Tennis Indian Wells torna fogadási tippek

Tennis Indian Wells torna fogadási tippek

A Tennis Indian Wells az az ATP Tour részét képező tenisztorna, amelyet minden évben a kaliforniai Indian Wells városában rendezik és az egyik legnagyobb és legfontosabb tenisztornának számít, ahol a legnagyobb játékosoknak kötelező a részvétel. A legjobb játékosok mindig az aktuális ATP Ranking azaz a világranglista alapján kerülnek meghatározásra. A 48. Tenisz Indian Wells tornáját idén március hetedike és huszadika között rendezik majd. Tekintve, hogy a Grand Slamek után a legfontosabb éves tenisztorna, így rendkívül nagy mérkőzéseket láthatunk, amelyek nagyszerű fogadási lehetőségeket rejtenek magukban. Szeretnénk tudni melyek ezek a nagyszerű fogadási lehetőségek? Keressük fel az LV BET sportfogadási oldalát, ahol tippeket és számtalan tanácsot is találhatunk!

Az ATP Tour Tenisz Indian Wells tornájának bemutatása

  1. március 7-én kezdődik és 20-án fejeződik be a 2022-es Indian Wells ATP tenisztorna, amelyen a világranglistán legjobban szereplő játékosok is szerepelni fognak a szerzett tennis point azaz a tenisz világranglista-pontok alapján. Március hetedikén és nyolcadikán zajlanak majd a selejtezők a főtáblára kerülésért, majd március 10-én jönnek az első főtáblás mérkőzések, ahol már a kiemeltek is be fognak mutatkozni. Az elődöntők március 18-án és 19-én kerülnek megrendezésre, a döntő pedig a férfiaknál a torna utolsó napján történik majd.

A tornán a fő név, akire mindenki figyelni fog, Rafael Nadal lesz, akinek az ATP Tour világában elég nagy sikerei voltak már és hát ő nyerte meg az Australian Opent is még januárban. A másik nagy név, aki Nadallal biztosan küzdeni fog a végső győzelemért, Daniil Medvegyev lesz. Amiért nagyon okosan kell a fogadásainkat kezelni, az a tény, hogy Nadal hiába van nagy formában Indian Wells ATP tornát 2013 óta nem tudott nyerni. Úgyhogy érdemes böngészni az LV BET blogját tanácsokért és jó tippekért, hogy már a selejtezőktől kezdve szerezhessünk egy kis nyereményt minden nap!

Fogadási tippek és szorzók a 2022 Tennis Indian Wells tornájára

Amit szeretnek a fogadók a teniszben, az a tény, hogy itt csak két kimenetel lehetséges, tehát a döntetlent kihagyhatjuk a számításból. A legtöbb fogadó a tenisznél is általában a végső győztesre fogad egy torna kapcsán, de sokan szeretnek adott meccsekre fogadni, hiszen a selejtezők és a főtáblás meccsek is komoly meglepetéseket szoktak hozni, a váratlan sérülésekről nem is beszélve. Szintén fontos fogadási piac a szettekre való fogadás, ezek a kiemeltek összecsapásain jönnek igazán jól, ahol nem kell arra számítanunk, hogy egyik fél könnyedén elsöpri a másikat. Ezek a piacok egyébként az Indian Wells ATP Tour tornáján is elérhetőek, szóval ne mindig csak a győztes piacban gondolkodjunk!

Ettől függetlenül azért jó, ha tisztában vagyunk vele, hogy az Indian Wells tornájának végső győzelmére leginkább Daniil Medvegyev az esélyes, bár tegyük hozzá, hogy Nadalt sem lehet soha leírni. Így az ő nyerési szorzóik a legjobbak, tehát akkor kockáztatunk a legkevesebbet, ha rájuk fogadunk. Az ő meccseiket egyébként érdemes már a legelejétől kezdve figyelni, hiszen az első körökben biztos, hogy megpróbálják a lehető leggyorsabban dűlőre vinni a találkozókat, ami a szettfogadáshoz nyújt nagyszerű lehetőséget.

Fogadások a 2022-es Indian Wells tenisztorna eseményére az LV BET-nél

Az LV BET a legjobb online sportfogadási oldalak egyike, így nem meglepő, hogy az egész Indian Wells tornára nagyon jó fogadási lehetőségeink lesznek nem csak a végső győztes, de az egyes meccsek és szettek vonatkozásában is. Nem meglepő módon ennél a bukmékernél is Medvegyev és Nadal a leginkább esélyesek a végső győzelemre, de azért tegyük hozzá, hogy a legtöbb ATP Tour vonatkozásában ez így lenne mindig. Természetesen ami tényező lehet, az Novak Djokovic helyzete, akinek szereplése valószínűleg az utolsó utáni pillanatig bizonytalan lehet majd.

Nagyon jó, hogy nem csak a főtáblára, de a selejtezőkre is fogadhatunk az LV BET platformján, ami azért jó, mert ott igazán komoly fogadási lehetőségeink lehetnek, becsúszhatnak váratlan meglepetések és mindig van egy-két nem kiemelt teniszező, aki meglepetést képes okozni. Mindenesetre mi azt javasoljuk, hogy bátran keresse fel mindenki az LV BET sportfogadási platformját és böngéssze át az ATP Tour Indian Wells tornájára kínált sportfogadási lehetőségeket. Nem fog csalódást okozni a kínálat és a szorzók nagysága sem.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *