Japán – FIFA Világbajnokság Katar 2022 | Szurkolói összefoglaló

Japán – FIFA Világbajnokság Katar 2022 | Szurkolói összefoglaló

FIFA WC 2022 - Japan national teamEbben a blogban a japán labdarúgó-válogatottat és a katari világbajnokságon való sikeres szereplésük esélyeit vesszük górcső alá. Szurkol a japán labdarúgó-válogatottnak? Nézze meg a fogadási tippeket és esélyeket az LV BET Sportfogadáson, és tegye meg fogadásait kedvenc csapataira.

Japán 1998 óta mindig szerepelt a FIFA világbajnokságon, de még nem jutott tovább a nyolcaddöntőből. Vajon a japán labdarúgó-válogatott a legjobb helyezését éri majd el egy világbajnokságon?

Olvasson tovább, hogy többet tudjon meg:

  • Japán labdarúgó-válogatottja FIFA-világbajnokságok történetében
  • Japán útja Katarba
  • Japán válogatottja

LV BET fogadási tippek a japán labdarúgó válogatottra.

Japán a FIFA-világbajnokságon

A japán labdarúgó-válogatott hetedik alkalommal szerepel a 2022-es katari FIFA-világbajnokságon. A 2018-as világbajnokságon Japán lett az első ázsiai nemzet, amelyik legyőzött egy dél-amerikai csapatot, miután a csoportkörben 2-1-re nyert Kolumbia ellen. A japán labdarúgó-válogatott bejutott a 16 közé, ahol két góllal vezetett Belgium ellen, de nem sikerült nyernie, mivel a belga Vörös Ördögök hátrányból fordítva 3-2-re nyertek.

Az egyik legismertebb játékos világszerte Keisuke Honda, aki az első japán játékos lett, aki három FIFA-világbajnokságon (2010, 2014, 2018) is gólt szerzett.

Hajime Moriyasu egy újabb világbajnokságra vezeti majd a japán válogatott labdarúgóit, miután a 2019-es AFC Ázsia-kupa döntőjébe vezette csapatát, amely az elődöntőben 3-0-ra legyőzte Iránt, majd kikapott Katartól, ami Japán első vereségét jelentette egy kontinentális döntőben.

Japán sikerei és kudarcai az előző FIFA-világbajnokságon

Japán labdarúgó-válogatottja eddig nem sok sikert ért el a világbajnokságokon való részvétel során, hiszen a 2002-es és a 2018-as világbajnokságon a 16 közé jutásuk volt a legjobb eredményük. Japán válogatottja először 1998-ban szerepelt FIFA-világbajnokságon, és ez volt a legrosszabb szereplésük, mivel mindhárom mérkőzésüket elveszítették, és mindössze egyszer szereztek gólt.

Japán útja a 2022-es katari világbajnokságra

Hosszú, de sikeres volt a japán labdarúgó-válogatott útja Katarba, hiszen a második helyen végeztek, mindössze egy ponttal lemaradva Szaúd-Arábia mögött. A japán labdarúgó-válogatott összesen 10 mérkőzésen mindössze négy gólt kapott, a legkevesebbet a csoportjában szereplő nemzetek közül.

Kik ellen játszik majd Japán a 2022-es katari világbajnokságon?

Japán a világ labdarúgásának két legnagyobb nevével, Németországgal és Spanyolországgal játszik majd, ami hatalmas feladatot jelent számukra, ha tovább akarnak jutni a kieséses szakaszba; mindenesetre történtek már meglepő dolgok is a futballban.

Az E csoportban a japán csapat még nem tudja, hogy ki lesz a negyedik résztvevő, mivel Costa Rica és Új-Zéland között még hátravan egy rájátszás.

A japán válogatott mérkőzései a következők:

  • Németország – Japán: 2022. november 23., 14:00, Khalifa Nemzetközi Stadion
  • Japán – Costa Rica / Új-Zéland: 2022. november 27. 11:00 az AI Rayyan Stadionban
  • Japán – Spanyolország: 2022. december 1., 20:00, a Khalifa International Stadiumban

Japán válogatottja a katari világbajnokságon

A japán labdarúgó-válogatott folytatja azt a büszke hagyományt, hogy a fiatal tehetségeknek lehetőséget ad a bizonyításra a világ labdarúgásának legnagyobb színpadán. A japán válogatott világszerte játszik: Eiji Kawashima a Strasbourgban, Takehiro Tomiyasu nemrég az Arsenalhoz szerződött, Yoshida kapitány pedig az olasz Sampdoriánál játszik.

A japán csapatból kiemelkedik Takumi Minamino, aki jelenleg a Liverpoolban játszik. Ő jelenleg a japán válogatottban 39 fellépésen szerzett 17 góljával a nemzet góllövőlistájának élén áll. A gólok másik forrása Genki Haraguchi, aki a középpályán játszik, és a legtapasztaltabb játékos ezen a poszton.

Hol lehet megnézni a 2022-es FIFA-világbajnokság mérkőzéseit Japánban?

Japán-szerte lesznek olyan helyek, ahol egy jót ehet, miközben a japán válogatott mérkőzéseit nézheti. A kezdési időpontok a mérkőzésektől függően változnak, de a különböző időzónák miatt ez a helyszíntől is függ.

A FIFA-világbajnokság összes licenctulajdonú, valamint a mérkőzések közvetítési jogát birtokló bárokban és éttermekben nézheti majd az események alakulását.

További információkért látogasson el a FIFA hivatalos honlapjára itt.

Katari FIFA 2022-es Világbajnokság jegyárai, értékesítési dátumok és a torna szakaszai

A jegyértékesítéssel és a jegyek hozzáférhetőségével kapcsolatos további információkért látogasson el a hivatalos weboldalra, itt.

Minden jegy katari riálban (QAR) kerül értékesítésre katari lakosok és nemzetközi szurkolók számára egyaránt.

FIFA Világbajnokság Fordulói 1. Kategória 2. Kategória 3. Kategória
Nyitómérkőzések 2 250 1 600 1 100
Csoportmeccsek 800 600 250
Nyolcaddöntő 1 000 750 350
Negyeddöntő 1 550 1 050 750
Elődöntő 3 480 2 400 1 300
Bronzmérkőzés 1 550 1 100 750
Döntő 5 850 3 650 2 200

Fogadási tippek és oddsok Japán nemzeti csapatára

A japán labdarúgó-válogatott a harmadik legesélyesebb a csoportgyőzelemre, mivel (11.00) a szorzó rájuk. Az E csoportban a spanyolok a csoportgyőzelemre (1,82) szorzóval fogadhatóak, míg a második helyen Németország áll, (2,20) szorzóval.

Fogadások Japán nemzeti labdarúgó-válogatottjára az LV BET-nél

Az LV BET-nél a fogadási lehetőségek széles skáláját kínáljuk. A japán válogatott kieséses szakaszára is megteheti fogadásait. Arra is fogadhatsz, hogy a csapat rekordot ér-e el, és bejut-e a negyeddöntőbe.

A japán válogatott negyeddöntőbe jutása (10.00) szorzóval fogadható.

Legyen naprakész és tájékozott a legfrissebb világbajnoki hírekről és fogadási lehetőségekről ezen a héten az LV BET segítségével.

Kövesse az LV BET Sport blogját, hogy további információkat találjon az élő sportokról, valamint az esport izgalmas online világáról, és maradjon naprakész a világ legnagyobb sporteseményeiről.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *