2022-es FIFA Világbajnokság C csoport | Katar 2022

2022-es FIFA Világbajnokság C csoport | Katar 2022

FIFA World Cup 2022 in Qatar - Group CAzt lehet mondani, hogy az egyik csoport sem olyan kiegyensúlyozott, mint a C csoport. Valójában ennek a csoportnak minden résztvevője kvalifikálta már magát a világbajnokság kieséses szakaszába a múltban. Ez azt jelenti, hogy egy sor kiélezett összecsapásnak nézünk elébe, amelyből csak két csapat maradhat talpon.

A FIFA-világbajnokság C csoportjában a kétszeres vb-győztes Argentína, Szaúd-Arábia, Mexikó és Lengyelország szerepel – négy olyan csapat, amelyek mindegyike képes nagyot alkotni.

Ahhoz, hogy megalapozott fogadásokat köthessen a 2022-es FIFA Világbajnokságra, mindenképpen keresse fel az LV BET Sport Blogot. Íróink mindent megtettek azért, hogy kitérjenek az összes részletre, amit erről az izgalmas labdarúgó tornáról tudni kell, így ne hagyja ki a lehetőséget, hogy megtudjon egy-két dolgot a sportfogadásról.

  • Információk a C csoport résztvevőiről.
  • Fogadási tippek és oddsok a világbajnokság C csoportjában.
  • Fogadási lehetőségek, amelyeket az LV BET-nél találhat.

PONTOSAN KIK A “C” CSOPORT RÉSZTVEVŐI?

Argentína, Mexikó és Lengyelország a 2022-es labdarúgó-világbajnokságon résztvevő legtehetségesebb csapatok közé tartoznak, Szaúd-Arábia némileg le van maradva e tekintetben. Mindazonáltal mindannyian kedveljük az esélytelenebbnek hitt csapatok sikertörténetét, és Szaúd-Arábia talán éppen ezt nyújtja, ha a közel-keleti ország a legjobb formáját tudja hozni.

A 2022-es FIFA-világbajnokság Katarban kezdődik, amely az első közel-keleti ország lesz, amely valaha is világbajnokságot rendezett. A „C” csoport a torna megnyitója után egy nappal később, november 22-én kezdi meg a küzdelmeket. Argentína Szaúd-Arábiával csap össze a Lusail Stadionban 10:00 órakor, míg Mexikó és Lengyelország ugyanezen a napon, 16:00 órakor a 974-es stadionban csapnak össze.

Nemzet FIFA-rangsor FIFA-zóna Továbbjutás selejtezőből
Argentína 4. CONMEBOL 2. helyezettként
Mexikó 9. CONCACAF 3. forduló 2. helyezettként
Lengyelország 26. UEFA rájátszás B dívízió győzteseként
Szaud-Arábia 49. AFC 3. forduló B csoport győzteseként

ARGENTÍNA

A kétszeres világbajnok Argentína a C csoportot szeretné letarolni, miután biztosította helyét sorozatban tizenharmadik alkalommal a világbajnokságon. Bár a VAR nem biztosít lehetőséget az “Isten keze” pillanatokra, Argentína bizakodó abban a tekintetben, hogy Lionel Messi, Lautaro Martínez és Julián Álvarez révén elkápráztatja a nézőket a kieséses szakaszig.

MEXIKÓ

A “C” csoport két nagyágyúja közé ékelődött Gerard Martino Mexikója. Az észak-amerikai ország zsinórban nyolcadik világbajnokságán van túl, amely azonban még nem hozott jobb eredményt, mint az 1970-es és 1986-os negyeddöntős szereplés. A Wolverhamptonból érkező Raúl Jiménez és a Napoliból érkező Hirving Lozano minden bizonnyal változtatni szeretne ezen, amelyhez elsőként a Lengyelország elleni győzelem szükséges.

LENGYELORSZÁG

A 2022-es labdarúgó-világbajnokság győzelemre esélyes csapataként emlegetett Lengyelország a “C” csoport első helyéért küzd majd – Argentínával a nyomukban. A Bundesligában eltöltött szenzációs szezonja után Robert Lewandowski lesz Lengyelország legnagyobb veszélyforrása a kapu előtt, míg Piotr Zielinski igyekszik majd minél többet segíteni ebben honfitársának. Vajon a lengyel válogatott javítani tud az 1982-es világbajnokságon elért harmadik helyezésén?

SZAÚD-ARÁBIA

Az olyan esélytelenek, mint Szaúd-Arábia, általában nehezen találják a helyüket egy ilyen erős vb-csoportban, de mint tudjuk, minden mérkőzés 0-0 állásnál kezdődik. Ennek a közel-keleti országnak az lesz az elsődleges célja, hogy meglepje ellenfeleit. Ki tudja, lehet, hogy az 1994-es kieséses szakaszba jutás ismét megtörténhet?

FOGADÁSI TIPPEK ÉS ODDSOK A “C” CSOPORT FAVORITJAIRA

A C csoport tabelláját egyelőre úgy néz ki, hogy a favorit Argentína fogja vezetni, míg a második helyezett kiléte még kérdéses. A bukmékerek szerint Lengyelország és Mexikó csatázik majd egymással, míg Szaúd-Arábia a csoport egyértelmű esélytelenje.

Arra, hogy Argentína lesz a C csoport végső győztese (1.40), a döntőbe jutásra pedig (5.00) szorzóval fogadhatunk.

A C csoport végső győztesének Mexikót (5,50), a negyeddöntőbe jutására pedig (6,00) szorzóval lehet fogadni.

A C csoport végső győztesének Lengyelországra (6,00), a döntőbe jutásra pedig (41,00) szorzóval lehet fogadni.

A C csoport végső győztesének Szaúd-Arábiára (21,00), a negyeddöntőbe jutására (34,00) szorzóval lehet fogadni.

FOGADÁSOK A VILÁGBAJNOKSÁG „C” CSOPORTJÁRA AZ LV BET-NÉL

Ha fogadni szeretne a közelgő 2022-es FIFA világbajnokságra, látogasson el az LV BET Sportfogadó oldalra, ahol egyetlen helyen találja meg a fogadási lehetőségek és a kiváló szorzók széles választékát. A fogadható lehetőségek közé tartoznak a torna vagy a mérkőzés győztesére vonatkozó fogadások, a helyes gól, a fölött/alatt tippek, és a hendikepek.

További információkért a sportfogadásról keresse fel az LV BET Sport Blogot. Megtalál minden színvonalas fogadási tanácsot, sporttal kapcsolatos híreket és bejelentéseket, valamint betekintést az esport világába.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *