Hollandia – Katar | FIFA Világbajnokság Katar 2022

Hollandia – Katar | FIFA Világbajnokság Katar 2022

FIFA WC 2022 - Netherlands - Qatar Group AA büszkeségért vagy a pontokért játszanak majd a csapatok a FIFA 2022-es labdarúgó-világbajnokság A csoportjának utolsó fordulójában?

A házigazda Katar reméli, hogy élete első világbajnoki szereplése során még mindig lesz esélye a 16 közé jutásra, de úgy jönnek a mérkőzésre, hogy már Szenegál és Ecuador ellen is ők voltak az esélytelenek.

Ami Hollandiát illeti, néhány szakértő szerint ők a döntőbe jutás esélyesei, így a FIFA ranglistáján 41 hellyel mögöttük álló csapat elleni győzelem már csak formalitás… nem igaz? 

A Hollandia – Katar mérkőzésre a legjobb oddsokat és a piacok széles választékát itt találja az LVBetnél.

  • Hogyan fog Katar megbirkózni a szurkolói elvárásokkal?
  • Hollandia könnyedén bejut a kieséses szakaszba?
  • Hogyan fogadhatunk a 2022-es FIFA-világbajnokság A csoportjának mérkőzéseire?
  • Hol lehet fogadni a Hollandia – Katar mérkőzésre

Ismeretlen terület Katar számára

Katarnak nem csak ez az első lehetősége, hogy otthont adjon egy nagy nemzetközi labdarúgó-tornának, de ez lesz az első alkalom, hogy versenyző csapatként is részt vesz a világbajnokságon – ez nagy lökést ad a sportágnak a Közel-Keleten.

A pályán Felix Sanchez csapata nem rendelkezik túl nagy hírnévvel, de javulóban van – 2019-ben megnyerték az Ázsia-kupát, útközben legyőzve Dél-Koreát és Japánt, 2021-ben pedig meghívást kaptak a CONMEBOL Arany-kupára, ahol az elődöntőben kikaptak a későbbi bajnok USA-tól.

A katari labdarúgás számára tehát áttörést hozó néhány év volt, és íme egy lista azokról a játékosokról, akik a kapu előtt tündököltek az epikus Arany-kupa-menetelés során:

Név Pozíció Meccsek Gólok
Almoez Ali Csatár 5 4
Abdulaziz Hatim Csatár 5 3
Akram Afif Csatár 5 2

Házigazdaként Katarnak nem kellett végigmennie a 2022-es FIFA-világbajnokság selejtezőjén – a tornára való kijutást automatikusan lefoglalták a házigazdaként. Ennek azonban az az ára, hogy nem játszhatnak rendszeresen a legjobb ellenfelekkel szemben, és a katari 2022-es felkészülés – barátságos mérkőzések számos európai klubcsapat ellen – nem éppen ideális.

A hollandok a 2022-es FIFA-világbajnokság A csoportjában mutatják meg a klasszisukat?

Ha a futballt könnyű lenne megjósolni, mindenki fogadhatna rá, és ennek megfelelően profitálhatna. De ez egy olyan sportág, amely tele van sokkokkal és balul sikerült eseményekkel, és Hollandia még tovább bővítené ezt a listát, ha a FIFA 2022-es világbajnokság A csoportján keresztül nem tudna bejutni a verseny kiütéses szakaszába.

Papíron jobb játékosokkal rendelkeznek, mint a többi csapat ebben a csoportban – Virgil van Dijk, Frenkie de Jong és Memphis Depay erős gerincet alkotnak. Louis van Gaal személyében olyan vezetőedzőjük van, akinek tapasztalatát egyszerűen nem lehet megkérdőjelezni.

A 2022-es FIFA-világbajnokság selejtezőin keresztülvágtak, tíz mérkőzésükből hetet megnyertek, és csak egyet veszítettek el, abszolút dominanciát mutatva. A góllövőlista élén a következők álltak:

Név Pozíció Meccsek Gólok
Memphis Depay Csatár 10 12
Davy Klaassen Középpályás 10 4
Donyell Malen Csatár 6 3

A hollandok a 2018/19-es UEFA Nemzetek Ligája döntőjébe is bejutottak, a 2022/23-as kiírást pedig úgy kezdték, hogy négy meccsükből hármat megnyertek, szóval ez egy olyan csapat, amelynél az önbizalomból akkor sem lesz hiány, ha az Eb-n csalódást okoznak.

Fogadási tippek és oddsok a Hollandia – Katar mérkőzésre a 2022-es FIFA-világbajnokság A csoportjában

A 2022-es katari csaták közül ez lehet a legfontosabb a házigazda ország számára.

A november 29-i mérkőzésre esélytelenebbként indulnak, de legalább az a megnyugtató tudat, hogy a 60 000 fős Al Bayt Stadion túlnyomó többsége az ő oldalukon áll majd. Úgy tűnik azonban, hogy a hangos támogatás önmagában nem lesz elég ahhoz, hogy eldöntse ezt a Hollandia – Katar összecsapást, mivel az ellenfélnek megvan a klasszisa, a tapasztalata és a formája, hiszen az elmúlt években több minőségi szereplőt is legyőzött.

Gyanítható, hogy a gólra éhes hollandok nem sok szimpátiát fognak érezni a házigazdáktól, és az Egyesült Királyságban a tévénézők az ITV-n keresztül követhetik a dráma kibontakozását.

Fogadások a Hollandia – Katar mérkőzésre az LVBet-nél

Ha egy futballmeccsen megtörténhet, akkor biztos lehet benne, hogy az LVBet-nél fogadhat rá, különösen a 2022-es katari világbajnokságra.

Több száz lehetőség áll rendelkezésre, mielőtt a labda elrúgásra kerülne, és még rengeteg további a játék közben is, akár arra szeretne fogadni, hogy ki nyer, akár a végeredményre, akár arra, hogy hány gól születik, akár arra, hogy mi fog történni az egyes félidőkben, és így tovább.

Mindössze egy élő LVBet számlára van szüksége, és nem is lehetne egyszerűbb, mint regisztrálni még ma.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *