Lengyelország – Szaúd-Arábia | FIFA Világbajnokság Katar 2022

Lengyelország – Szaúd-Arábia | FIFA Világbajnokság Katar 2022

FIFA WC 2022 - Poland - Saudi Arabia Group CA Lengyelország – Szaúd-Arábia mérkőzés meghatározó lehet a 2022-es katari tornán a 16 közé jutásért folytatott küzdelemben. Ha fogadni szeretne az akcióra, nézze meg az LV BET sportfogadást a fogadási piacok széles választékáért. Itt a fogadási útmutatóban a következőket fogjuk részletezni:

  • Lengyelország egyszemélyes csapat?
  • Szaúd-Arábia meglepetést okozhat?
  • Lengyelország – Szaúd-Arábia fogadási tippek
  • A 2022-es FIFA-világbajnokság C csoportjának legfontosabb fogadási piacai

Mit várhatunk Lengyelországtól?

Lengyelország a világbajnokságon az eddigi tornákon nem sok sikert ért el. Legutóbb 1986-ban jutottak be a 16 közé, és az elmúlt három tornán – köztük a 2018-as világbajnokságon – már az első akadályon kiestek.

A lengyelek jól teljesítettek a 2022-es FIFA-világbajnokság selejtezőjében, és Anglia mögött a második helyen végeztek, így bejutottak a rájátszásba. Lengyelország Oroszországgal szemben a svédek elleni győztes-nyertes mérkőzésen kapott ki, és győzött, hogy megszerezze a 2022-es katari időpontot.

A C csoportban Szaúd-Arábia és Mexikó ellen még javítaniuk kell a játékukon, de a C csoportban Szaúd-Arábia és Mexikó ellen is esélyesek lesznek..

Lengyelország Legjobb góllövők FIFA Világbajnokság selejtezője

Név Poszt Mérkőzések Gólok
Robert Lewandowski Csatár 9 9
Karol Swiderski Csatár 9 5
Adam Buksa Csatár 6 5
Kamil Jozwiak Középpályás 8 2

Lewandowski a 2022-es katari világbajnokságon Lengyelország kulcsa. Ő az egyetlen világklasszis játékos a csapatukban, és látszólag bármikor képes gólt lőni, amit a 2022-es labdarúgó-világbajnokság selejtezői során elért eredményei is bizonyítanak.

Ha a legjobb teljesítményt nyújtja, akkor Lengyelországnak van esélye arra, hogy továbbjusson a csoportból. A Szaúd-Arábia és Mexikó elleni teljesítménye meghatározhatja, hogy Lengyelország mennyire jut tovább, bár az utolsó harmadban Swiderski és Buksa is támogatni fogja.

Czeslaw Michniewicz jól kezdett, miután Paulo Sousa helyére lépett, és a világbajnokságra vezette Lengyelországot. A kemény munka azonban Katarban kezdődik, és az ellenfelek ismeretében csalódás lenne, ha nem jutnának be a kieséses szakaszba..

Szaúd-Arábia szerencsés esélytelen?

Szaúd-Arábia rendkívül meggyőzően szerepelt a 2022-es labdarúgó-világbajnokság selejtezői során, a csoportjában Japánt és Ausztráliát megelőzve. A selejtező utolsó szakaszában mindössze egyszer kaptak ki, és ezzel biztosították helyüket a 2022-es katari részvételre.

Szaúd-Arábia a múltban nem tudott döntő befolyást gyakorolni a világbajnokságon, nem jutott tovább a csoportból. Egyéni bravúrral nem fognak csapatokat legyőzni, ehhez csapatmunkára lesz szükség az egész kampányuk során.

Szaúd-Arábia Legjobb gólszerzői FIFA 2022-es világbajnokság selejtezője

Név Poszt Mérkőzések Gólok
Saleh Al-Shehri Csatár 13 7
Salem Al-Dawsari Középpályás 13 7
Salman Al-Faraj Középpályás 14 4
Fahad Al Muwallad Középpályás 13 4

Al-Shehri és Al-Dawsari a selejtezősorozat során lenyűgöző teljesítményt nyújtott, mindketten hét gólt szereztek. Al-Faraja és Al Muwallad is remekelt, bizonyítva, hogy Szaúd-Arábia szilárd csatár- és középpályássorral rendelkezik a versenyre. Hiányzik az elit tehetség, ami problémát jelenthet az olyan elit játékosok ellen, mint Lewandowski és Lionel Messi a C csoportban.

Herve Renard menedzser tapasztalata létfontosságú lesz, miután ő edzette Marokkót a 2018-as világbajnokságon, és megnyerte az Afrikai Nemzetek Kupáját Zambiával és Elefántcsontparttal. A taktika és a munkamorál lesz a mozgatórugója Szaúd-Arábia 2022-es katari kampányának.

Fogadási tippek és oddsok a Lengyelország – Szaúd-Arábia mérkőzésre a FIFA World Cup 2022 C csoportjában

A Lengyelország – Szaúd-Arábia mérkőzés a 2022-es FIFA világbajnokság C csoportjának mérkőzése lesz, amelyet mindkét csapat úgy gondolja, hogy megnyerhet. Ez egy izgalmas mérkőzéssé teszi a találkozót, amelyet a semlegesek is szívesen néznek. A Lewandowski-faktor Lengyelországban is szerepet kap.

Ő a legjobb játékos a pályán, és egy olyan hátvédsor ellen, amely nem gyakran játszik az ő kaliberű csatárokkal, a Barcelona emberének győzelemre kell vezetnie csapatát. A lengyel győzelemre való tippelés a teljes idejű eredmények piacán, és talán a 3-1-es helyes eredmény jó értéket jelenthet.

Swiderskinek jónak kell lennie egy gólra, hogy Lewandowski terheit enyhítse, ezért keressük a bármikor gólszerzői piacot neki. A másik piac, amit érdemes megnézni, a lengyeleknek a félidő/teljes játékidő piacán, ami azt jelenti, hogy mindkét félidő végén vezetnek.

Lengyelország – Szaúd-Arábia az LV BET-nél

Rengeteg fogadási lehetőség van, ha szeretne fogadni az LV BET sportfogadással a Lengyelország – Szaúd-Arábia mérkőzésre a 2022-es katari világbajnokságon.

A kiemelkedő fogadás, amelyhez az emberek a legtöbbször fordulnak, a teljes idejű eredmény. Egyszerűen válassza meg, hogy Lengyelország vagy Szaúd-Arábia fog-e diadalmaskodni, vagy döntetlen lesz a mérkőzés.

A dupla esély lehetőséget ad arra, hogy egy helyett két kimenetelre tippeljen. Így bármelyik fél győzelmére és döntetlenjére fogadhat, vagy mindkét alapot lefedheti, ha azt mondja, hogy Lengyelország vagy Szaúd-Arábia nyer.

Az over/under piacok egyszerű opciót jelentenek, amelyet számos játékeseményre, például gólokra, szögletekre, beívelésekre, szabadrúgásokra és bedobásokra lehet használni. Egyszerűen csak ki kell választani, hogy a helyes szám a kiválasztott értékünk felett vagy alatt lesz.

A játékospiacok lehetővé teszik a fogadók számára, hogy bizonyos kelléklehetőségekre fogadjanak. Ezek közé tartozik a gólszerző, az első gólszerző, a foglalások, a lesek és a kapura lövések.

Talán a legjobbak mind közül a fogadásépítők, amelyek lehetővé teszik, hogy a Lengyelország – Szaúd-Arábia mérkőzés több piacát egy fogadásba helyezze, ami növeli az esélyeit, és csökkenti a megfelelő kifizetés biztosításához szükséges tétet.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *