2022-es FIFA Világbajnokság B csoport | Katar 2022

2022-es FIFA Világbajnokság B csoport | Katar 2022

FIFA World Cup 2022 in Qatar - Group BElmondható, hogy a FIFA labdarúgó-világbajnokság csoportjai közül csak néhány másik csoport olyan kiegyensúlyozott, mint a B csoport. Valójában ennek a csoportnak minden résztvevője bejutott a világbajnokság kiesése szakaszába a múltban. Ez azt jelenti, hogy egy sor olyan kiélezett összecsapásnak nézünk elébe, amelyből végül csak két csapat maradhat talpon.

A FIFA-világbajnokság B csoportjában az 1966-os világbajnokság győztese, Anglia – amely arra törekszik, hogy tovább gyarapítsa trófeáinak számát -, Irán, Wales és az Egyesült Államok szerepel – mind a négy együttes nagyszerű csapat, és a legjobb formájukban akár meglepetést is okozhat egy olyan fontos győzelemmel, amely eldöntheti a továbbjutás kérdését.

A 2022-es FIFA világbajnokságra vonatkozó megalapozott fogadások megtételéhez mindenképpen keresse fel az LV BET Sportblogot. Íróink mindent megtettek azért, hogy lefedjenek mindent, amit erről az izgalmas labdarúgó vb-ről tudni kell, így ne hagyja ki a lehetőséget, hogy megtudjon egy-két dolgot a sportfogadásról.

Olvasson tovább, hogy többet tudjon meg a következőkről:

  • Információk a B csoport résztvevőiről
  • Kik a B csoport favoritjai
  • Fogadási lehetőségek, amelyeket az LV BET-nél találhat.

PONTOSAN KIK IS A B CSOPORT RÉSZTVEVŐI?

Anglia és az Egyesült Államok az a nemzet, amely a legtöbbször szerepelt világbajnoki döntőben, Irán és Wales pedig még nem kvalifikálta magát folyamatosan a nemzetközi labdarúgás legnagyobb tornájára. A mérkőzések minden bizonnyal mind rendkívül kiélezett küzdelmet hoznak majd, hiszen a színvonalat tekintve nem sok választja el a csapatokat.

A 2022-es FIFA-világbajnokság Katarban kezdődik, amely az első közel-keleti ország lesz, amely valaha is világbajnokságot rendezhet. A B csoport már a nyitónapon megkezdi a küzdelmeket, az első mérkőzés Anglia és Irán között lesz a Khalifa International Stadiumban, majd az Egyesült Államok Wales ellen lép pályára később, este az AI Rayyan Stadionban.

Nemzet FIFA Rangsor FIFA-zóna Továbbjutás selejtezőből
Anglia 4. UEFA 1-es csoport győztese
Irán 21. AFC 3. forduló A csoport győztese
Wales 19. UEFA A csoport Rájátszás győztese
USA 11. CONCACAF CONCACAF 3. helyezett

ANGLIA

Anglia utoljára 1966-ban nyert világbajnokságot. A B csoport favoritjaként a csoportkörön keresztül szeretnének továbbjutni. Sokat várnak ettől az angol csapattól, amely tavaly nyáron közel járt az Európa-bajnokság megnyeréséhez, és nemzetközi szinten még mindig egy trófeára hajt. Harry Kane lesz az egyik kulcsjátékos, akire a csapat sikere épülhet mindazzal együtt, hogy a nagyobb stabilitás érdekében hárman játszanak majd hátul. Vajon az angol csapatban meglesz az, ami ahhoz kell, hogy hazatérjen a labdarúgás?

WALES

Az Ukrajna elleni drámai rájátszás-döntő után Wales elképesztő 64 év kihagyás után tér vissza a világbajnokságra. A walesi csapat kiemelkedő játékosa Gareth Bale, aki e sorok írásakor még mindig klub nélkül áll a következő szezonra. A kemény szurkolók népének támogatásával nem lenne semmi, ha Walesnek sikerülne győzelemmel kezdenie a tornát, és bejutna a kieséses szakaszba.

IRÁN

Irán a katari selejtezőt követően immár harmadszor vesz részt a FIFA világbajnokságon. Irán 2018-ban közel került ahhoz, hogy továbbjusson a csoportkörből – ami még soha nem sikerült nekik a történelmük során. Iránnak jó esélyei lesznek az USA és Wales ellen, akik már egy ideje távol maradtak a tornától. Ez biztosan remek szórakozás lesz a pártatlan nézők számára.

USA

Az Egyesült Államok válogatottja még nem jutott el világbajnoki döntőbe. Gyötrelmesen közel jártak ehhez 1930-ban, amikor az elődöntőig jutottak, de ott 6-1-re kikaptak Argentínától. Az USA labdarúgó válogatottja a 2022-es katari világbajnokságra úgy jutott ki, hogy Kanada és Mexikó mögött a harmadik helyen végzett, gólkülönbséggel megelőzve Costa Ricát.

FOGADÁSI TIPPEK ÉS ODDSOK A B CSOPORT FAVORITJAIRA

A csoport első helyének favoritja Anglia, a második helyért Wales, az Egyesült Államok és Irán küzdhet. A bukmékerek szerint valószínűbb, hogy az USA vagy Wales lesz az, míg Iránnak a legkevesebb esélye van a csoportkörből való továbbjutásra.

 Az, hogy Anglia lesz a B csoport végső győztese (1.33), a torna megnyerésére pedig (6.50) szorzóval fogadható.

A B csoport végső győztesének az USA esélye (6,50).

A B csoport végső győztesének Walesre (7.00) szorzóval lehet fogadni.

Irán a B csoport legkevesebb esélyese (17.00) szorzóval.

FOGADÁSOK A VILÁGBAJNOKSÁG B CSOPORTJÁRA AZ LV BET-NÉL

Ha fogadni szeretne a közelgő 2022-es FIFA világbajnokságra, látogasson el az LV BET Sportfogadó oldalra, ahol egyetlen helyen találja meg a fogadási lehetőségek és a kiváló szorzók széles választékát. A fogadható lehetőségek közé tartoznak a torna vagy a mérkőzés győztesére vonatkozó fogadások, a helyes gól, a fölött/alatt tippek, és a hendikepek.

További információkért a sportfogadásról keresse fel az LV BET Sport Blogot. Megtalál minden színvonalas fogadási tanácsot, sporttal kapcsolatos híreket és bejelentéseket, valamint betekintést az esport világába.

Legyen naprakész és tájékozott a legfrissebb világbajnoki hírekről és fogadási lehetőségekről ezen a héten az LV BET segítségével.

Kövesse az LV BET Sport blogját, hogy további információkat találjon az élő sportokról, valamint az esport izgalmas online világáról, és maradjon tájékozott a világ legnagyobb sporteseményeiről.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *