Argentína – Mexikó | FIFA Világbajnokság Katar 2022

Argentína – Mexikó | FIFA Világbajnokság Katar 2022

FIFA WC 2022 - Argentina - Mexico Group CRégi riválisok feszülnek egymásnak a 2022-es labdarúgó-világbajnokság C csoportjában, a Lusailban megrendezésre kerülő Argentína-Mexikó összecsapáson. Az LV Bet sportfogadásnál az összes legjobb fogadási piac és odds elérhető a mérkőzésre. Íme, mire számíthat a Katar 2022-es fogadási kalauzunkból.

  • Messi és Argentína teljesíteni fog?
  • Mexikó a radar alatt repül?
  • Argentína – Mexikó fogadási tippek
  • A legjobb FIFA World Cup 2022 C csoport fogadási piacok

Hogyan birkózik meg Argentína a Katar 2022 nyomásával?

Argentína mindig a világbajnokság egyik favoritja, köszönhetően a versenyben szerzett múltjának és Lionel Messi tehetségének az utolsó harmadban. 2018-ban a 16 között estek ki, miután egy thrillerben kikaptak Franciaországtól. Németország 2014-ben a döntőben hosszabbításban legyőzte őket.

Az Albicelestének sok fájdalma volt már, és eltökélt szándékuk lesz, hogy a 2022-es katari világbajnokságon teljesíteni fognak. Lionel Scaloni legényei a második helyen végeztek a 2022-es FIFA-világbajnokság selejtezőjében, de a Copa America 2021-es győzelmük bizonyítja, hogy olyan csapat, amely elérheti a bravúrt 2022-ben Katarban.

Argentína Legjobb Gólszerzői FIFA 2022-es Világbajnokság Selejtezője

Név Poszt Mérkőzések Gólok
Lionel Messi Csatár 15 7
Lautaro Martinez Csatár 14 7
Angel Di Maria Középhátvéd 13 3
Nicolas Gonzalez Középhátvéd 11 3

Messi talán az utolsó világbajnokságán játszik, és eltökélt szándéka, hogy a legmagasabb hangon távozzon. A nyomás enyhült, miután szerepet játszott abban, hogy Argentína megnyerte a Copa Américát, és megszerezte első nemzetközi bajnoki címét. Azonban kétségtelen, hogy már régóta figyeli a 2022-es katari dátumokat, és eltökélt szándéka, hogy nyomot hagyjon a világbajnokságon. Az utolsó harmadban Martinez és Di Maria fogja támogatni, míg az olyan feltörekvő tehetségek, mint Gonzalez, hasznos meglepetést okozhatnak az Albiceleste számára.

Scaloni az első tornáján, amikor Argentína élén állt, a Copa Americán aratott diadallal tette le a névjegyét. A 2022-es katari világbajnokság azonban egy másik szint, és minden érintettől hibátlan teljesítményt igényel, hogy legyőzzék Mexikót és továbbjussanak az utolsó szakaszba.

Készen áll Mexikó a Sorsfordulóra?

Mexikó a világbajnokságon az állandóság mintaképe volt. Az elmúlt hét tornán zsinórban hét alkalommal jutottak el a verseny kiütéses szakaszába, de mindannyiszor a 16 között kiestek. Az El Tri kétségbeesetten reméli, hogy a 2022-es katari világbajnokságon megváltozik a sorsuk.

Mexikó a 2022-es FIFA-világbajnokság selejtezőjében Kanada mögött a második helyen végzett a CONCACAF-régióban, ahol az utóbbi időben csalódások érték, hiszen az Arany-kupa és a Nemzetek Ligája döntőjében kikapott az Egyesült Államoktól. Gerardo Martino csapatának Argentína és a világbajnokság ellen fel kell javítania a játékát.

Mexikó legjobb gólszerzői FIFA 2022-es Világbajnokság Selejtezője

Név Poszt Mérkőzések Gólok
Raul Jimenez Csatár 9 3
Henry Martin Csatár 7 2
Alexis Vega Csatár 9 2
Hector Herrera Középhátvéd 11 1

Mexikó elsőszámú tehetsége Hirving Lozanón kívül öregszik, de még mindig elég erősek lesznek a 2022-es katari tornán. Jimenez a legjobbkor kemény vendég az utolsó harmadban, míg Lozano kiemelte tehetségét, amikor a 2018-as világbajnokságon kardélre hányta Németországot. Aggodalomra adhat okot, hogy a tehetségük mélysége megvan-e, és ez korlátozhatja a továbbjutásukat.

Martino nagy tapasztalattal rendelkezik, és a legjobbat fogja kihozni a játékosaiból, de nehéz feladat lesz a 2022-es labdarúgó-világbajnokság C csoportjából kiemelkedni, és pozitív eredményt elérni az Argentínával vívott összecsapáson.

Fogadási tippek és oddsok az Argentína – Mexikó mérkőzésre a FIFA World Cup 2022 C Csoportjában

Ez a verseny lesz a FIFA 2022-es labdarúgó-világbajnokság C csoportjának és a csoportkör többi részének egyik csúcspontja a Katar 2022-es világbajnokságon.

Az Argentína – Mexikó klasszikus összecsapás két hasonló stílusú csapat között, bár Mexikó az utóbbi időben nem kapott meghívást a Copa Americára. Hosszú múltra tekintenek vissza, és az összecsapás izgalmasnak ígérkezik.

Az előny Argentínáé, de szoros meccs lesz. Martinez bármikor betalálhat, a helyes eredmény pedig 1-0 az Albiceleste javára. Az ilyen meccsek tüzesek lehetnek, így sok lapra számíthatunk, az argentin Cristian Romero és a mexikói Hector Herrera jó esélyesnek tűnik a lefújásra.

Fogadások Argentína vs Mexikó az LV BET-nél

Az Argentína-Mexikó összecsapás a 2022-es katari meccs egyik kiemelkedő összecsapása, és nem fog csalódni az LV BET sportfogadás széles választékában. Íme a legjobb piacok, amelyeket érdemes figyelembe venni.

Teljes időeredmény – Egyszerűen tippelje meg, hogy Argentína nyer-e, Mexikó nyer-e, vagy döntetlen lesz a mérkőzés.

Hendikepfogadás – Itt az esélytelenebb és a favorit az LV BET által a várható eredmény és a gólvonal alapján kapott értékeket kapja. Ha meg tudja verni a spreadet azzal, hogy az egyik csapatra fogad, amelyik felülmúlja a várakozásokat, akkor ez egy eredményes fogadás lehet.

Kettős esély – Ez egy jó piac az Argentína – Mexikó mérkőzésre a mérkőzés szoros jellege miatt. Lehetővé teszi, hogy egy helyett két eredményt fedezzen. Így döntetlenre tippelhet Argentínára és döntetlenre Mexikóra, vagy pedig Argentína vagy Mexikó győzelmére.

Játékos piacok – Ha arra szeretne fogadni, hogy Messi vagy Martinez lő először vagy bármikor gólt, valamint arra, hogy a játékosokat lekönyvelik, kapura lőnek, vagy hogy a kapu mellé lőnek, illetve, hogy a játékosok lesről lőnek, akkor ez a megfelelő fogadási piac az Ön számára.

Fogadásépítők – Itt kreatívabbá válhatsz a fogadásaiddal. Az Argentína – Mexikó fogadási piacokat egyetlen nagy, egy mérkőzésre szóló acca-ban kombinálhatod, hogy növelje az esélyeit és a potenciális nyereményét.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *