WTA Lyon Open fogadási tippek

WTA Lyon Open fogadási tippek

A Lyon WTA 250 tornája egy olyan évenként megrendezésre kerülő női tenisztorna, amelynek első kiadása a WTA Lyon 2020 tornája volt 2020-ban. Beltéri keményborításos tenisztornáról van szó, amelynek tavaly a WTA Lyon 2021 tornáján 325 ezer dolláros volt az összdíjazása. A WTA Tour része már a verseny, az első tornát Sofia Kenin nyerte, míg a másodikat Clara Tauson. Az idei torna 2022. február 28-án kezdődik majd és egészen március hatodikáig pattog majd a labda a csarnokban. Pontosan ugyanakkor lesz tehát ez a verseny, mint a mexikói Monterrey Open is, azaz bőven lesz fogadásra lehetőségünk tenisz sportágán belül is. Ha meg szeretnénk tudni a legjobb fogadási tippeket és tanácsokat a Lyon WTA 250-es tornájának idei kiadására, akkor olvassuk tovább a cikkeket az LV BET sportfogadási oldalán!

A WTA Lyon open versenyének rövid bemutatása

  1. február 28-án az 1962-ben épült Palais des Sports Gerland sportcsarnokban kezdődik majd a Lyon WTA 250-es verseny újabb kiadása. Tehát hiába ismert annyira a Jean Nouvel Opera Lyon épülete, nem ott, hanem a helyi sportcsarnokban kerül majd lebonyolításra ez a torna. A jelenlegi lebonyolítási tervek szerint az első két kör lebonyolításra kerül majd március  harmadikáig, a negyeddöntők jönnek március negyedikén, ötödikén bonyolítják az elődöntőket és végül március hatodikán, vasárnap kerül sor majd a döntőre.

Még nem teljesen végleges a teniszezők listája, akik majd versenyezni fognak a női tenisz egyik kiemelt francia versenyén, de számíthatunk a korábbi győztes Klara Tauson visszatérésére, ahogy mondjuk Stojanovic, Kuzmova vagy Golubic feltűnésére is számíthatunk. És bár nem a legnagyobb női tornák közé tartozik a lyoni verseny, azért az elmondható, hogy jó meccsekre és korrekt fogadási lehetőségekre számítunk. Mi pedig megpróbálunk segíteni néhány olyan tippel, ami jó nyereményhez is juttathat minket. Lássuk is őket!

Fogadási tippek és szorzók a WTA Lyon Open tornájára

A WTA lyoni tornáján a meccsekre nagyjából ugyanazok a fogadási lehetőségeink lesznek, amelyek minden más tenisztorna esetén is megvannak. Azaz a végső győztes mellett fogadhatunk az egyes meccsek győzteseire, de fogadhatunk a meccseken belül arra is, hogy éppen ki nyeri a szettet, vagy hány ász lesz a mérkőzésen és így tovább. Egy ilyen kisebb torna vonatkozásában nagyon jó esélyeink vannak jó szorzókat szerezni már az első körben, hiszen nincsenek olyan nagy különbségek, mint a Grand Slameken.

Van értelme például megkockáztatni azt, hogy megtesszük a korábban győztes versenyzők győzelmét, de aki korábban indult már itt és legalább az elődöntőig eljutott, akkor az ő nevét is érdemes a fejükben tartani, amikor a végső győztesre akarunk fogadni. A meccsek vonatkozásában érdemes az élő fogadásokat is észben tartani, hiszen az első néhány adogatás után már sokkal tisztábban láthatunk az esélyek vonatkozásában.

Fogadások az LV BET-en a Lyon Openre

A tenisz egy rendkívül népszerű sport, nem csak a sport szerelmesei, de a fogadók között is, így az egyik legjobb fogadóirodának számító LV BET is számtalan fogadási eseményt kínál erre a tornára. Fogadhatunk a végső győztesre, de minden egyes meccs vonatkozásában megfogadhatjuk a győztest és használhatjuk a sok tucat speciális piac lehetőségeit is. A speciális piacok között mindig népszerű a teljes pontszámos fogadás vagy a szettek fogadása, ezeket mi is megfontolhatjuk.

Amiért szintén jó az LV BET platformján teniszre és a Lyon Openre fogadni, az a tény, hogy élőben is van lehetőségünk próbálkozni. Ez pedig nagyon pozitív, hiszen mivel az LV BET cashoutot is kínál a fogadóknak, így bármikor kiszállhatunk, hogy minimalizáljuk a veszteségünket vagy maximalizáljuk a nyereségünket. De jobban járunk, ha fogjuk és saját magunk nézzük meg az LV BET oldalán a teljes kínálatot és a fogadási lehetőségeket!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *