Mexikó – Lengyelország | FIFA Világbajnokság Katar 2022

Mexikó – Lengyelország | FIFA Világbajnokság Katar 2022

FIFA WC 2022 - Mexico - Poland Group CA 2022-es FIFA-világbajnokság C csoportjának Mexikó – Lengyelország összecsapásán két egyenrangú csapat feszül egymásnak egy olyan mérkőzésen, amely eldöntheti vagy megtörheti a kieséses szakasz reményeit. Itt az LV Bet Sportfogadásnál az összes fogadási lehetőséget és versenyképes oddsot biztosítottuk a Katar 2022-es világbajnokságon a mérkőzésre és még sok másra való fogadáshoz. Olvassa el alábbi útmutatónkat a legfontosabb részletekért. A következő bontásban láthatja:

  • Mit érhet el Mexikó a Katar 2022-es tornán?
  • Lengyelország elég lesz a kihívónak?
  • Fogadási tippek a Mexikó – Lengyelország mérkőzésre
  • A 2022-es FIFA-világbajnokság C csoportjának legjobb fogadási piacai

Megtöri-e Mexikó a trendet?

Mexikó az elmúlt hét világbajnokságon a 16 között esett ki. Az El Tri-nek nem okozott gondot a csoportkörből való továbbjutás, de a második fordulóból nem jutottak tovább azóta, hogy 1986-ban ők voltak a házigazdák.

Mexikó általában dominált a CONCACAF regionális versenyein, de a legutóbbi két döntőjét elveszítette az Egyesült Államok ellen az Arany-kupán és a Nemzetek Ligájában. Az El Tri a 2022-es FIFA-világbajnokság selejtezőjében is Kanada mögött végzett. A 2022-es katari tornán javulásra lesz szükség ahhoz, hogy Mexikó megtörje ezt a trendet.

Mexikó góllövőlistája FIFA-világbajnokság selejtezőin:

Név Pozíció Meccsek Gólok
Raul Jimenez Csatár 8 3
Henry Martin Csatár 7 2
Alexis Vega Csatár 9 2
Hector Herrera Középpályás 10 1

Mexikó jelenleg egy átmeneti időszakon megy keresztül. A legtöbb kulcsjátékosuk már túl van pályafutása csúcsán, mint például Andres Guardado, Hector Herrera, Hector Moreno és vitathatatlanul Raul Jimenez. Jimenez lesz a kulcsemberük a 2022-es katari tornán, mivel a kapu előtt sikeres, és őt Hirving Lozano és Jesus Manuel Corona fogja támogatni. Hogy ez elég lesz-e a mélyrepüléshez, az nem valószínű, mivel az El Tri nem rendelkezik elegendő mélységgel és minőséggel a soraiban ahhoz, hogy az elit csapatoknak gondot okozzon.

Gerardo Martino menedzser kiváló edző, lenyűgöző önéletrajzzal rendelkezik, mióta 2019-ben megörökölte a gyeplőt, de neki és csapatának hibátlanul kell teljesítenie.

Lewandowski, vagy bukik Lengyelország?

Lengyelország a legutóbbi három világbajnoki szereplésén már a csoportkörben kiesett, 2018-ban a csoportjuk végén végeztek. A torna második szakaszába 1986 óta nem jutottak be.

A 2022-es FIFA-világbajnokság selejtezőiben mutatott formájuknak köszönhetően Anglia mögött a második helyen végeztek a csoportjukban, mielőtt továbbjutottak volna a kieséses szakaszba. Lengyelországot Oroszország ellen sétagaloppal búcsúztatták, majd 2-0-s győzelemmel jutottak tovább Svédország ellen, és ezzel biztosították helyüket a 2022-es katari tornán. A C csoportban azonban még magasabb szintre kell majd pörögniük.

Lengyelország góllövőlistája FIFA 2022-es világbajnokság selejtezőjén

Név Pozíció Meccsek Gólok
Robert Lewandowski Csatár 9 9
Adam Buksa Csatár 6 5
Karol Swiderski Csatár 9 5
Kamil Jozwiak Középpályás 8 2

Lengyelország a világ egyik legjobb csatárával van megáldva Lewandowski személyében az utolsó harmadban. Amíg ő a pályán van, addig Lengyelországnak minden mérkőzésen van esélye a 2022-es katari világbajnokságon. Olyan tehetségek állnak rendelkezésre, mint Swiderski, Piotr Zielinski és Jozwiak, de a világbajnokságon emelniük kell a teljesítményük színvonalát. A hátsó alakzatban a tapasztalat és a mélység hiánya miatt vannak problémák.

Czeslaw Michniewicz vezetőedzőt csak januárban nevezték ki, de máris elkísérte csapatát a világbajnokságra. A csoportkörből való továbbjutás azonban hatalmas kihívás elé állítja a csapatot.

Fogadási tippek és oddsok a Mexikó – Lengyelország mérkőzésre a 2022-es FIFA Világbajnokság C csoportjában

A 2022-es FIFA-világbajnokság C csoportjának küzdelme kiegyenlített csatát ígér. A Mexikó – Lengyelország mérkőzést nehéz eldönteni, hiszen mindkét csapatnak vannak erősségei és gyengeségei.

Az előnynek Lengyelországnál kell lennie, mert ők büszkélkedhetnek az egyetlen világklasszis játékossal a pályán. Tegyünk Lewandowskira, hogy bármikor betalál, és ha több gólra is találunk oddsot, akkor éljünk ezzel a lehetőséggel. Lengyelországnak 2-0-s győzelmet kellene aratnia, kihasználva Mexikó gyengeségét hátul.

Mexikó – Lengyelország az LV BET-nél

Itt az LV Bet Sportfogadásnál számos fogadási lehetőség van a Mexikó – Lengyelország mérkőzésre.

A Katar 2022-es világbajnokságra elérhető elsődleges fogadási piacok a mérkőzés eredményére szóló azonnali fogadások, amelyek bármelyik csapat győzelmét vagy döntetlenjét választják. Vannak továbbá opciók mindkét csapat góljára vagy dupla esélyre, ami lehetővé teszi, hogy egy fogadással két eredményt fedjen le.

Az fölött/alatt fogadási piacok egyszerűen csak azt jelentik, hogy az LV Bet által kiválasztott érték alatt vagy felett lesz-e a mérkőzés eseménye. Ezek olyan eseményekre állnak rendelkezésre, mint a gólok, szögletek, védések és szabadrúgások.

Az intervallum fogadások is rendkívül népszerűek, ahol a mérkőzés időbeli szakaszaiban fogadhat az eredményre vagy a mérkőzés eseményeire. Például, hogy születik-e gól az első 15 percben? Lengyelország vezet-e 30 perc után?

A játékos-specifikus piacok, mint például a bármikor gólt lövő játékosra vonatkozó piacok is elterjedtek lesznek. Ne feledje, hogy Lewandowskit kell keresnie. Fogadhat többek között a lefújásokra, a szabálytalanságokra és a kapura lövésekre is.

A fogadásszerkesztők lehetővé teszik, hogy az összes Mexikó – Lengyelország esélyt egyetlen halmozott fogadásba kombinálja, hogy növelje az esélyeit. Ez nagyobb kockázattal jár, mint az egyes fogadások, de a nyeremény sokkal nagyobb lehet.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *