2022-es FIFA Világbajnokság D csoport | Katar 2022

2022-es FIFA Világbajnokság D csoport | Katar 2022

FIFA World Cup 2022 in Qatar - Group DA D csoport meglehetősen kiélezett lesz, mivel sok olyan mérkőzés lesz, amely nagy izgalmakat és drámát kínál majd. Ebben a csoportban két olyan csapat van, amely kiemelkedik a többiek közül. Mindezek után mindannyian tudjuk, hogy a futball mennyire kiszámíthatatlan lehet, így ki tudja, talán ezúttal más forgatókönyvnek lehetünk szemtanúi.

A FIFA-világbajnokság D csoportjában szerepel a kétszeres világbajnok Franciaország, amely Ausztráliával, Dániával és Tunéziával együtt igyekszik majd gyarapítani trófeaszekrényét. Mind a négy csapat nagyszerű csapat, és a saját napján komoly meglepetést okozhat egy olyan létfontosságú győzelemmel, amely eldöntheti a párharcot.

A 2022-es FIFA Világbajnokságra vonatkozó, megalapozott fogadások megtételéhez mindenképpen keresse fel az LV BET Sportblogot. Íróink mindent megtettek azért, hogy lefedjenek mindent, amit erről az izgalmas labdarúgó tornáról tudni kell, így ne hagyja ki a lehetőséget, hogy tanuljon egy-két dolgot a sportfogadásról.

Olvasson tovább, hogy többet tudjon meg a következőkről:

  • D csoport résztvevőiről információk
  • Kik a favoritok a D csoportban?
  • Fogadási lehetőségek, amelyeket az LV BET-nél találhat

PONTOSAN KIK A D CSOPORT RÉSZTVEVŐI?

A D csoportban kiélezett versenyre van kilátás, különösen, hogy Franciaország és Dánia egymásnak feszül a csoport első helyéért. Franciaország, amely a címvédő, mindenkit szeretne letarolni, aki csak az útjába áll a csoportkörből való továbbjutás felé vezető úton.

A 2022-es FIFA-világbajnokság Katarban kezdődik, amely az első közel-keleti ország lesz, amely valaha is világbajnokságot rendezhet. A D csoport 2022. november 22-én kezdődik, és 2022. november 30-ig tart. Dánia Tunéziával, míg Franciaország Ausztráliával csap össze az első játéknapon.

Nemzeti csapat FIFA Rangsor FIFA Zóna Továbbjutás selejtezőből
Franciaország 4 UEFA D csoport 1. helyezettjeként
Ausztrália 39 AFC Rájátszás győzteseként
Dánia 10 UEFA F csoport 1. helyezettjenként
Tunézia 30 CAF B csoport 1. helyezettjeként

Franciaország

A 2018-as FIFA-világbajnokság bajnoka a favorit, hogy ismét megnyerje a csoportot, és továbbjusson a kieséses szakaszba. Franciaországnak félelmetes csapata van, amellyel bármelyik csapatot, amelyik ellenfelük lesz, képes uralni. Karim Benzema élete egyik legjobb szezonján van túl a Real Madriddal, de emellett majdnem minden szem a fiatal szupersztárra szegeződik, és arra, hogyan fejlődött az elmúlt években a Paris Saint-Germain csapatában: ő Kylian Mbappe. Bár az elvárások nem arra irányulnak, hogy Franciaország ismét megnyerje a tornát, biztosak vagyunk benne, hogy ők lesznek az egyik csapat, amelyet ehhez meg kell verni.

Ausztrália

Miután megnyerte a Peru elleni rájátszás döntőjét, Ausztrália a D csoportban foglal helyet, ahol a világ legjobb csapataival méri össze tudását. Ausztrália egy olyan csapat, amely inkább a csapat kollektív erőfeszítéseire összpontosít, nincs sok világklasszis játékos, aki lendületet adna nekik, és előnyt jelentene a nehéz mérkőzéseken.

Dánia

Dánia sokat fejlődött az elmúlt években a rengeteg befektetésnek köszönhetően a sok fiatal, tehetséges játékosba. A dán válogatott biztosan erősebb lesz, miután átment az Eb-n történt borzalmas történteken, és ahogy a Nemzetek Ligájában is láthattuk, nem könnyű ellenfél. Talán nem lesz meglepetés, hogy Franciaország helyett Dánia nyeri a csoportot, de ki tudja…. Nagyon jó csapat, és a játékosok megérdemlik a dicséretet.

Tunézia

Tunézia annak tudatában utazik a 2022-es labdarúgó-világbajnokságra, hogy ők az esélytelenek, hiszen minden csapat jobban rangsorolt. Az afrikai nemzet úgy tekint az Ausztrália elleni találkozóra, mint egy kötelező győzelemre, ha esélyt akarnak a kieséses szakaszba jutásra.

FOGADÁSI TIPPEK ÉS ODDSOK A D CSOPORT FAVORITJAIRA

A csoport első helyének favoritjai Franciaország és Dánia, míg Ausztrália és Tunézia a csoport utolsó helyeiért küzdhet. A bukmékerek szerint Franciaország a favorit, amelyet Dánia követ. Ausztrália és Tunézia így az utolsó két helyet foglalná el.

Arra, hogy Franciaország lesz a D csoport végső győztese (1.40) és (7.00) szorzóval lehet fogadni, hogy megnyeri a tornát.

Arra, hogy a D-csoport végső győztese Dánia lesz (4,00) az odds.

A D-csoport győztesének Ausztráliát 10/1 (11.00) szorzóval fogadhatjuk.

Tunézia esélye (15.00) odds a D csoport megnyerésére.

FOGADÁSOK A VILÁGBAJNOKSÁG D CSOPORTJÁRA AZ LV BET-NÉL

Ha fogadni szeretne a közelgő 2022-es FIFA Világbajnokságra, látogasson el az LV BET Sportfogadásra, ahol egyedülálló fogadási lehetőségek és kiváló oddsok várják. Lehetőségeink közé tartoznak a torna vagy a mérkőzés győztesére vonatkozó fogadások, a helyes gól, a fölé-alá és a hendikepek.

További információkért a sportfogadásról, keresse fel az LV BET Sport blogot. Megtalál minden elsőrangú fogadási tanácsot, sporttal kapcsolatos híreket és bejelentéseket, valamint betekintést az esport világába.

Legyen naprakész és tájékozott az LV BET segítségével a héten a legfrissebb világbajnoki hírekről és fogadási esélyekről.

Hangolódjon rá az LV BET sportblogra, hogy további információkat találjon az élő sportokról, valamint az esport izgalmas online világáról, és maradjon tájékozott a világ legnagyobb sporteseményeiről.

*Az esélyek változhatnak. Az oddsok a közzététel időpontjában helyesek

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *