ESL CSGO fogad√°si lehetŇĎs√©gek a DreamHack Rotterdam torn√°j√°n

ESL CSGO fogad√°si lehetŇĎs√©gek a DreamHack Rotterdam torn√°j√°n

ESL Challenger at DreamHack Rotterdam 2022 - CS:GOA DreamHack egy ESL Pro League m√°rka √©s rendezv√©ny, amely e sport esem√©nyeknek ad helyet most m√°r 1994 √≥ta. Nem csak esport zajlik egy ilyen fesztiv√°lon, hanem vannak koncertek, elŇĎad√°sok √©s m√©g digit√°lis mŇĪv√©szeti versenyek is. A k√∂vetkezŇĎ DreamHack Esport Games fesztiv√°lt Rotterdamban rendezik majd meg okt√≥ber k√∂zep√©n √©s itt csapnak √∂ssze az ESL 16. szezonj√°ban az ESL Challenger CS:GO verseny r√©sztvevŇĎi is. Az ESL jelent√©se Electronic Sports League, amelynek √ļgymond legmagasabb oszt√°lya az ESL Pro League. Az ESL j√°t√©kok online vil√°g√°ban ez a legmagasabb kateg√≥ria a CS:GO-ban, ide pedig az ESL Challenger versenyen kereszt√ľl vezet az √ļt.

A rotterdami ESL Game egy offline CS:GO verseny lesz majd, amelynek √∂sszd√≠jaz√°sa 100 ezer doll√°r √©s 8 csapat k√ľzd majd meg a legjobb poz√≠ci√≥k√©rt. Az ESL fogad√°s szempontj√°b√≥l pedig kifejezetten j√≥ ez a verseny, hiszen a kev√©s indul√≥ miatt nincsenek tuti meccsek, teh√°t nem lesznek nagyon alacsony szorz√≥k sem. De k√≠v√°ncsiak vagyunk r√°, hogy mire √©rdemes fogadni √©s egy√°ltal√°n mi ez az eg√©sz? Akkor olvassuk tov√°bb az LV BET sportfogad√°si blogj√°t, ahol bemutat√°sra ker√ľl az ESL versenysorozat √©s a legjobb fogad√°si tippeket is megtal√°lhatjuk az oldalon. A k√∂vetkezŇĎkben teh√°t lesz m√©g sz√≥:

  • Az ESL CSO Challenger bemutat√°s√°r√≥l
  • Megmutatjuk a legjobb fogad√°si tippeket
  • V√©gigmegy√ľnk az LV BET fogad√°si k√≠n√°lat√°n a rotterdami ESL Challenger vonatkoz√°s√°ban

Az ESL CSGO rotterdami torn√°j√°nak teljesk√∂rŇĪ bemutat√°sa

Az ESL az egyik legn√©pszerŇĪbb e sport sorozat a LoL esport versenyek mellett, √©s az ESL legmagasabb oszt√°ly√°nak az ESL Pro League sz√°m√≠t. Az itt el√©rt e sport eredm√©nyek m√°r nagyon sok p√©nzt √©s h√≠rnevet szereznek a csapatoknak, nem csoda, hogy mindenki szeretne bejutni ebbe az oszt√°lyba. Az Esport 1 magyar port√°lja is rendszeresen besz√°mol arr√≥l a rengeteg CS GO m√©rkŇĎz√©srŇĎl, amely az ESL Challenger sorozatban zajlik. Ez a sorozat n√©gy szezonb√≥l √°ll minden egyes √©vben √©s ezen kereszt√ľl lehet bejutni a Pro League-be.

T√∂bb mint 20 orsz√°g 48 csapata k√ľzd rendszeresen meg az√©rt, hogy kiv√≠vj√°k a bejut√°st a legjobbak k√∂z√©. Ennek az ESL Challenger sorozatnak az √ļjabb versenye lesz majd a DreamHack Rotterdam 2022 fesztiv√°lj√°n megrendez√©sre ker√ľlŇĎ verseny okt√≥ber 14. √©s okt√≥ber 16. k√∂z√∂tt. Kifejezetten sz√≠vonalas versenyre lehet sz√°m√≠tani, hiszen a p√©nzd√≠j el√©g vonz√≥, 100 ezer doll√°r, r√°ad√°sul ez√ļttal csak 8 csapat vesz majd r√©szt a viadalon, sz√≥val sok-sok ki-ki meccsre lehet sz√°m√≠tani.

Fogadási tippek és szorzók az ESL CSGO rotterdami versenyére

A CS:GO az egyik legn√©pszerŇĪbb e esport napjainkban. A Counter Strike Global Offensive j√°t√©ka egy l√∂v√∂ld√∂zŇĎs j√°t√©k, amelyben a j√°t√©kosok meghat√°rozott p√°ly√°kon k√ľzdenek egym√°ssal bizonyos sz√°m√ļ gyŇĎzelem megszerz√©s√©√©rt. AlapvetŇĎen a v√©gsŇĎ gyŇĎztesre val√≥ fogad√°s a legn√©pszerŇĪbb a CS GO vonatkoz√°s√°ban, de p√©ld√°ul rengeteg lehetŇĎs√©g√ľnk van az egyes p√°ly√°k (t√©rk√©pek) gyŇĎztes√©nek megtippel√©s√©re is. Fogadhatunk azt√°n m√©g a legt√∂bb √∂l√©sre vagy √©ppen az elsŇĎ √∂l√©sre is.

A 8 indul√≥ k√∂z√∂tt fogad√°si szempontb√≥l fontos t√©nyezŇĎ az, hogy n√©gy csapat a selejtezŇĎkbŇĎl jut be ide, n√©gy pedig megh√≠vott. A n√©gy megh√≠vottra √©rdemes figyelni, mert ŇĎk azok, akik kor√°bbi eredm√©nyeik alapj√°n ker√ľlnek ide √©s ez egyet jelent azzal is, hogy j√≥ csapatokr√≥l van sz√≥, amelyek j√≥ form√°ban is vannak. Mi p√©ld√°ul meglepŇĎdn√©nk ha a d√©l-afrikai selejtezŇĎbŇĎl √©rkezett Nixuh tudna itt nyerni.

Fogadások az ESL Challenger rotterdami versenyére az LV BET-nél

Mivel az e sport vil√°g√°ban a CS GO sz√°m√≠t az egyik legn√©pszerŇĪbbnek, √≠gy el√©g sok bukm√©ker k√≠n√°lat√°ban ott vannak a kisebb-nagyobb torn√°k is. Az egyik legismertebb √©s legn√©pszerŇĪbb fogad√°si oldal, az LV BET is el√©g sok CS GO versenyre k√≠n√°l fogad√°si lehetŇĎs√©geket, √≠gy az ESL Challenger rotterdami torn√°j√°ra is. Nem csak a torna v√©gsŇĎ gyŇĎztes√©re √©s a meccsek gyŇĎztes√©re tippelhet√ľnk, de vannak el√©rhetŇĎ speci√°lis piacok is, mint p√©ld√°ul az egyes t√©rk√©pek gyŇĎztesei.

Az ESL Challenger rotterdami torn√°j√°nak vonatkoz√°s√°ban fontos t√©nyezŇĎ, hogy 8 indul√≥ van √©s ezek k√∂z√ľl n√©gy megh√≠vott csapat, hiszen az LV BET-n√©l is azt l√°thatjuk, hogy a szorz√≥k alapj√°n ezen megh√≠vott csapatok az es√©lyesek arra, hogy bejussanak az egyenes kies√©ses szakaszba. A teljes k√≠n√°lat √°tb√∂ng√©sz√©s√©hez egy√©bk√©nt √©rdemes felkeresni az LV BET sportfogad√°si oldal√°t, ahol m√°r el√©rhetŇĎek a szorz√≥k a legt√∂bb m√©rkŇĎz√©s vonatkoz√°s√°ban.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *