURIA Esports és az Evil Geniuses, de lesznek még meghívott és más tornákon nyújtott eredményeik alapján bekerült csapatok is. Minden egyes meccsen nagyon komoly küzdelemre lesz majd kilátás, hiszen nem nagyon lesz itt olyan csapat, amely esélytelennek számítana bárki ellen. Ezt a fogadásoknál is érdemes figyelembe venni és kihasználni – hiszen nem nagyon lesznek nagyon kiegyensúlyozatlan mérkőzések.

Fogadási tippek és szorzók a Blast Premier Spring Showdown tornájára

A CS:GO e-sport vonatkozásában elég sok különféle fogadási lehetőségünk van. A kezdőbb fogadóknak általában a mérkőzés győztesének fogadását lehet ajánlani, hiszen itt már akár a szorzó nagysága és a statisztikák is irányba tehetnek bennünket. Viszont ha tapasztaltabbak vagyunk vagy akár élőben nézzük a meccseket, akkor érdemes a térképek győztesére, az összesített körökre vagy éppen a hendikepes piacokra fogadni. Érdemes megemlíteni, hogy ezekre a fogadásokra célszerű úgy fogadni, hogy közben egyébként nézzük is a meccseket, akár az LV BET platformján is!

Nem egyszerű előzetesen megtippelni, hogy ki nyerheti meg majd az európai vagy éppen az amerikai ágat, de a Heroictól ismét jó teljesítményt várhatnak a fogadók, ahogy a MIBR vagy a Complexity Gaming csapatára is van értelme fogadni. Az első körökben ráadásul érdemes megnézni a térképes fogadásokat is, hiszen a legjobb nyolcban elég gyorsan láthatóvá válik majd a meccseken, hogy ki fog dominálni.

Fogadások a Blast Premier Spring Showdown meccseire az LV BET-nél

Az LV BET online sportfogadási oldalának nagyszerű CSGO kínálata van, minden egyes aktuális tornára számtalan piacon fogadhatunk. Így fogadhatunk a Blast Premier Spring Showdown meccseire is, valamint a végső győztesre is. Az Evil Geniuses, a Complexity, vagy a Ninjas in Pyjamas is nagyszerű szorzókat és egyébként reális esélyeket kínál, de megtalálhatjuk nagyon könnyen a legesélytelenebb csapatokat is, bár ilyet 16 csapat vonatkozásában nem annyira lehet már írni.

A végső győzteses piacok azok, amelyeket leginkább ajánlani lehet az új fogadóknak az LV BET-nél is, de aki tapasztaltabb, vagy nézi az egyes élő meccseket, akkor az megpróbálhatja az összesített körös és hendikepes piacokat is. Sőt, mivel az LV BET online platformján kínálnak élő fogadásokat is az e-sportok vonatkozásában, nagyszerű szórakozás lehet élőben nézni mondjuk a Heroic meccsét és minden egyes térképre az előző eredményei alapján fogadni. De ne is vesztegessük tovább a szót, azt javasoljuk mindenkinek, hogy keresse fel az LV BET sportfogadási platformját és saját maga böngéssze át a bőséges e-sport és CSGO kínálatot, amelyek között értelemszerűen a Blast tornáit is megtaláljuk.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *