2022-es FIFA Világbajnokság E csoport | Katar 2022

2022-es FIFA Világbajnokság E csoport | Katar 2022

FIFA World Cup 2022 in Qatar - Group EA halálcsoportokat mindig élvezet nézni, és ez az egyik fő oka annak, hogy a futballrajongók minden szeme az E csoportra szegeződik. Ebben a csoportban minden benne lesz: óriások küzdenek az első helyért, egy esélytelen, aki le akar nyűgözni mindenkit, és egy középmezőnybeli nemzet, amely a csoportkörig való túlélésért küzd.

A FIFA-világbajnokság E csoportjában Spanyolország, Costa Rica, Németország és Japán szerepel. Magától értetődik, hogy Spanyolország és Németország élvezni fogja a rivaldafényt, míg Costa Rica és Japán arra törekszik, hogy minél több váratlan meglepetést okozzon.

A 2022-es FIFA Világbajnokságra vonatkozó megalapozott fogadások megtételéhez mindenképpen keresse fel az LV BET Sportblogot. Íróink mindent megtettek azért, hogy lefedjenek mindent, amit erről az izgalmas labdarúgó tornáról tudni kell, így ne hagyja ki a lehetőséget, hogy megtudjon egy-két dolgot a sportfogadásról.

Olvasson tovább, hogy többet tudjon meg a következőkről:

  • E csoport résztvevői információk
  • Kik a favoritok az E csoportban?
  • Fogadási lehetőségek, amelyeket az LV BET-nél találhat

PONTOSAN KIK AZ E CSOPORT RÉSZTVEVŐI?

Az E csoport lesz a FIFA világbajnokság azon csoportja, amelyre érdemes lesz figyelni. Spanyolország és Németország nagy esélyesei a vb-trófea hazavitelének, de vajon át tudnak-e jutni az első megmérettetésen? A csoportkör arról ismert, hogy a néhány figyelmetlen nagyágyú könnyen slamasztikába kerülhet, ezért a csoport két nagy nemzete igyekszik majd elkerülni a korai hazarepülést.

A 2022-es FIFA-világbajnokság Katarban kezdődik, amely az első közel-keleti ország lesz, amely valaha is világbajnokságot rendezhet. Az E csoport 2022. november 23-án veszi kezdetét, és 2022. december 1-jéig tart. Az első két mérkőzésen Németország Japánnal, míg Spanyolország Costa Ricával csap össze.

Nemzeti csapat FIFA Rangsor FIFA Zóna Továbbjutás selejtezőből
Spanyolország 7 UEFA B csoport 1. helyezettjeként
Costa Rica 31 CONCACAF Rájátszás győzteseként
Németország 12 UEFA J csoport 1. helyezettjenként
Japán 23 AFC AFC 3. forduló második helyezettként

Spanyolország

Spanyolország a modern labdarúgás egyik úttörője, amely legutóbb 2010-ben nyert FIFA-világbajnokságot, amikor Iniesta, Xavi és Casillas elképesztő világbajnoki futballt mutatott be. Bár ezek az elit nevek nem lesznek ott a közelgő világbajnokságon, Spanyolország továbbra is egy olyan tehetségekkel teli csapat, amely minden bizonnyal megállja a helyét a kemény ellenfelek ellen is. Luis Enrique vezetésével a feltörekvő sztárcsapat élén a spanyolok magabiztosan várhatják a csoportkörből való továbbjutást.

Costa Rica

A közép-amerikai ország a 2014-es FIFA-világbajnokságon elért eredményeit szeretné megismételni, amikor a negyeddöntőig jutott, de ott büntetőkkel kikapott Hollandiától. Costa Rica igyekszik elkerülni, hogy túl gyakran támaszkodjon a PSG sztárjára, Keylor Navasra, de a nemzeti tizenegy kvalitását elnézve kénytelen a komoly hátsérüléssel küszködő Navas elutazni Katarba.

Németország

Antonio Rüdigerrel és Niklas Süle-vel az oldalán Manuel Neuer valószínűleg nem fog Keylor Navas sorsára jutni, de, mint a futballban mindig, semmi sem garantált. A négyszeres világbajnokok nem igazán számítanak arra, hogy a 16 közé jutásig ne jutnának el, de a továbbjutás elvárása nagyban nyomasztja majd az újonnan kinevezett Hansi Flicket. A németek több, mint elegendő tűzerővel rendelkeznek ahhoz, hogy ők legyenek fölényben, Flick pedig abban reménykedik, hogy ez a nemzet egyik legjobb világbajnoki szereplése lesz.

Japán

Japán az elmúlt két évtizedben háromszor jutott be a 16 közé (2002-ben, 2010-ben és 2018-ban), és ezzel kiérdemelte, hogy nehezen legyőzhető ellenfelek hírében álljon. A kiöregedő és az új tehetségek kombinációjával Japán egy-két döntetlennel az E csoport nagyobb csapatai ellen akár tovább is juthat a csoportkörből.

FOGADÁSI TIPPEK ÉS ODDSOK AZ E CSOPORT FAVORITJAIRA

A bukmékerek szerint Spanyolország és Németország a csoport győztesének fő esélyese, a fogadóirodák szerint a spanyolok épphogy csak esélyesebbek rá. Japán és Costa Rica szerepel a leggyengébb csapatként, akik számára nem sok esély van a 16 közé jutásra.

Arra, hogy Spanyolország lesz az E csoport végső győztese (1,82), a tornagyőzelemre pedig (9,00) szorzóval lehet fogadni.

Arra, hogy az E csoport végső győztese Costa Rica lesz (34,00) szorzóval fogadható.

Arra, hogy Németország nyeri az E csoportot (2,20) és (12,00) odds-szal a tornagyőzelmére.

Japán (11.00) szorzóval fogadható az E csoport megnyerésére.

FOGADÁSOK A VILÁGBAJNOKSÁG D CSOPORTJÁRA AZ LV BET-NÉL

Ha fogadni szeretne a közelgő 2022-es FIFA Világbajnokságra, látogasson el az LV BET Sportfogadásra, ahol egyedülálló fogadási lehetőségek és kiváló oddsok várják. Lehetőségeink közé tartoznak a torna vagy a mérkőzés győztesére vonatkozó fogadások, a helyes gól, a fölé-alá és a hendikepek.

További információkért a sportfogadásról, keresse fel az LV BET Sport blogot. Megtalál minden elsőrangú fogadási tanácsot, sporttal kapcsolatos híreket és bejelentéseket, valamint betekintést az esport világába.

Legyen naprakész és tájékozott az LV BET segítségével a héten a legfrissebb világbajnoki hírekről és fogadási esélyekről.

Hangolódjon rá az LV BET sportblogra, hogy további információkat találjon az élő sportokról, valamint az esport izgalmas online világáról, és maradjon tájékozott a világ legnagyobb sporteseményeiről.

*Az esélyek változhatnak. Az oddsok a közzététel időpontjában helyesek.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *