Tennis WTA Madrid Open fogadási tippek

Tennis WTA Madrid Open fogadási tippek

2022 április 28-án kezdődik és egészen május hetedikéig tart a WTA Madrid Open 2022-es tornája, amely tavaly Mutua Madrid Open 2021 néven futott és amely a WTA Rankings, azaz a WTA világranglista által aktuálisan legjobbnak tartott versenyzőket hozza el a tennis szerelmeseinek. A Madrid Open 2021 is igen jó torna volt, a 64 egyéni induló közül végül Aryna Sabalenka nyerte meg a tornát és így ő kapta a legtöbb tennis point számot azaz világranglistapontot is. A torna egyébként salakon zajlik, ami fontos tudnivaló, hiszen nagyon sok versenyző kedveli különösen ezt a fajta borítást. De ha kíváncsiak vagyunk arra, hogy milyen esélyei vannak a legjobbaknak, akkor böngésszük az LV BET sportfogadási blogjának kínálatát, ahol a legjobb fogadási tippek mellett számtalan tenisz fogadási tanácsot is találni fogunk!

A WTA Madrid Open versenyének rövid bemutatása

A Grand Slam tornák után a női tenisz egyik kiemelt versenyének számít a WTA Madrid Open, amely idén április 28. és május 7. között kerül majd megrendezésre a spanyol fővárosban. Salakos pályákon zajlik majd a küzdelem 64 versenyző között egyéniben és 32 páros között a páros főtáblán. A tavalyi Mutua Madrid Open 2021 győztese Aryna Sabalenka volt, 2019-ben Kiki Bertens tudott nyerni, előtte pedig négy éven keresztül Petra Kvitova és Simona Halep osztozott a győzelmeken. Valamennyire még változhat az indulók névsora az utolsó pillanatig is, de azért Sabalenka idén is esélyes lehet, viszont Barty és Krejcikova valamint a görög Sakkari győzelme sem lenne nagy meglepetés.

Számíthatunk majd arra, hogy feltűnik a ranglistán a legjobb tízből éppen kicsúszó Raducanu is, de Swiatek és Kontaveit játékától is sokat lehet várni. Ezeket a neveket azért érdemes kiemelni, hiszen fogadási szempontból valószínűleg ők lesznek azok, akik 1-2 kört biztosan menni tudnak majd. De nézzük is meg az LV BET online sportfogadási platform segítségével, hogy melyek a legjobb WTA Madrid Open fogadási tippek 2022-ben!

Fogadási tippek és szorzók a WTA Madrid Open tornájára

A női tenisz hasonló a férfi teniszhez, nem csak a szabályok, de a fogadás vonatkozásában is. Amiért sokan szeretnek női teniszre fogadni, az a tény, hogy az egyes mérkőzések rövidebbek általában, mint a férfi szakágba, így az élő fogadás is egészen pörgős tud lenni minden szett vonatkozásában. Mert általánosságban elmondható, hogy az egyes meccsek győztese és a végső győztes fogadása mellett a szettek megnyerésére, a szettek összesített számára fogadnak a legtöbben.

Így most is érdemes a torna végső győztesének fogadásával kezdeni, Sabalenka, Barty és Sakkari sikere nem lenne óriási meglepetés, de az ő nevüket érdemes keresni az első körökben esedékes fogadások vonatkozásában is. Badosa és Pliskova is várhatóan feltűnik majd a spanyol fővárosban, ők is jelenleg a WTA rankings kiemelt helyein állnak, tehát lehet velük számolni. Bár tegyük hozzá, hogy a női teniszben már az első körökben elő szokott fordulni néhány kifejezetten nagy meglepetés.

Fogadások a WTA Madrid Open versenyére az LV BET-nél

Az LV BET online sportfogadási platformja különösen jó a tenisz rajongói és fogadói számára, hiszen minden kisebb és nagyobb teniszverseny fogadási eseményeit megtalálhatjuk itt. Így nem meglepő, hogy fogadhatunk a WTA Madrid Openre is, természetesen a végső győztes fogadása a legnépszerűbb és leginkább ajánlott a torna kezdése előtt. Ahogy fentebb már volt róla szó, Sabalenka, Barty és Sakkari sikere is ígéretes szorzót biztosíthat, ugyanakkor érdemes a platformot majd figyelni a torna során is.

Hiszen egyrészt a tenisz tipikusan az sportág, amire kezdőknek is érdemes fogadni, hiszen csak két kimenetelt kell figyelembe venni, ráadásul elég sokat segíthetnek a fogadásban a statisztikák is. Másrészt pedig amikor már zajlik a torna, akkor sokkal jobban láthatjuk, hogy kik az esélyesek és ki milyen formában érkezett Madridba. De az összes lehetőséget, az elérhető fogadási piacokat és a szorzókat nézzük inkább meg magunk az LV BET platformján, ahol számtalan más tenisz fogadási lehetőséget is találni fogunk majd!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *