2022-es FIFA Világbajnokság F csoport | Katar 2022

2022-es FIFA Világbajnokság F csoport | Katar 2022

FIFA World Cup 2022 in Qatar - Group FAz F csoport papíron az egyik legnagyobb kihívást jelentő csoport, ahol két hatalmas futballnemzet, Belgium és Horvátország – akik képesek a továbbjutásra -, valamint Marokkó és Kanada – akik több mint képesek arra, hogy saját maguk is felfordulást okozzanak – találkozik.

A csoportban egyetlen válogatott sem nyert korábban világbajnokságot. Horvátország a 2018-as világbajnokságon járt a legközelebb ehhez, ahol a döntőbe jutott. Belgium is presztízst hoz a csoportba, mivel az egyetlen olyan csapat, amely a FIFA-ranglista élén állt, noha nem nyerte meg a versenyt.

A 2022-es FIFA Világbajnokságról a legjobb információkért látogasson el az LV BET Sport Blogra; minden mérkőzésről beszámolunk, miközben fantasztikus fogadási tippeket adunk Önnek.

PONTOSAN KIK AZ “F” CSOPORT RÉSZTVEVŐI?

Az F csoport az egyik legversenyképesebb csoport. Belgium és Horvátország egyaránt bejutott a legjobb négy közé a 2018-as FIFA-világbajnokság során, Kanada 36 év kihagyás után visszatér a világbajnokság csoportkörébe, Marokkó pedig sorozatban második világbajnokságán szerepelhet.

Az F csoport első mérkőzését Marokkó és Horvátország között rendezik november 23-án, szerdán az Al Bayt stadionban. Később, ugyanezen a napon Belgium Horvátország ellen lép pályára, a csoport két favoritja találkozik egymással.

Nemzet FIFA-rangsor FIFA-zóna Továbbjutás selejtezőből
Belgium 2 UEFA E csoport győztesei
Horvátország 16 UEFA H csoport győztesei
Kanada 33 CONCACAF CONCACAF győztesek
Marokkó 24 CAF I. csoport győztesei

BELGIUM

A belga labdarúgás aranykorszakában a 2018-as oroszországi labdarúgó-világbajnokságon nem sikerült bejutni a döntőbe, mivel az elődöntőben a későbbi győztes Franciaországtól szűk vereséget szenvedtek. Roberto Martinez abban bízik, hogy sikerül jól kezdeniük, hogy bebiztosítsák a biztos továbbjutást a kieséses szakaszba. Bár a belga Vörös Ördögök jól felszereltek világklasszis játékosokkal a pályán, mégis olyan csapatról van szó, amely vitathatatlanul sosem tudta a legtöbbet kihozni a tehetségéből. Vajon minden megváltozhat számukra a 2022-es világbajnokságon?

KANADA

A kanadai válogatott 38 év kihagyás után először jutott be a FIFA-világbajnokság csoportkörébe azzal, hogy veretlenül jutott tovább a selejtezőből, és ezzel megelőzte az Egyesült Államokat és Mexikót. A kanadai csapatot azért lesz nehéz legyőzni, mert fiatalos energiával rendelkeznek, tele olyan játékosokkal, akik történelmet akarnak írni nemzetük számára, és össze akarják rakni a saját esélytelenebb diadalukat.

MAROKKÓ

Miután Marokkó kiesett az AFCON negyeddöntőjében, 5-2-es összesített eredménnyel a Kongói Demokratikus Köztársaság legyőzésével megerősítette helyét a 2022-es FIFA-világbajnokságon. Marokkó a világranglista második helyén álló afrikai ország, olyan játékosokkal, mint Hakim Ziyech, Achraf Hakimi és Sofiane Boufal, akik a legjobb európai bajnokságban tombolnak. Halilhodžić tudja, hogy nehéz dolga van a kieséses szakaszba jutásért, de bízik abban, hogy csapata mindent belead.

HORVÁTHORSZÁG

Miután Oroszországban gyötrelmesen közel jártak a továbbjutáshoz, Horvátországnak ezúttal nehéz dolga lehet, kizárólag az elöregedő csapat miatt. Kétség sem férhet hozzá, hogy Modric, Rebic, Perisic és Brozovic visszatér a világszínpadra. A horvát szurkolók kíváncsian várják, hogy a csapatuk hogyan mérkőzhet meg a legjobbakkal, és hogy meglátják, megvan-e bennük az, ami ahhoz kell, hogy ismét a végsőkig eljussanak.

FOGADÁSI TIPPEK ÉS ODDSOK AZ F CSOPORT KEDVENCEKRE

Belgium a favorit a továbbjutásra, Horvátország pedig szorosan mögötte áll. A harmadik és negyedik helyért Marokkó és Kanada küzdhet, a legkevésbé a fiatal és tapasztalatlan Kanadát tartják esélyesnek a továbbjutásra.

Az F csoport végső győztesére, Belgiumra (1.52), a vb-döntőbe jutásra pedig (6.00) szorzóval lehet fogadni.

Az F csoport második számú favoritjának tartott Horvátországot (3,25) szorzóval kínálják, a negyeddöntőbe jutás esélye pedig (4,00).

Az F csoport végső győztese Marokkó (11.00), a negyeddöntőbe jutásért pedig (8.00) szorzóval fogadható.

Az F csoport végső győztesének, Kanadának a negyeddöntőbe jutására (17,00), a negyeddöntőbe jutására pedig (10,00) az odds.

FOGADÁSOK A VB „F” CSOPORTJÁRA AZ LV BET-NÉL

Ha fogadni szeretne a közelgő 2022-es FIFA világbajnokságra, látogasson el az LV BET Sportfogadó oldalra, ahol egyetlen helyen találja meg a fogadási lehetőségek és a kiváló szorzók széles választékát. A fogadható lehetőségek közé tartoznak a torna vagy a mérkőzés győztesére vonatkozó fogadások, a helyes gól, a fölött/alatt tippek, és a hendikepek.

További információkért a sportfogadásról keresse fel az LV BET Sport Blogot. Megtalál minden színvonalas fogadási tanácsot, sporttal kapcsolatos híreket és bejelentéseket, valamint betekintést az esport világába.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *