Ausztrália – Dánia | FIFA Világbajnokság Katar 2022

Ausztrália – Dánia | FIFA Világbajnokság Katar 2022

FIFA WC 2022 - Australia - Denmark-  Group DA 2022-es FIFA-világbajnokság D csoportjának egyik csúcspontjaként Ausztrália november 30-án Dánia ellen lép pályára.

Amennyiben Franciaország a csoport élére tör, ez a mérkőzés hatással lehet arra, hogy ki csatlakozik hozzájuk a 16 között második helyezettként. Dánia, az Euro 2020 elődöntőseként reméli, hogy ők lesznek azok, de nem engedhetnek meg maguknak semmilyen botlást – sem itt, az ausztrálok ellen, sem a D csoport másik nemzetével, Tunéziával szemben.

Ausztrália eközben abban reménykedik, hogy immár másodszor juthat tovább a világbajnokság kieséses szakaszába.

Ez az Ausztrália – Dánia mérkőzés tehát nagy jelentőséggel bírhat, és mint mindig, most is megtalálhatja a leginformáltabb fogadási tippeket és nagylelkű oddsokat itt az LV BET-nél.

  • Ausztrália nincs a helyzet magaslatán a 2022-es FIFA-világbajnokság D csoportjában?
  • Dánia meg tudja ismételni 2022-es Európabajnokságon elért sikerét?
  • Hogyan lehet a legjobban fogadni az Ausztrália – Dánia mérkőzésre?
  • Hol találja a legjobb 2022-es világbajnokság oddsokat?

Az ausztrál csapat nagy előrelépésben reménykedik

Az ember azt gondolná, hogy egy Ausztrália méretű és erőforrású ország könnyedén átrobog a 2022-es FIFA-világbajnokság selejtezőin az AFC-régióban.

Az ausztrálok számára azonban ezúttal korántsem volt sima ügy, és a 2022-es katari selejtezőre való kijutásukban volt némi szerencse is – az AFC rájátszásában egy késői gólt szereztek az Egyesült Arab Emírségek ellen, majd büntetőkkel kellett kiharcolniuk Peru legyőzését a konföderációs rájátszásban.

Graham Arnold vezetőedzőnek tényleg sok dolga van, hogy csapatát versenyképes erővé tegye a 2022-es katari világbajnokságon.

Az egyik legnagyobb probléma a hézagos védelem, mivel a selejtező harmadik fordulójában 10 mérkőzésen kilenc gólt kaptak.

Név Poszt Meccsek Gólok
Jamie Maclaren Támadó 11 7
Harry Souttar Hátvéd 10 6
Mitchell Duke Támadó 15 5

Dán öröm a 2022-es FIFA-világbajnokság D csoportjában?

Még a legoptimistább dán futballszurkolókat is meglepte, hogy csapatuk bejutott a legjobb négy közé az Euro 2020-on.

Ez nem jelenti azt, hogy ne rendelkeznének rengeteg minőségi játékossal, hiszen Kasper Hjulmand számos olyan játékosból válogathat, akik Európa “nagy öt” bajnokságának valamelyikében játszanak.

Éppen ezért a FIFA 2022-es világbajnokság D csoportjában Franciaország mögött a második helyen végeznének, és ennek következtében várhatóan itt is képesek lesznek búcsúztatni Ausztráliát.

Minden poszton képesek gólt lőni, ezt bizonyította a 2022-es FIFA-világbajnokság selejtezősorozata, amelyben tíz mérkőzésükből kilencet megnyertek:

Név Poszt Meccsek Gólok
Andreas Skov Olsen Támadó 10 5
Joakim Maehle Védő 9 5
Mikkel Damsgaard Támadó 6 2

A dánok a 2020-as Európa-bajnokságon is továbbjuthattak volna, ha nem kapnak egy vitatható büntetőt Anglia ellen az elődöntőben, mindazonáltal Kasper Hjulmand vezetőedző azóta további előrelépést ért el, Dánia pedig az első négy Nemzetek Ligája-mérkőzéséből hármat megnyert – köztük a Franciaország ellenit.

Fogadási tippek és oddsok a 2022-es FIFA-világbajnokság D csoportjának Ausztrália – Dánia mérkőzésére

Ezek a harmadik körös csoportmérkőzések valószínűleg sok esetben a legfontosabb katari 2022-es meccsek lesznek, sokak számára a továbbjutás vagy a korai hazautazás a tét.

Dániának valószínűleg legalább egy pontra lesz szüksége ezen a mérkőzésen, hogy biztosítsa a kvalifikációt a kieséses szakaszba, míg Ausztrália számára ezen a ponton inkább a büszkeségről szólhat, mint a 16 közé jutás reményéről.

A futball egy vicces régi játék, ahogy a régi közhely is mondja, de a dánok nem fognak nevetni, ha nem tudják itt búcsúztatni az ausztrálokat. Igen, az ausztrálok a régi szokásoknak megfelelően minden labdáért harcolni és küzdeni fognak, de Dánia rendelkezik azzal a klasszissal és tapasztalattal az elit szinten, hogy megnyerje ezt a meccset, méghozzá simán.

A skandinávok az Ausztrália – Dánia összecsapás esélyesei, ezért a fogadók kétségkívül érdeklődni fognak az LV BET-nél elérhető hendikep lehetőségek iránt.

Bármelyik fogadási módot is választja, ezt a mérkőzést a BBC tévécsatornáján és az iPlayer platformon is nézheti az Egyesült Királyságban.

Fogadások az Ausztrália – Dánia mérkőzésre az LV BET-nél

A hagyományos és ázsiai hendikepek minden bizonnyal érdekesek lesznek a fogadók számára a mérkőzés előtt, és Dánia várhatóan talán két vagy több gólos különbséggel fog győzni.

Természetesen számos más fogadási lehetőség is elérhető az LV BET-nél, többek között a mérkőzés végeredménye, a helyes gól, az összes gól, mindkét csapat gólja, a félidő/teljes játékidő és még sok más.

Mindössze annyit kell tennie, hogy nyisson egy LV BET számlát – ne aggódjon, ez a folyamat egyszerű és csak néhány pillanatot vesz igénybe!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *