AC Milan vs Juventus fogadási lehetőségek

AC Milan vs Juventus fogadási lehetőségek

Serie A: AC Milan - Juventus TurinA Serie A, azaz az olasz bajnokság egyik nagy rangadóján október elején a AC Milan csapata fog összecsapni a Juventus FC gárdájával. A Serie A tabellára pillantva látható, hogy tényleg komoly rangadóról van szó, hiszen mindkét csapat szinte hibátlan Serie A eredményekkel lohol az élmezőnyben a többiek után. A Serie A 2021/22 szezonjának győztese pont az AC Milan volt, a Juventus pedig kifejezetten rosszul teljesített abban a bajnokságban, így néhány hónappal ezelőtt ez a fogadás még egyszerűbbnek tűnt volna. Viszont a Juventus hírek az elmúlt időszakban rengeteg erősítésről szóltak, szóval rangadóról van szó a javából.

A Serie A meccsek nem is olyan régen kezdődtek az olasz labdarúgó bajnokság küzdelmeiben, az első öt forduló után egyik csapatnak sem volt még veresége, bár mindkettő összehozott már néhány döntetlent. Az AC Milan hírek között előkelő helyen szerepelt a tény, hogy a városi rangadón meg tudták verni legutóbb az Internazionale csapatát. De kíváncsiak vagyunk több információra és tippre még a meccsről? Akkor azt javasoljuk mindenkinek, hogy kövesse az LV BET sportfogadási oldalát, ahol számtalan hír és érdekesség mellett megmutatjuk a legjobb fogadási tippeket is erre a mérkőzésre. A következőkben tehát lesz még szó:

  • A két csapat közötti derbi bemutatásáról
  • A Milan vs Juventus fogadási tippek bemutatásáról
  • Megnézzük, hogy mit kínál az LV BET erre a mérkőzésre

Az AC Milan vs Juventus mérkőzés bemutatása

2022 októberének elején kerül megrendezésre a AC Milan vs Juventus mérkőzés a Serie A-ban, amely az egyik legizgalmasabb Milan meccs a következő fordulók kínálatából. Az AC Milan játékosok az elmúlt fordulók teljesítményét nézve kifejezetten jó formában vannak, hiszen hátrányból intézték el a városi rivális Intert, de az Atalanta otthonában elért 1-1-es eredmény is jónak tekinthető. A Juventus játékosok sem panaszkodhatnak, az elmúlt hónapokban komoly erősítések érkeztek a csapathoz, ennek megfelelően egyébként öt forduló után még nem volt veresége a torinói gárdának.

Fontos azonban megemlíteni, hogy a Milan vs Juventus meccs az elmúlt időszakban eléggé egyoldalú volt, hiszen a két csapat legutóbbi öt, egymás elleni meccséből kettőt megnyert a Milan, két döntetlen volt még és egyszer tudott a Juve nyerni, de az még 2021-ben történt. A Juventus hírek vonatkozásában nagyon kell figyelnünk arra, hogy milyen teljesítményt nyújtanak a Bajnokok Ligájában, ahol a Milannal együtt még áll a csapat. Az AC Milan mezt magukra húzó játékosok az elmúlt időszakban szépen termelték a gólokat is, az olasz bajnokság első öt meccsén 10 gólt szerzett a Milan, a Juventus pedig hetet. Viszont a Juve mindössze kettőt kapott, tehát ez meghatározó információ lehet a fogadásunk szempontjából. De nézzük is a legjobb tippeket!

Fogadási tippek és szorzók a Milan vs Juventus meccsre

A Milan vs Juventus mérkőzés vonatkozásában a meccs győztesét nem annyira könnyű megtippelni. A két csapat elmúlt öt meccsén ugyan csak egyszer nyert a Juventus, de eléggé megerősödött a gárda és sosem volt könnyű a Milannak a torinóiak ellen. Ezért fogadási szempontból mi inkább a gólszámos fogadások felé mozdulnánk. Fontos tényező, hogy az első öt Serie A fordulóban kétszer volt csak olyan Milan meccs, amikor 2,5 gólnál több született, de egyszer volt csak példa olyan Juventus meccsre is, amelyen ennél több gól volt.

Ezért fő tippként mi biztosan arra tippelnénk, hogy nem lesz 2,5 gólnál több ezen a mérkőzésen. És mivel a Juventus első öt meccséből csak kettőn rúgott mindkét csapat gólt, míg a Milannál csak hármon, így mi úgy látjuk, hogy nem fog most sem mindkét csapat gólt rúgni.

Fogadások a Milan vs Juventus meccsre az LV BET-nél

A Serie A azaz az olasz bajnokság az egyik legnépszerűbb bajnokság labdarúgás tekintetében a világon, így nem meglepő módon minden mérkőzésre rengeteg fogadási lehetőségünk van, sok esetben akár több száz is. Nincs ez másként az egyik legnagyobb és legismertebb online sportfogadási oldal, az LV BET esetén sem, amely a Milan vs Juventus meccsre rengeteg fogadási piacot kínál.

Ezek közül láthatóan ígéretesek a gólszámos piacok, hiszen jó szorzóval adja a bukméker azt, hogy nem lesz 2,5 gólnál több és azt is, hogy nem fog mindkét csapat gólt rúgni. A győztes fogadás tekintetében a Milannak jobb a szorzója, de azért ez elég kockázatos tipp. Viszont most nem megyünk bele az összes lehetőségbe, aki kíváncsi arra, hogy mire lehet ezen a meccsen fogadni, az bátran keresse fel az LV BET sportfogadási oldalát!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *