ESL Pro League fogadási tippek

ESL Pro League fogadási tippek

Az ESL Pro League egy Counter Strike: Global Offensive profi e-sport liga, amely négy régióból, Európából, Amerikából, Ázsiából és Óceániából sorakoztat fel 24 csapatot minden szezonban. Ebből a 24 csapatból 12 fix résztvevője a ligának, a többiek selejtezők után kerülnek be. Ez egyébként az egyik legnagyobb és leginkább elismert CS:GO bajnokság a világon. Ennek 15. szezonjára fog rövidesen sor kerülni, amelyben a küzdelmek március 9-én kezdődnek majd és 2022. április 10.-éig tartanak majd. A CS:GO és ennek megfelelően az ESL PRO League egyébként egy egészen könnyen fogadható e-sport, ráadásul minden meccset lehet élőben is nézni. Ha biztosra akarunk azonban menni és szeretnénk megismerni a legjobb tippeket, akkor olvassuk gyakran az LV BET sportfogadási blogját, hiszen itt fogjuk a legjobb tanácsokat és tippeket megtalálni minden meccshez!

Az ESL Pro League rövid bemutatása

A 2022. március 9-én kezdődő ESL CS:GO Pro League 15. szezonja egészen április 10-éig tart majd. Alapvetően 24 csapat vesz rajta részt, amelyet négy hatcsapatos csoportba sorsolnak majd. Minden csoportban egyszer játszanak egymással a csapatok, az első csapatok bejutnak a legjobb 8-ba, míg a második és harmadik helyezettek a legjobb 12 körébe kerülnek. A torna összdíjazása 823 ezer amerikai dollár, amelyből 175 ezret fog majd az első helyezett csapat megkapni. Az állandó ligatagságot olyan csapatok jelentik, mint a Fnatic, a FURIA Esports, a Natus Vincere vagy éppen az Evil Geniuses.

Fogadási szempontból egyébként tőlük kell majd várnunk a nagy eredményeket, hiszen például a FURIA Esports vagy a G2 Esports egyaránt nagy esélyes a végső győzelemre. Persze azért a 12, nem állandó indulót sem szabad leírni, hiszen a világranglistán nagyszerűen szereplő Heroic is komoly eredményre lehet képes. Érdekesség, hogy minden egyes csoportgyőzelemért 5000 dollár jár a csapatoknak és ez a torna most kivételesen nem online, hanem offline fog zajlani a németországi Köln városában. De nézzük is, hogy mire érdemes igazán fogadni!

Fogadási tippek és szorzók az ESL Pro League idei szezonjára

A CS:GO vonatkozásában számtalan fogadási lehetőségünk van, hiszen fogadhatunk a végső győztes mellett a Pro League csoportjainak győzteseire is, de megpróbálhatjuk megtippelni azt is, hogy melyik csapat szerzi a legtöbb ölést egy adott napon vagy ki játszik a legtöbb pályán. Természetesen általában a meccsekre vagy végső győztesre fogadást érdemes használni, hiszen ezeknél azért kevesebb ismerettel is lehet esélyünk a nyerésre. 

Az ESL Pro League a legnagyobb csapatokat vonultatja fel, így itt azért lehet hasznát venni a statisztikáknak is, így például óriási meglepetés lenne, ha a nem fix indulóként bekerült Party Astronauts vagy Looking for Org csapata képes lenne akár a csoportja 2. vagy 3. helyére odakerülni. Ugyanígy nem érdemes az elején a Gambit vagy éppen a Virtus Pro ellen sem fogadni, hiszen a csoportmeccsek során azért lesznek eléggé kiegyensúlyozatlan találkozók, ahol nem kell meglepetésekre számítani.

Fogadások a CS:GO Pro League-re az LV BET-nél

Az LV BET nagyon széleskörű kínálatot biztosít a különféle eSportok fogadásához, így a Counter Strike: Global Offensive vonatkozásában is. Az ESL Pro League ráadásul egy kiemelt verseny, így minden egyes meccsre van számtalan fogadási lehetőségünk. Azért az gyorsan egyértelmű válik a szorzókból is, hogy az LV BET-nél is a FaZe Clan, a Virtus Pro, a FURIA vagy éppen a G2 a leginkább esélyes a végső győzelemre. Ez nem jelenti azt természetesen, hogy ezek a csapatok nem fognak veszíteni, ahogy az LV BET szorzói is mutatják, lesznek igazán komoly rangadók, amelyeket fogadóként érdemes kihasználnunk. 

Minden meccsnél fogadhatunk a végső győztesek mellett a térképekre és az ölések számára is, szóval az élő közvetítések közben kimaxolhatjuk a fogadási élményt. De nézzük meg saját magunk a legjobb online bukméker, az LV BET kínálatát, hogy megtalálhassuk a legjobb fogadási tippeket nem csak az egész torna, de az egyes meccsek és a speciális fogadási piacok vonatkozásában is.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *