Németország – Japán | FIFA Világbajnokság Katar 2022

Németország – Japán | FIFA Világbajnokság Katar 2022

FIFA WC 2022 - Germany - Japan Group ENémetország hosszú éveken át a nemzetközi labdarúgás egyik legdominánsabb csapata volt, de 2018-ban nem jutott tovább a világbajnoki csoportjából, a tavalyi, újratervezett Eb-n pedig a 16 között Angliától kapott ki.

Abban reménykednek, hogy 2022-ben Katarban megfordul a szerencséjük, és nem kétséges, hogy megvannak a játékosok ahhoz, hogy nagyon sokáig jussanak a tornán.

Ami Japánt illeti, a négy évvel ezelőtti erőfeszítéseiket szeretnék megismételni, amikor is továbbjutottak a kieséses szakaszba, bár a FIFA 2022-es világbajnokság E csoportjában a németekkel, Spanyolországgal és Costa Ricával kerültek egy csoportba – ami nem éppen ideális.

Ne feledje, hogy a Németország – Japán mérkőzésre az LV BET-nél fogadhat, ahol fogadási tippeket és oddsokat is talál minden egyes 2022-es világbajnoki mérkőzésre.

  • Németország visszanyerheti legjobb formáját a nagyszínpadon?
  • Japán felboríthatja az esélyeket a FIFA 2022-es világbajnokság E csoportjában?
  • Hogyan fogadjunk a Németország – Japán mérkőzésre?
  • 2022-es világbajnokság fogadási tippek és oddsok

Németország visszavágyik a régi szép időkbe

Csak Brazília nyert többször a világbajnokságot, mint Németország, bár már lassan egy emberöltőnek tűnik, hogy a németek utoljára 2014-ben emelhették magasba a Jules Rimet-trófeát.

Nem kétséges, hogy a játékosok jelenlegi generációja rendelkezik a tehetséggel ahhoz, hogy véget vessen ennek a szériának- Antonio Rudiger, Niklas Sule, Joshua Kimmich, Leon Goretzka, Ilkay Gundogan, Thomas Müller, Kai Havertz és Serge Gnabry a csapat klasszis gerince.

De az utóbbi időben a nagy tornákon elért eredményeik hihetetlenül kiábrándítóak voltak a németek magas színvonalához képest, és úgy tűnik, hiányzik belőlük az a tartás és erő, amely az elmúlt években meghatározta sikereiket.

Legalább a 2022-es FIFA-világbajnokság selejtezőjén meggyőzően jutottak tovább, tíz mérkőzésükből kilencet megnyertek egy egyértelműen könnyű csoportban.

Név Poszt Meccsek Gólok
Ilkay Gundogan Középpályás 8 5
Serge Gnabry Támadó 8 5
Timo Werner Támadó 8 5

A kérdés most az, hogy Németország fel tudja-e javítani a játékát jobb ellenfelek ellen a vb-n? Az UEFA Nemzetek Ligájában eddig jó, ha nem is látványos formát mutattak, de a júniusi, Olaszország elleni 5-2-es győzelem visszaadta az önbizalmat.

Hansi Flick vezetőedző irigylésre méltó helyzetben van – Németország a 2022-es katari világbajnokságra a trófea egyik favoritjaként indul, annak ellenére, hogy a nagy tornákon a közelmúltban gyenge formát mutatott. Reméli, hogy játékosai a legjobb formájukat hozzák.

Japán kisebb csodában reménykedik FIFA 2022-es világbajnokság E csoportjában

Németország és Spanyolország is lecsúszott a nemzetközi porondon való szereplésről, de továbbra is félelmetes ellenfelek maradnak, és amikor az E csoportban találkoznak, ez lesz az egyik kiemelkedő katari 2022-es találkozó a torna korai szakaszában.

Japánnak meg kell ragadnia a lehetőséget, ha valamelyikük, vagy mindkét csapat pontot veszít ezen a mérkőzésen, de azt is tudják, hogy Németország és/vagy Spanyolország ellen pozitív eredményt kell elérniük ahhoz, hogy továbbjussanak a 2022-es FIFA-világbajnokság E csoportján.

Ez a bravúr az elmúlt öt világbajnokságból háromszor sikerült nekik, és továbbra is egy stabil, munkabíró csapat, amely bár híján van a sztárneveknek, még mindig képes egy-két meglepetésszerű eredményt okozni.

Japán könnyedén jutott tovább a 2022-es FIFA-világbajnokság AFC-régiójának selejtezőiből, és a harmadik forduló csoportjában a második helyen végzett, tekintélyes, hétpontos különbséggel a legközelebbi kihívó Ausztrália előtt. A gólok terén Takumi Minamino, a Liverpool korábbi ásza volt az élen:

Név Poszt Meccsek Gólok
Takumi Minamino Támadó 15 10
Yuya Osako Támadó 11 10
Junya Ito Középpályás 14 6

Hajime Moriyasu vezetőedző figyelemmel kíséri az európai klubszezon első néhány hónapját, ahol több kulcsjátékosa – köztük Minamino, Genki Haraguchi és Takehiro Tomiyasu – is pályára lép.

Fogadási tippek és oddsok a Németország – Japán mérkőzésre a 2022-es FIFA-világbajnokság E csoportjában

Ezt a Németország – Japán mérkőzést tényleg nehéz megtippelni.

Papíron a németek a játékosok minősége alapján egyértelmű favoritnak számítanának, de az utóbbi időben alulteljesítettek a nagyszínpadon.

Japán keményen dolgozik, jól szervezett és szorgalmasan dolgozik majd, és épp eléggé támadószelleműek ahhoz, hogy a németeknek nehézségeket okozzanak, ha lehetőségük adódik rá.

Ez egy olyan mérkőzés lesz, ahol a gólok alapján történő fogadás, az előrejelzések alapján bölcs választás lehet.

Fogadások a Németország – Japán mérkőzésre az LV BET-nél

Bárhogyan is szeretné megtenni a Németország – Japán fogadásokat, az LV BET-nél rengeteg fogadási lehetőség és odds áll rendelkezésre.

Több mint 300 egyedi lehetőség van világbajnoki mérkőzésenként, így nem számít, hogy arra szeretne fogadni, hogy Ön szerint ki nyeri meg a mérkőzést, hány gól lesz, vagy ki fogja felülmúlni a hendikepet, győződjön meg róla, hogy az LV BET az otthona a Katar 2022-es fogadásoknak.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *