Franciaország – Dánia | FIFA Világbajnokság Katar 2022

Franciaország – Dánia | FIFA Világbajnokság Katar 2022

FIFA WC 2022 - France - Denmark Group DFranciaország, amely sok szakértő szerint a trófea megnyerésére is esélyes, a FIFA 2022-es világbajnokság D csoportjának legnehezebb próbatétele előtt áll, amikor november 26-án Dánia ellen lép pályára.

A dánok alig néhány évvel azután jutottak be az Euro 2020 elődöntőjébe, hogy a 2018-as világbajnokságon a 16 közé jutottak, ahol büntetőkkel kikaptak a későbbi döntős Horvátországtól.

Az elmúlt években természetesen számos Franciaország-Dánia találkozóra került sor. Az oroszországi világbajnokságon 0-0-s döntetlent játszottak, júniusban pedig a dánok diadalmaskodtak 2-1-re az UEFA Nemzetek Ligájában.

De vajon hogyan fog alakulni ez a 2022-es katari világbajnokság? A legfrissebb fogadási tippeket és oddsokat az LV BET-nél, a futballfogadás otthonában nézheti meg.

  • Franciaországnak sikerülhet a visszavágó Katarban?
  • Dánia képes lesz-e a lenyűgöző legutóbbi formájára építeni?
  • Ki fog győzni a FIFA 2022-es világbajnokság D csoportjában?
  • Hol lehet fogadni a Franciaország – Dánia mérkőzésre?

A regnáló világbajnokok remélik, hogy Katarban is hasonlóan teljesítenek majd.

A francia labdarúgás olyan magas színvonalú, hogy olyan játékosokból is össze lehetne állítani egy minőségi csapatot, akik nem kerültek be a végleges vb-keretbe.

Bizonyos szempontból ez még nagyobb nyomást helyez Didier Deschamps vezetőedzőre, hogy mindent jól csináljon, de a legtöbb esetben ő és csapata már teljesítette a feladatot. Franciaország 2018-ban megnyerte a világbajnokságot, 2020/21-ben pedig a Nemzetek Ligáját.

A pesszimisták azonban kiemelik a 2020-as Európabajnokságon nyújtott középszerű teljesítményüket, ahol a legjobb 16 között kiestek, valamint a Nemzetek Ligája legutóbbi kiírásában mutatott szenvedéseiket. Négy meccs óta győzelem nélkül állnak.

Legalább a 2022-es FIFA-világbajnokságra való kvalifikációt viszonylag könnyedén teljesítették, mivel a nyolc mérkőzésen át veretlenek maradtak – nagyrészt az első három top játékosuk góljainak köszönhetően:

Név Poszt Meccsek Gólok
Antoine Griezmann Támadó 8 6
Kylian Mbappe Támadó 6 5
Karim Benzema Csatár 5 3

Milyen lesz a dánok teljesítménye a 2022-es labdarúgó-világbajnokság D-csoportjában?

Kasper Hjulmand vezetőedző az elmúlt években valóban új magasságokba emelte ezt a dán csapatot.

Kiválóan szerepeltek a 2020-as Euro 2020-on, amely tornán a középpályás tehetségük, Christian Eriksen szörnyű szívrohamot kapott a pályán a Finnország elleni mérkőzésen. Szerencsére már jól van, és újra játszhat, a dánok pedig felálltak, és legyőzték Oroszországot, majd Wales és Csehország csapatát, mielőtt az elődöntőben egy vitatott büntető miatt elbuktak Anglia ellen.

A dánok a Nemzetek Ligája jelenlegi kiírásában négy meccsükből hármat meg is nyertek, így Hjulmand vezetése alatt óriási lépéseket tettek.

A 2022-es FIFA-világbajnokság selejtezőit is könnyedén teljesítették, tíz mérkőzésből kilencet megnyertek, és olyan magasan jegyzett csapatokat győztek le otthon és idegenben, mint Ausztria. A lenyűgöző Andreas Skov Olsen vezette a csapatot:

Név Poszt Meccsek Gólok
Andreas Skov Olsen Támadó 10 5
Joakim Maehle Védő 9 5
Mikkel Damsgaard Támadó 6 2

Fogadási tippek és oddsok a Franciaország – Dánia mérkőzésre a 2022-es FIFA Világbajnokság D csoportjában

Ez a Franciaország – Dánia összecsapás az egyik legizgalmasabb fogadási lehetőség a 2022-es katari időpontok közül a torna korai szakaszában.

Az LV BET szerint a franciák a győzelem esélyesei, de a dánok kiválóan szerepeltek ellenük a legutóbbi találkozókon, és nagy önbizalommal telve érkeznek Katarba.

Szinte biztosnak tűnik, hogy ez a két csapat a D csoport első és második helyén végez a kiesőhelyen álló Tunézia és Ausztrália előtt, így talán mindketten körültekintőek lesznek itt: a csoport két gyengébb csapatának legyőzése a 16 közé jutást biztosítja. Így aztán egy gólszegény találkozóra számíthatunk, amely akár döntetlennel is végződhet.

Ezt első sorból nézhetik, ugyanis a mérkőzést az ITV élőben közvetíti az Egyesült Királyságban.

Fogadások a Franciaország – Dánia mérkőzésre az LV BET-nél

Bár Franciaország a világbajnokság megnyerésének favoritjai közé tartozik, ez a győzelem még így is nehéz feladat lesz egy jó formában lévő dán csapat ellen.

Érdekes lesz látni, hogyan játszanak majd a fogadók, és mivel az LV BET-nél több mint 300 különböző fogadási lehetőség áll rendelkezésre, nincs hiány a választékból.

Minden lényeges fogadási lehetőség adott, ami azt jelenti, hogy fogadhat a mérkőzés győztesére, a hendikepekre, a helyes gólszámra, és tehet más téren is a gólokra, az első félidő/második félidő eredményére és így tovább.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *