Ecuador – Szenegál | FIFA Világbajnokság Katar 2022

Ecuador – Szenegál | FIFA Világbajnokság Katar 2022

FIFA WC 2022 - Ecuador - Senegal Group AA FIFA 2022-es labdarúgó-világbajnokság A csoportjának utolsó fordulójában Ecuador és Szenegál csap össze a 16 közé jutásért.

Mindkét csapat reménykedik abban, hogy bejut a kieséses szakaszba, bár ez a több mint 50 év alatt csak egyszer sikerült nekik – így a november 29-i Ecuador – Szenegál mérkőzésen valószínűleg történelmet írhat az egyik csapat.

De vajon ki szerzi meg a szükséges pontokat ahhoz, hogy a csoport első két helyezettje között végezzen? Nézzük meg ebben a 2022-es katari világbajnokság előzetesében, amelyben fogadási tippeket adunk, és eláruljuk, hogy miért az LVBet rendelkezik a legjobb fogadási lehetőségekkel az idei téli tornán.

  • Vajon Ecuador felülkerekedhet az esélyeken a 2022-es FIFA-világbajnokság A csoportjában?
  • Vajon Afrika bajnokai méltóak lesznek az ígéretükhöz?
  • Ecuador – Szenegál fogadási tippek
  • Hol lehet fogadni a 2022-es katari világbajnokságra?

Ecuador randevúja a végzettel

Ecuador első próbálkozása a világbajnokságra való kvalifikációra még 1962-ben történt, és azóta mindössze négy alkalommal jutott el a nemzetközi labdarúgás legnagyobb tornájára, beleértve a közelgő tornát is – ebből is látszik, mennyire fontos számukra ez a 2022-es szereplés.

Érdekesség, hogy mind a négy szereplés 2002 óta történt, ami jól mutatja, hogy az ország labdarúgása mekkora fejlődésen ment keresztül – és hogy Gustavo Alfaro vezetőedző milyen jó munkát végzett.

Legutóbbi csapatukban hat játékosuk Európa “nagy öt” bajnokságának valamelyikében játszott, míg mások ezen a kontinensen, valamint Dél-Amerikában és az MLS-ben játszanak hasonló színvonalon. Van esélyük, az biztos.

A 2021-es Copa America negyeddöntőjében Ecuador a 2022-es FIFA-világbajnokság selejtezőjében olyanok előtt végzett, mint Chile és Kolumbia – nagyrészt a góloknak köszönhetően:

Név Pozíció Mérközések Gólok
Michael Estrada Csatár 17 6
Enner Valencia Csatár 12 4
Gonzalo Plata Csatár 16 3

Afrika királyai a 2022-es FIFA-világbajnokság A csoportjának uralmára törekszenek

Ecuadorhoz hasonlóan Szenegál sem rendelkezik hosszú és gazdag világbajnoki múlttal.

Korábban mindössze kétszer kvalifikálták magukat a tornára, 2002-ben remekül debütáltak, amikor a legjobb nyolc közé jutottak, majd a 2018-as kiadáson a csoportkörben kiestek.

A katari forró és fullasztó körülmények azonban kedvezni fognak nekik, és Afrika újonnan kinevezett királyai arra fognak törekedni, hogy megismételjék a 2002-es év sikereit.

Most már van esélyük- az idei Afrikai Nemzetek Kupája megnyerése volt az első nagy tornagyőzelmük, és a játékosok rengeteg tapasztalattal rendelkeznek a nagy tornákon. Sadio Mane Bajnokok Ligája- és Premier League-győztes, Idrissa Gueye Ligue 1-et nyert a PSG-vel és játszott Bajnokok Ligája-döntőt, míg Kalidou Koulibaly-t korábban a Serie A legjobb védőjének választották.

A nagy meccseken játszó játékosok általában akkor teljesítenek, amikor nagy a nyomás, és az AFCON-diadal mellett Szenegál a 2022-es FIFA-világbajnokság selejtezőinek idegtépő sorozatán is túljutott Egyiptom ellen, és büntetőpárbajra volt szüksége Mo Salah csapatának legyőzéséhez.

A 2022-es katari selejtezősorozat során a legjobb góllövőik a következők voltak:

Név Pozíció Mérközések Gólok
Famara Diedhiou Csatár 5 4
Ismaila Sarr Csatár 8 3
Sadio Mane Csatár 7 3

A vállalkozó szellemű Aliou Cisse edzőjével ez lehet a történelem legjobb szenegáli csapata.

Fogadási tippek és oddsok az Ecuador – Szenegál mérkőzésre a 2022-es FIFA-világbajnokság A csoportjában

A katari 2022-es időpontok közül a csoportmérkőzések utolsó fordulója hozhat dicsőséget és szenvedést egyaránt azoknak, akik képesek – vagy nem képesek – kvalifikálni magukat a világbajnokság kieséses szakaszába.

Ez az Ecuador – Szenegál összecsapás sem lesz másképp, hiszen a két csapat mindenáron három pontot szeretne szerezni, és egy újabb fejezetet írni hazájuk nemzetközi porondon elért sikereihez.

Szenegál favoritként kezdi a mérkőzést, és az elmúlt egy évben elért eredményei alapján ez jogos is.

A gólok érdekes lehetőséget jelenthetnek a fogadók számára. Ecuador a legutóbbi öt világbajnoki selejtezőjén mind az öt meccsén legalább egyszer kapott gólt, míg Szenegál nyolc selejtezőmérkőzéséből öt alkalommal kapott gólt. Az LVBet-nél elérhető mindkét csapat gólt szerez lehetőség, ami egy izgalmas fogadásnak tűnik.

Fogadások az Ecuador – Szenegál mérkőzésre az LV Bet-nél

Az Ecuador – Szenegál mérkőzésre fogadni vágyók több, mint 300 féle fogadási lehetőséget találnak az LVBet-nél. Ezek a meccs kimenetelére történő fogadásoktól – meccsgyőztes, hendikep és így tovább – a gólok és félidők alapú lehetőségekig terjednek.

A 2022-es világbajnokság legjobb fogadási élményéért válassza az LVBet-et.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *