Anglia – Irán | FIFA Világbajnokság Katar 2022

Anglia – Irán | FIFA Világbajnokság Katar 2022

FIFA WC 2022 - England - IranA 2022-es katari világbajnokság megnyerésének egyik favoritja, Anglia november 21-én a Khalifa Nemzetközi Stadionban kezdi meg szereplését.

Ellenfelük Irán lesz, amely a világbajnokságon az elmúlt hat kiírásban négyszer is szerepelt.

Az Anglia – Irán mérkőzésen a FIFA ranglistája szerint a világ ötödik legjobb csapata a 23. ellenfele lesz, így nem biztos, hogy a Háromoroszlánosok számára ez a találkozó olyan sétagalopp lesz, mint amilyenre sokan számítanak.

Akárhogy is, a mérkőzésre az LVBet-nél fogadhat, ahol több mint 320 egyedi fogadási típus érhető el fantasztikus oddsok mellett.

  • Anglia képes lesz-e visszavágni az Euro 2020-as csalódásból?
  • Továbbjut-e Irán a FIFA 2022-es világbajnokság B csoportjából?
  • Hogyan fogadhatunk az Anglia – Irán mérkőzésre?
  • Melyik a legjobb bukméker a 2022-es világbajnokságra?

Nagy elvárások Angliával szemben

Miután tavaly nyáron bejutottak az elhalasztott Euro 2020 döntőjébe, az angol szurkolók elvárásai szerint Gareth Southgate csapatának most eljött az ideje.

Azon a sorsdöntő napon büntetőpárbajban maradtak alul Olaszországgal szemben, de miután leülepedett a por a csalódás után, most sokan úgy látják, hogy a Három Oroszlán nagyon is esélyes a 2022-es katari győzelemre.

Ez a csapat szinte kizárólag a Premier League-ből válogatott játékosokból áll, amely az UEFA együtthatója szerint Európa legjobb osztálya, és így tényleg meg kellene verniük Iránt.

Anglia könnyedén teljesítette a 2022-es FIFA-világbajnokság selejtezőjét, tíz mérkőzésen keresztül veretlen maradt, és nyolc győzelmet aratott. Harry Kane góljai vezették őket:

Név Pozíció Meccsek Gólok
Harry Kane Csatár 7 12
Harry Maguire Hátvéd 6 4
Bukayo Saka Csatár 3 3

56 éve nyert utoljára világbajnokságot Anglia, és bár a katari hőség nem éppen ideális a játékosok számára, évek óta ez lehet a legjobb esélyük arra, hogy megszerezzék a híres trófeát.

A 2022-es FIFA-világbajnokság B csoportjában kopogtat a lehetőség?

Irán manapság rendszeres szereplője a világbajnokságnak, de közel 50 évnyi próbálkozás után még nem jutottak tovább a torna kieséses szakaszába.

Talán ez lehet az ő évük? A 2022-es FIFA-világbajnokság B csoportjában Anglia még Wales és az Egyesült Államok ellen lép pályára, és Dragan Skocic iráni vezetőedző reméli, hogy elég pontot tudnak gyűjteni ahhoz, hogy megszerezzék a csoport első két hely egyikét.

Rengeteg meccset nyernek – ezért a kiváló FIFA-rangsoruk, de legyünk reálisak, és ne feledjük, hogy a 2022-es FIFA-világbajnokság selejtezőinek AFC-szekciója valamivel könnyebb, mint a többi régióé.

Ennek ellenére Irán tíz selejtezőmérkőzéséből nyolcat megnyert az AFC harmadik fordulójában, így automatikusan biztosította helyét Katarban.

A góloknak köszönhették:

Név Pozíció Meccsek Gólok
Alireza Jahanbakhsh Csatár 8 4
Mehdi Taremi Csatár 6 4
Sardar Azmoun Csatár 7 3

Ez a három játékos a PSV, az FC Porto és a Bayer Leverkusen klubjaiban folytatja pályafutását, tehát egyértelműen rengeteg tehetséggel rendelkeznek. Irán számít rá, hogy a 2022-es világbajnokságon ők hozzák majd azokat a gólokat, amelyekkel a csapatuk páratlan magasságokba juthat.

Fogadási tippek és oddsok az Anglia – Irán mérkőzésre a 2022-es FIFA-világbajnokság B csoportjában

A 2022-es katari világbajnokság kulcsfontosságú dátumai ezek a nyitóforduló mérkőzései – az egyenes kieséses győzelem rengeteg hibalehetőséget biztosít a csapatoknak a csoportjukban, míg egy döntetlen vagy vereség esetén a felzárkózást kell megoldaniuk.

Anglia arra számít, hogy megnyeri ezt a mérkőzést, és a bukmékerek szerint ez így is lesz: az 1/3-as odds a csoportkör egyik legforróbb favoritjává teszi a Három Oroszlánt.

A hőség is hatással lehet az Anglia-Irán mérkőzésre, és nem számíthatunk arra, hogy ez egy magas oktánszámú, rock and roll futballmeccs lesz, ha a hőmérő higanyszála eléri a 30 Celsius-fokot, ahogyan az Katarban novemberben előfordulhat – ez megváltoztathatja, hogy mennyi kapura lövés (és így gól) lesz ezen a mérkőzésen.

Hogy a játékosok hogyan birkóznak meg ezzel a feladattal, azt első kézből megtudhatja, hiszen a mérkőzést élőben közvetíti az Egyesült Királyságban a BBC One.

Fogadások az Anglia – Irán mérkőzésre az LV Bet-nél

Több mint 300 különböző fogadási lehetőség áll rendelkezésre az Anglia – Irán mérkőzésre, az LVBet a legjobb választás erre a mérkőzésre, és természetesen a 2022-es világbajnokság többi részére is.

A mérkőzés győztesétől a hendikepekig, a góloktól a helyes gólokig és az első félidő piacoktól a második félidőig, az LVBet-nél pontosan úgy fogadhat, ahogyan szeretne.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *