Snooker World Championship fogadási tippek

Snooker World Championship fogadási tippek

A 2022-es Snooker World Championship, amely szponzorációs okokból Betfred World Championship néven is ismert, 2022. április 16. és 2022. május 2. között kerül megrendezésre az angliai Sheffield városában. A selejtezők már április negyedikén elkezdődnek és április 13-án fejeződnek majd be. Összesen 128 profi és meghívott amatőr küzd azért, hogy bekerüljön az élő snooker közvetítésekbe is, hiszen a világbajnokság az egyik legnézettebb snooker esemény. A snooker world championship 2021 győztese egyébként Mark Selby, aki 18-15-re nyert még tavaly a döntőben Shaun Murphy ellen. Aki nem annyira ismeri a snooker világát, az is találhat nagyszerű fogadási lehetőséget a Snooker World Championship, de hogyan? Az LV BET online bukmékerének sportblogja nagyszerű tanácsokat, leírásokat és fogadási tippeket biztosít erre a tornára is!

A Snooker World Championship részletes bemutatása

A 2022. április 16-án kezdődő és május 2-án záruló Snooker World Championship a World Snooker Tour egyik állomása, ahol a snooker eredmények alapján a sport legjobbjai mérkőznek majd meg egymással a közel 2,4 millió fontos összdíjazásért, amelyből 500 ezer fontot fog kapni a győztes. A tavalyi győztes Mark Selby is ott lesz majd a főtáblán, neki biztosan nem kell majd selejteznie, hiszen a világ egyik legjobb versenyzőjének számít. De azért itt már elég szoros a küzdelem, nincs a legjobb 16 snookeres között olyan, aki ne tudná legyőzni a másikat.

A Snooker World Championship öt körre plusz a selejtezőkre van beosztva, ami azt jelenti, hogy a selejtezők után jön majd a legjobb 19 frémes első kör, aztán a 25 frémes második kör, innen jutnak a legjobbak a szintén 25 frémes negyeddöntőbe. Az elődöntő meccsei már 33 frémet tartalmaznak, míg a döntőben 35 frémben kell majd összecsapniuk egymással a feleknek. Az összdíjazásból a legtöbbet értelemszerűen a győztes kapja, de még a legjobb 32-be bejutó versenyzők is kapnak 20 ezer fontot. 2021-ben nem is döntő volt a legizgalmasabb mérkőzés, hanem az elődöntő, amikor Mark Selby megdöbbentő mérkőzésen gyűrte le a világranglista második helyén álló Ronnie O’Sullivant. De most meg is mutatjuk részletesen, hogy kire és mire érdemes fogadni!

Fogadási tippek és szorzók a Soccer World Championship versenyére

Alapvetően a snooker vonatkozásában a legtöbb fogadó egy torna végső győztesére vagy egy-egy meccs győztesére fogad. Ennek megfelelő egyébként a bukmékerek kínálata is, a snooker tipikusan az a sport, ahol kevesebb az elérhető piac. Az egyik legjobb online bukmékernek számító LV BET oldalán már most láthatóak a szorzók a 2022-es Snooker World Championship vonatkozásában és egyértelműen elmondható, hogy a tavalyi évhez hasonlóak lesznek idén is az esélyek.

A végső győztes vonatkozásban a világranglista első három helyezettjére fogadnánk, hiszen Judd Trump, Ronnie O’Sullivan és a tavalyi győztes Mark Selby is simán behúzhatja a győzelmet a végén. Azt tegyük azért hozzá, hogy a formát figyelembe véve nem lepődnénk meg rajta, ha Trump diadalmaskodna a végén. De azért ne írjuk le a tavalyi elődöntős Kyren Wilsont sem, viszont azért arra kevesebb esély van, hogy nem angol lesz majd a végén a világbajnokság győztese.

Fogadások a 2022 Snooker World Championship versenyére az LV BET-nél

A kimagaslóan erős fogadási ajánlatot biztosító LV BET platformján a végső győzelemre a leginkább esélyes versenyző Judd Trump, az ő sikerére mindössze 4,6-os szorzót kaphatunk. 10-es szorzó alatt van még Ronnie O’Sullivan, Mark Selby és Neil Robertson is, tehát a világranglista első helyein álló versenyzők. Az egyes mérkőzések vonatkozásában érdemes körülnézni még a speciális piacok tekintetében is, hiszen alatta/felette vagy break típusú fogadási piacok is kínálnak komoly lehetőséget, főleg az első körökben.

A végső győztes vagy a meccsek győztese tekintetében már elég régóta nem volt olyan óriási meglepetés a világbajnokságok történetében, ami arra kellene, hogy vezessen minket, hogy ne a legjobbakra fogadjunk az első 2-3 körben. De nézzük is inkább meg saját magunk, hogy az LV BET milyen esélyeket rakott össze a legnagyobb tornára és bátran böngésszünk a speciálisabb piacok között is – a snooker jóval izgalmasabb, mint elsőre gondolnánk.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *