Argentína – Szaúd-Arábia | FIFA Világbajnokság Katar 2022

Argentína – Szaúd-Arábia | FIFA Világbajnokság Katar 2022

FIFA WC 2022 - England - Iran Group BAz Argentína – Szaúd-Arábia mérkőzés a 2022-es FIFA Világbajnokság C csoportjának nyitómérkőzése. Mindkét csapat szeretné jól kezdeni a tornát, hogy megadják az alaphangot a csoportkörben a második fordulóhoz és a továbbjutásért folytatott küzdelemben. Itt az LV Bet Sportfogadásnál fogadhat ennek a világbajnoki összecsapásnak és a torna többi mérkőzésének minden eseményére fogadási lehetőségeink és oddsaink változatos kínálatával.

A következőkre számíthat, ha elolvassa az útmutatónkat

  • Argentína kilátásai
  • Hogyan teljesít Szaúd-Arábia?
  • A legjobb fogadási tippjeink az Argentína – Szaúd-Arábia mérkőzésre
  • A 2022-es FIFA-világbajnokság C csoportjának fogadási lehetőségeinek bemutatása

Tud-e Argentína sikeresen indítani a bajnokságon?

Argentína alulteljesített a legutóbbi világbajnokságon, és négy évvel a Németország elleni döntőben elszenvedett vereség után a 16 között vereséget szenvedett. Annak ellenére, hogy Lionel Messi személyében vitathatatlanul a világ legjobb játékosával rendelkezik, Argentína nem tudta megnyerni a világbajnokságot.

Lionel Scalonira és csapatára nagy nyomás nehezedik, hogy kihasználják Messi utolsó napjait. A 2021-es Copa America megnyerésével ugyan véget vetettek 28 éves bajnoki nyeretlenségüknek, és ezzel megszerezték a Messi-korszak első nemzetközi bajnoki címét, de a 2022-es katari tornán fel kell javítaniuk a játékukat, hogy 1986 óta először emelhessék magasba a trófeát.

Argentína legjobb góllövői a FIFA Világbajnokság selejtezőjében

Név Pozíció Meccsek Gólok
Lionel Messi Csatár 15 7
Lautaro Martinez Csatár 14 7
Angel Di Maria Középpályás 13 3
Nicolas Gonzalez Középpályás 11 3

Argentína tehetségekkel van megáldva ahhoz, hogy messzire jusson a versenyben. Bár Messi már nincs ereje teljében, még mindig meccsnyerő Albiceleste számára. A 35 éves játékos lesz a kulcsemberük a világbajnokságon, és minden bizonnyal van még befejezetlen ügye a tornán.

Martinez talán az utolsó harmadban lesz a leginkább meghatározó játékos.  A csatár pályafutása csúcsán van, és az utóbbi időben klubszinten Argentínában és az Inter Milanban is remekelt. A tornán olyan üzenetet nyújthat, amely jelzi, hogy Messi átadja a stafétabotot.

Scaloni ott teljesített, ahol mások kudarcot vallottak, amikor 2021-ben a Copa Americára vezette Argentínát. 2018 óta tölti be a posztját, miután leváltotta Jorge Sampaolit, és rendelkezik azokkal a tulajdonságokkal, amelyekkel végig vezetheti csapatát.

Szaúd-Arábia felnő a kihíváshoz?

Szaúd-Arábia sorozatban másodszor kvalifikálta magát a világbajnokságra. 2018-ban nem jutottak tovább a csoportkörből, miután három meccsükön két vereséget szenvedtek, így eltökélt szándékuk lesz, hogy 2022-ben, Katarban még erősebb teljesítményt nyújtanak.

A szaúdiak jól teljesítettek a 2022-es FIFA-világbajnokság selejtezői során, a végső szakaszban 10 mérkőzésükből hetet megnyertek, és ezzel csoportelsők lettek Japán és Ausztrália előtt. A kérdés az lesz, hogy a világbajnokságon az elit ellenfelek ellen tudják-e javítani a formájukat.

Szaúd-Arábia Legjobb góllövői FIFA-világbajnokság selejtezőjében

Name Position Matches Goals
Saleh Al-Shehri csatár 13 7
Salem Al-Dawsari középpályás 13 7
Salman Al-Faraj középpályás 14 4
Fahad Al Muwallad középpályás 13 4

Szaúd-Arábia nem rendelkezik ismert nevekkel a soraiban, de rengeteg szellemmel és rugalmassággal lép pályára a tornán. Al-Shehri és Al-Dawsari a selejtezők során bizonyította, hogy tehetségesek, de a 2022-es katari tornán erejük teljében kell majd lenniük.

Herve Renard menedzser már rendelkezik világbajnoki tapasztalattal Marokkóval, ami a 2022-es FIFA-világbajnokság selejtezői során elért lenyűgöző eredmények után előnyt jelenthet számára.

Fogadási tippek és oddsok az Argentína – Szaúd-Arábia mérkőzésre a 2022-es FIFA-világbajnokság C csoportjában

A csapat tehetségének köszönhetően Argentína a FIFA 2022-es labdarúgó-világbajnokság C-csoportjának nyitómérkőzésén Szaúd-Arábia ellen nagy favoritnak számít.

Többek között Messi, Martinez, Di Maria és Paulo Dybala is képes arra, hogy a legjobb ellenfeleket is kardélre hányja, így, ha Argentína – Szaúd-Arábia fogadást keresel a mérkőzés győztesére vonatkozó lehetőségben, akkor az Albiceleste győzelmére fogadjon.

Vannak más figyelemre méltó fogadások is, amelyek kiemelkednek, mint például a hendikep fogadások, amelyek itt dominálhatnak, ha Argentína kényelmesen nyer. Messi és Martinez, mint bármikor gólt szerezni képes játékosok szintén olyan lehetőség, amelyre érdemes odafigyelni, ha a 2022-es katari világbajnokságra fogadunk.

Argentína vs Szaúd-Arábia az LV BET-nél

Bőséges Argentína – Szaúd-Arábia fogadás van a C csoportos összecsapásra Lusailban. 

A legjelentősebb a teljes idejű eredményre vonatkozó fogadási esély. Itt egyszerűen arra fogadhat, hogy ki nyeri a versenyt, vagy esetleg döntetlen lesz.

A labdarúgó fogadásoknál elterjedtek az fölé/alá lehetőségek, ahol a mérkőzés olyan eseményeire, mint például a gólokra vagy a szögletekre választhatnak ki egy értéket. Önnek csak azt kell megjósolnia, hogy az értéket meghaladja vagy alatta lesz-e.

A hendikep fogadások lehetővé teszik a fogadók számára, hogy a különbség és az LV Bet által mindkét csapatra meghatározott érték ellen fogadjanak, ami időnként jobb eredményt biztosít, mint a teljes idejű eredmény piacok.

A játékos-specifikus esélyek szintén népszerű fogadási lehetőségek, mint például a gólszerző, az első gólszerző, a lesek, a támadások, a gólpasszok és még sok más mellett.

A fogadásszerkesztők lehetővé teszik, hogy a fenti lehetőségek mindegyikére fogadjon, és egy nagy fogadásba foglalja őket, hogy növelje az esélyeit. Ez ugyan nagyobb kockázattal jár, de a nyeremény sokkal nagyobb.

Nézzen szét oldalunkon, hogy lássa, mi mindent kínálunk erre a mérkőzésre és a többi katari 2022-es mérkőzésre.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *