Europa League legjobb 16 fogadási tippek

Europa League legjobb 16 fogadási tippek

A 2021-2022-es UEFA Europa League Round of 32 azaz a legjobb 16 mezőnyének első mérkőzései február 17-én kezdődnek, a visszavágókra majd egy héttel később, február 24-én kerül sor. Az Európa Liga meccsek az idei szezontól érvényes változtatásoknak köszönhetően jóval izgalmasabbak és kiegyensúlyozottabbak lettek, köszönhetően annak, hogy kevesebb csapat került a mezőnybe és így tényleg komoly rangadókra került sor már a csoportmeccsek során is. Az Európa Liga döntők alapvetően mindig tavasszal zajlanak, ahogy a BL döntők is, az idei sorozatban az EL döntője május 18-án kerül lebonyolításra. Ha részletesebb információkra vagy kíváncsi a párharcok kapcsán és meg akarod tudni, hogy melyek a legjobb fogadási tippek, akkor folytasd az LV BET sportfogadási blogjának böngészését, hiszen itt megtalálod a legjobb ajánlatokat és jótanácsokat!

Az UEFA Europa League 2022 legjobb 16-os mezőnyének bemutatása

Február 17-én kezdődik tehát az UEFA Europa League legjobb 16 csapatának küzdelemsorozata, amely oda-visszavágós rendszerben kerül lebonyolításra. A sorsolást még tavaly december 13-án tartották, itt jöttek össze azok a párok, amelyekben a fogadók is bőségesen találhatnak lehetőségeket, hiszen vannak papírforma meccsek, de vannak igazi ki-ki rangadók is. Kezdjük mindjárt azzal, hogy a Barcelona összesorsolásra került a Napoli csapatával, ezen a meccsen pedig a Barca gyengélkedését ismerve nagyjából bármi megtörténhet majd.

De ember legyen a talpán, aki előre meg tudja mondani, hogy az RB Leipzig bajnokságban küszködő csapata az acélos és jól összeállt spanyol Real Sociedad ellen mire megy majd. A Sevilla Dinamo Zagreb elleni első meccse példának okáért a fixebb tippeket keresőknek fog majd jól jönni, de a Borussia Dortmund és a Rangers párharcában sem igazán a skótok esélyesek, Németországban meg semmiképp. De jó párharcnak ígérkezik a többi is, így például az Atalanta – Olympiakos vagy éppen a Zenit – Real Betis meccse is. De nézzük is meg, hogy melyek azok a fogadási tippek, amelyeket érdemes megfontolni!

Fogadási tippek és szorzók az Európa Liga következő körére

Az nem kérdés, hogy a legtöbb fogadóiroda és így a legjobbak közé tartozó LV BET is komoly kínálatot rak össze minden egyes mérkőzés vonatkozásában. Ez egy nagyon népszerű kupasorozat, így nem ritka, hogy egyes meccsekre több száz piacunk lehet a megszokottak mellett például büntetőlapokra vagy egyéni játékosokra vonatkozó piacokra is lehet fogadni. Az első körben ott vannak a tuti fix hazai meccsek, így a Sevilla vagy éppen a Borussia Dortmund győzelme borítékolható. Komoly gólmennyiségre számíthatunk a Porto – Lazio párharcban, tehát aki szereti a 2,5 gólos fogadásokat vagy éppen a mindkét csapat szerez egy gólt piacokat, az nézelődjön ezen a meccsen.

Természetesen a végső győztesre is van módunk fogadni, nem csak az egyedi mérkőzésekre, bár azért az idei sorozatban van annyi sok jó csapat, hogy nem lesz egyszerű egy ilyen tippel beszállni az Europa League legjobb 16-os mezőnyére. Talán a Sevilla, a Dortmund, a Barcelona vagy a Napoli képviselhet olyan jellegű erőt, hogy nagyobb esélyük van nyerni a végén, mint mondjuk egy Bragának vagy Tiraspolnak.

Fogadások az Europa League Round of 32 meccseire az LV BET-nél

Az LV BET kínálatában értelemszerűen már most ott vannak az első kör meccsei, több száz piaccal mindegyik vonatkozásában. Megtalálhatjuk köztük például a Barcelona és Napoli február 17-én zajló mérkőzését, ahol egészen erős, 1,92-es szorzót kaphatunk a katalánok sikerére, a Napoli győzelme majdnem négyszeres pénzt ér, miközben azért ennél jóval nagyobb az esély arra, hogy a gyengélkedő Barcelonát odahaza megviccelik.

Az Atalanta hazai meccsén az Olympiakos ellen nagyon jó lehetőségeket ígér a gólszámos fogadás, hogy más piacokat is megnézzünk, az LV BET nagyon erős, 1,77-es szorzót ad arra, hogy nem lesz három gólnál több a meccsen és egyébként erre reális esélyünk van is. A lényeg azonban az, hogy a piac legjobb online bukmékere, az LV BET rendkívül jó kínálatot rakott össze az Europa League legjobb 16-os körének meccseire, érdemes átböngészni az egészet, biztosan találni fogunk a fogunkra való fogadást!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *