Tunézia – Franciaország | FIFA Világbajnokság Katar 2022

Tunézia – Franciaország | FIFA Világbajnokság Katar 2022

FIFA WC 2022 - Tunisia - France Group DA katari 2022-es labdarúgó-világbajnokság összes időpontja közül a harmadik csoportmeccs az, ahol a fogadók talán még az esélytelenebbeknél is találhatnak némi lehetőséget.

A FIFA 2022-es labdarúgó-világbajnokság D csoportjában Franciaország már a 16 közé juthat, mire november 30-án Tunézia ellen lép pályára – így Didier Deschamps vezetőedző megengedheti magának azt a luxust, hogy pihentesse és rotálja a kulcsjátékosokat.

Ami a tunéziaiakat illeti, akkor sem lesz kevesebb motivációjuk, ha addigra már kiestek a tornáról – a lehetőség, hogy a nagyszínpadon a kirakatba kerülhetnek, rengeteg okot ad a játékosoknak arra, hogy a legjobbjukat nyújtsák.

Így ez a Tunézia – Franciaország összecsapás sokkal szórakoztatóbb és szorosabb lehet, mint sokan gondolnák – és érdekes lehetőségeket kínálhat azoknak, akik a 2022-es katari világbajnokságra fogadnak az LV BET-nél.

  • Alábecsülik Tunéziát?
  • Franciaország fogja uralni a FIFA World Cup 2022 D csoportját a várakozásoknak megfelelően?
  • Fogadási értékek a Tunézia – Franciaország mérkőzésen
  • Hogyan találja meg a 2022-es világbajnokság legjobb fogadási oddsait?

A Progresszív Tunéziát nem szabad alábecsülni

Bár nincs sok világbajnoki tapasztalatuk- sőt, öt korábbi próbálkozásuk során még soha nem jutottak tovább a csoportkörből -, van egy olyan érzésünk, hogy ez lehet a legtehetségesebb tunéziai csapat hosszú idő óta.

Az eredmények is javulnak. Az év elején bejutottak a nyolcaddöntőbe az Afrika Nemzetek Kupáján, és bár ez nem éppen egy kiemelkedő torna, a 2022-es Kirin-kupa megnyerésekor Chilében és Japánban magasabb szintű ellenfeleket győztek le.

Vezetőedzőjük, Jalel Khadri olyan játékosokra támaszkodhat, akik Európa öt nagy bajnokságában alapozták meg karrierjüket, köztük Wahbi Khazrira és Ellyes Skhirira, míg a fiatal Hannibal Mejbri a Manchester United első csapatába való bekerülés küszöbén áll.

A korábbi duó különösen fontos volt Tunézia számára a 2022-es FIFA-világbajnokság selejtezőjében, ahol a csoportjuk élén végeztek, mielőtt a rájátszásban legyőzték Malit:

Név Poszt Meccsek Gólok
Wahbi Khazri Támadó 6 3
Ellyes Skhiri Középpályás 5 2
Ali Maâloul Védő 8 1

A félelmetes Franciaország uralja a 2022-es FIFA-világbajnokság D-csoportját

Ahogy Deschamps végignézte a 2022-es labdarúgó-világbajnokság D csoportjának sorsolását, talán nyugodtan vághat neki a derbinek.

Dánia Európa-bajnoki elődöntős, Tunézia legutóbbi sikerei ismertek, Ausztrália pedig ugyanolyan szívós lesz, mint mindig, de Franciaország arra számít, hogy a három mérkőzéséből legalább hét pontot szerez.

Lehet, hogy javítaniuk kell a közelmúltbeli formájukon, ami miatt az Euro 2020-on alulmaradtak, az UEFA Nemzetek Ligájában pedig Dániával, Horvátországgal és Ausztriával szemben is pontokat vesztettek.

A nagyszínpadon azonban rendkívüli tapasztalattal rendelkeznek, és a 2022-es FIFA-világbajnokságra való kvalifikációt a megszokott könnyedséggel érték el – köszönhetően az újonnan megismert frontemberek zsenialitásának:

Név Poszt Meccsek Gólok
Antoine Griezmann Támadó 8 6
Kylian Mbappe Támadó 6 5
Karim Benzema Csatár 5 3

Benzema visszatérésének bizonytalansága lehet a hiányzó láncszem a Les Bleus számára, és a 2022-es katari világbajnokság december 18-i zárásáig még minden bizonnyal ott lesz a csapat.

Fogadási tippek és oddsok a Tunézia – Franciaország mérkőzésre a 2022-es FIFA-világbajnokság D csoportjában

Ahogyan arra már utaltunk ebben a cikkben, a franciák vaktában való fogadása ezen a mérkőzésen nem biztos, hogy a legjobb megoldás a fogadók számára.

Már eddig a meccsig biztosíthatják a továbbjutásukat a 2022-es katari 16 közé, ami lehetővé teszi Deschamps számára, hogy a közel-keleti hőségben pihentesse a játékosokat.

Tunézia azonban mindent bele fog adni, és lehet, hogy ők lesznek az észszerű fogadási opció a hendikep-piacokon – amelyre több különböző lehetőség is van az LV BET-nél.

Természetesen Franciaország cserejátékosai – akiknek bizonyítaniuk kell – ugyanolyan veszélyesek lehetnek, tekintve, hogy milyen erős ez a francia csapat, és így a Les Bleus győzedelmeskedhet egy olyan összecsapáson, amely mindkét oldalon gólokban bővelkedhet.

Fogadások a Tunézia – Franciaország mérkőzésre az LV BET-nél

Mind a hagyományos, mind az ázsiai hendikepek csak néhány a több száz fogadási lehetőség közül, amelyek az LV BET-nél elérhetőek.

Emellett megteheti a Tunézia – Franciaország fogadásait a mérkőzés eredményére vonatkozó piacon, szerencsét próbálhat a helyes gól kategóriában, vagy fogadhat arra, hogy hány gól lesz – és milyen szakaszában a meccsnek.

A mérkőzésenként több mint 300 különböző fogadási lehetőséggel az LV Bet a tökéletes bukméker a világbajnoki fogadásokhoz. Regisztráljon még ma!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *