Hollandia – Ecuador | FIFA Világbajnokság Katar 2022

Hollandia – Ecuador | FIFA Világbajnokság Katar 2022

FIFA WC 2022 - Netherlands - Ecuadors Group AA csoportmérkőzések második fordulója a tornák labdarúgásában általában döntő jelentőségű abban, hogy ki jut tovább a kieséses szakaszba, és ki nem. A november 25-i Hollandia – Ecuador összecsapás sem lesz másként.

Mivel a FIFA 2022-es labdarúgó-világbajnokság A csoportjának másik második fordulóbeli mérkőzésén Szenegál és Katar találkozik, Hollandia tudja, hogy a három pont itt hatalmas előrelépést jelent. Ecuador azonban meglepheti őket.

Ön kire fog fogadni? Válasszon az LV Bet több mint 300 opciója közül erre a mérkőzésre, ahol a hollandok vezetnek az oddsok között.

Ebben a cikkben:

  • Holland öröm lesz a 2022-es FIFA-világbajnokság A csoportjában?
  • Ecuador továbbra is túlszárnyalhatja a teljesítményét?
  • Mik az esélyek a Hollandia – Ecuador mérkőzésre?
  • Hogyan fogadhatunk a 2022-es katari világbajnokságra?

A hollandok uralják a 2022-es FIFA-világbajnokság A csoportját?

Az oddsok szerint Hollandia a FIFA 2022-es labdarúgó-világbajnokság A csoportjának favoritja, és biztosítja a könnyű továbbjutást a 16 közé.

Feladatukat némileg megkönnyíti, hogy a csoport másik minőségi szereplőjével, Szenegállal játszanak az első mérkőzésen, így tudják, hogy Ecuador és a házigazda Katar ellen hat pont megszerzésére van esélyük.

A Narancsok bőven rendelkeznek tapasztalattal a nagyszínpadon, hiszen háromszor is bejutottak a világbajnokság döntőjébe, és néhány évtizeddel ezelőtt Európa-bajnoki címet szereztek.

Louis van Gaal vezetőedző pedig, akinek rengeteg ezüstérem fűződik a nevéhez, egy kivételes csapattal van megáldva, amely képes arra, hogy ezen a tornán is sokáig jusson. Virgil van Dijk, Gini Wijnaldum és Memphis Depay kiváló gerincét adja a kezdő tizenegynek, míg Frenkie de Jong, Matthijs de Ligt és Stefan de Vrij rengeteg tapasztalatot hoz a legmagasabb szinten.

Ez a klasszis a 2022-es katari világbajnokság selejtezői során is megmutatkozott, ahol Depay a gólok terén az élen járt:

Név Pozíció Meccsek Gólok
Memphis Depay Csatár 10 12
Davy Klaassen Középpályás 10 4
Luuk de Jong Csatár 10 3

A gólok azóta is folyamatosan potyognak, a hollandok mindössze négy UEFA Nemzetek Ligája-mérkőzésen tizenegyet lőttek – ráadásul meglehetősen masszív ellenfelek ellen. Ecuadornak nem lesz könnyű dolga, ha meg akarják állítani Hollandiát.

Az ecuadoriak a saját súlycsoportjuk felett teljesítenek

A FIFA világranglistája szerint a nemzetközi labdarúgás legjobb 25 csapata közül öt Dél-Amerikában található.

Így tisztelet illeti Ecuadort, amely nem tartozik ebbe a dicsőített csoportba, mégis a negyedik helyen kvalifikálta magát a CONMEBOL szekcióból a 2022-es katari tornára.

A 18 lejátszott mérkőzésből mindössze hatot veszítettek el, és ez – ha más nem is – azt mutatja, hogy Hollandiának nagyon meg kell majd dolgoznia azért, hogy Al Rayyanban győzelmet arasson.

Chile és Kolumbia nem lesz ott Katarban, és ez nagyrészt Ecuador némileg váratlan előrelépésének köszönhető a 2022-es FIFA-világbajnokság kvalifikációja során – Gustavo Alfaro srácai stílusosan megcáfolták az “esélytelenebb” jelzőt.

Stabilan védekeztek, pontot raboltak Brazíliától és Argentínától otthon, és a csapatuk több játékosára is támaszkodhattak, hogy a hálóba találjanak:

Név Pozíció Meccsek Gólok
Michael Estrada Csatár 18 5
Enner Valencia Csatár 18 4
Gonzalo Plata Csatár 18 3

Az viszont aggasztó lehet Alfarónak, hogy csapata általában nem utazik jól – a selejtezőben idegenben elért mérlegük 2 győzelem, két döntetlen és 5 vereség, és talán ez lesz az irányadó a fogadók számára, hogy hogyan tegyék meg tétjeiket a Hollandia – Ecuador mérkőzésre.

Fogadási tippek és oddsok a Hollandia – Ecuador mérkőzésre a 2022-es FIFA Világbajnokság A csoportjában

Az LV Bet-nél 13/20-as oddsot kaphatunk arra, hogy Hollandia megnyeri ezt a mérkőzést, és a csapatuk minőségére – és a közelmúltbeli kiváló eredményeikre – alapozva ez egy több mint fair árnak tűnik.

A FIFA szerint a nyolcadik helyen állnak a világranglistán, szemben Ecuador 44. helyével, így a dél-amerikaiaknak teljesen tökéletesnek kell lenniük – vagy abban reménykedniük, hogy a hollandoknak rossz napjuk lesz -, hogy bármit is kihozzanak a mérkőzésből.

Az Egyesült Királyságban élő futballrajongók az ITV jóvoltából ingyenesen nézhetik a mérkőzést a televízióban.

Fogadások a Hollandia – Ecuador mérkőzésre az LV Bet-nél

Mivel Hollandia hajlamos a gólokra, a fogadók örülni fognak az LV Bet-nél elérhető lehetőségek sokaságának erre a mérkőzésre.

Fogadhat arra, hogy Ön szerint ki nyeri a mérkőzést, de kipróbálhatja a szerencséjét a gól alapú opciókkal, a helyes góllal, a hendikepekkel, a félidő-teljes játékidővel és még sok mással is.

Nincs más dolga, mint regisztrálni az LV Bet-re még ma!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *