ESL CSGO fogadási lehetőségek a DreamHack Rotterdam tornáján

ESL CSGO fogadási lehetőségek a DreamHack Rotterdam tornáján

ESL Challenger at DreamHack Rotterdam 2022 - CS:GOA DreamHack egy ESL Pro League márka és rendezvény, amely e sport eseményeknek ad helyet most már 1994 óta. Nem csak esport zajlik egy ilyen fesztiválon, hanem vannak koncertek, előadások és még digitális művészeti versenyek is. A következő DreamHack Esport Games fesztivált Rotterdamban rendezik majd meg október közepén és itt csapnak össze az ESL 16. szezonjában az ESL Challenger CS:GO verseny résztvevői is. Az ESL jelentése Electronic Sports League, amelynek úgymond legmagasabb osztálya az ESL Pro League. Az ESL játékok online világában ez a legmagasabb kategória a CS:GO-ban, ide pedig az ESL Challenger versenyen keresztül vezet az út.

A rotterdami ESL Game egy offline CS:GO verseny lesz majd, amelynek összdíjazása 100 ezer dollár és 8 csapat küzd majd meg a legjobb pozíciókért. Az ESL fogadás szempontjából pedig kifejezetten jó ez a verseny, hiszen a kevés induló miatt nincsenek tuti meccsek, tehát nem lesznek nagyon alacsony szorzók sem. De kíváncsiak vagyunk rá, hogy mire érdemes fogadni és egyáltalán mi ez az egész? Akkor olvassuk tovább az LV BET sportfogadási blogját, ahol bemutatásra kerül az ESL versenysorozat és a legjobb fogadási tippeket is megtalálhatjuk az oldalon. A következőkben tehát lesz még szó:

  • Az ESL CSO Challenger bemutatásáról
  • Megmutatjuk a legjobb fogadási tippeket
  • Végigmegyünk az LV BET fogadási kínálatán a rotterdami ESL Challenger vonatkozásában

Az ESL CSGO rotterdami tornájának teljeskörű bemutatása

Az ESL az egyik legnépszerűbb e sport sorozat a LoL esport versenyek mellett, és az ESL legmagasabb osztályának az ESL Pro League számít. Az itt elért e sport eredmények már nagyon sok pénzt és hírnevet szereznek a csapatoknak, nem csoda, hogy mindenki szeretne bejutni ebbe az osztályba. Az Esport 1 magyar portálja is rendszeresen beszámol arról a rengeteg CS GO mérkőzésről, amely az ESL Challenger sorozatban zajlik. Ez a sorozat négy szezonból áll minden egyes évben és ezen keresztül lehet bejutni a Pro League-be.

Több mint 20 ország 48 csapata küzd rendszeresen meg azért, hogy kivívják a bejutást a legjobbak közé. Ennek az ESL Challenger sorozatnak az újabb versenye lesz majd a DreamHack Rotterdam 2022 fesztiválján megrendezésre kerülő verseny október 14. és október 16. között. Kifejezetten szívonalas versenyre lehet számítani, hiszen a pénzdíj elég vonzó, 100 ezer dollár, ráadásul ezúttal csak 8 csapat vesz majd részt a viadalon, szóval sok-sok ki-ki meccsre lehet számítani.

Fogadási tippek és szorzók az ESL CSGO rotterdami versenyére

A CS:GO az egyik legnépszerűbb e esport napjainkban. A Counter Strike Global Offensive játéka egy lövöldözős játék, amelyben a játékosok meghatározott pályákon küzdenek egymással bizonyos számú győzelem megszerzéséért. Alapvetően a végső győztesre való fogadás a legnépszerűbb a CS GO vonatkozásában, de például rengeteg lehetőségünk van az egyes pályák (térképek) győztesének megtippelésére is. Fogadhatunk aztán még a legtöbb ölésre vagy éppen az első ölésre is.

A 8 induló között fogadási szempontból fontos tényező az, hogy négy csapat a selejtezőkből jut be ide, négy pedig meghívott. A négy meghívottra érdemes figyelni, mert ők azok, akik korábbi eredményeik alapján kerülnek ide és ez egyet jelent azzal is, hogy jó csapatokról van szó, amelyek jó formában is vannak. Mi például meglepődnénk ha a dél-afrikai selejtezőből érkezett Nixuh tudna itt nyerni.

Fogadások az ESL Challenger rotterdami versenyére az LV BET-nél

Mivel az e sport világában a CS GO számít az egyik legnépszerűbbnek, így elég sok bukméker kínálatában ott vannak a kisebb-nagyobb tornák is. Az egyik legismertebb és legnépszerűbb fogadási oldal, az LV BET is elég sok CS GO versenyre kínál fogadási lehetőségeket, így az ESL Challenger rotterdami tornájára is. Nem csak a torna végső győztesére és a meccsek győztesére tippelhetünk, de vannak elérhető speciális piacok is, mint például az egyes térképek győztesei.

Az ESL Challenger rotterdami tornájának vonatkozásában fontos tényező, hogy 8 induló van és ezek közül négy meghívott csapat, hiszen az LV BET-nél is azt láthatjuk, hogy a szorzók alapján ezen meghívott csapatok az esélyesek arra, hogy bejussanak az egyenes kieséses szakaszba. A teljes kínálat átböngészéséhez egyébként érdemes felkeresni az LV BET sportfogadási oldalát, ahol már elérhetőek a szorzók a legtöbb mérkőzés vonatkozásában.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *