Szaud-Arábia – FIFA Világbajnokság Katar 2022 | Szurkolói összefoglaló

Szaud-Arábia – FIFA Világbajnokság Katar 2022 | Szurkolói összefoglaló

FIFA WC 2022 - Saudi Arabia national teamEbben a blogban átfogóan megvizsgáljuk Szaúd-Arábia labdarúgó-válogatottját és esélyeit a FIFA-világbajnokságon. Ön a szaúd-arábiai labdarúgó-válogatott szurkolója? Nézze meg a fogadási tippeket és esélyeket az LV BET Sportfogadáson, és tegye meg fogadásait kedvenc csapatára.

Szaúd-Arábia válogatottja összesen hat FIFA-világbajnokságra kvalifikálta magát: 1994-ben, 1998-ban, 2002-ben, 2006-ban és 2018-ban játszott. A legjobb szereplésük 1994-ben volt, amikor a 16 közé jutottak, ami azóta még nem sikerült nekik újra. A szaúd-arábiai labdarúgó-válogatott eddig összesen három győzelmet aratott a világbajnokságon, és a 2022-es kiírásban még többet szeretne hozzátenni.

Olvasson tovább, hogy többet tudjon meg:

  • Szaúd-Arábia labdarúgó-válogatottja FIFA-világbajnokságok történetében
  • Szaúd-Arábia útja Katarba
  • Szaúd-Arábia csapata

LV BET fogadási tippek Szaúd-Arábiára

Szaúd-Arábia a FIFA-világbajnokságon

Szaúd-Arábia labdarúgó-válogatottja hetedik alkalommal vesz részt világbajnoki döntőn. Szaúd-Arábia először az 1994-es világbajnokságon kvalifikálta magát a világbajnokságra, ami a legjobb szereplésük volt, két győzelemmel és a 16 közé jutással.

Ezt követően 1998-ban, 2002-ben és 2006-ban is kvalifikálták magukat a világbajnokság csoportkörébe, de a csoportból nem sikerült továbbjutniuk, mivel egyetlen mérkőzést sem tudtak megnyerni a bajnokságon. A 2010-es és a 2014-es kiadásra Szaúd-Arábia csapata lemaradt a világbajnokságról, de sikerült talpra állniuk, hogy 2018-ban visszatérjenek.

Szaúd-Arábia sikerei és kudarcai a korábbi FIFA-világbajnokságokon

Szaúd-Arábia válogatottja mindössze három mérkőzést nyert meg a FIFA-világbajnokságok történetében. Ebből adódóan a nemzetközi színtéren nem túl tapasztaltak, de 1994-ben minden idők legjobb teljesítményét érték el a világbajnoki tornán.

Szaúd-Arábia labdarúgó-válogatottja az F csoportban szerepelt, Hollandia, Belgium és Marokkó ellen. Szaúd-Arábia hat ponttal a második helyen végzett, ugyanannyi ponttal, mint Belgium és Hollandia. A 16 között Szaúd-Arábia Svédországgal került szembe, ami végül túl nagy lépés volt a csapat számára, mivel 3-1-re kikaptak a torna későbbi harmadik helyezettjétől.

A csapat egyik legrosszabb szereplése a 2002-es FIFA-világbajnokságon történt, amikor Szaúd-Arábia labdarúgó-válogatottja mindhárom mérkőzését elveszítette úgy, hogy nem rúgott gólt, és 12-t kapott.

Szaúd-Arábia útja a 2022-es katari világbajnokságig

Szaúd-Arábia biztosította helyét a katari labdarúgó-világbajnokságon, amikor a harmadik fordulóban Japán előtt csoportelsőként jutott tovább. Japán csak egy ponttal maradt le a csoportgyőzelemről.

A szaúd-arábiai labdarúgó-válogatott egyetlen vereségét az év elején szenvedte el Japán ellen, amikor a japán válogatott 2-0-ra nyert annak ellenére, hogy Szaúd-Arábia 60%-os labdabirtoklással rendelkezett.

Kik ellen játszik majd Szaúd-Arábia a 2022-es katari világbajnokságon?

Szaúd-Arábia Argentína, Lengyelország és Mexikó ellen lép pályára a C csoportban. Argentína a favorit a csoport megnyerésére, őt követi Lengyelország és Mexikó, így Szaúd-Arábia a legkevésbé esélyes a csoportból való továbbjutásra.

Argentína, amely nemrég megnyerte a Copa Américát és a Finalissimát, és fantasztikus formában van a világbajnoksághoz közeledve. Az argentinok mindent megtesznek majd azért, hogy a lehető legjobb helyzetbe hozzák magukat, hogy Lionel Messi újabb esélyt kapjon a világbajnokság megnyerésére, ami lehet, hogy az utolsó szereplése lesz a vb-ken.

Lengyelország és Mexikó két olyan csapat, amely összességében stabil, de az elöregedő keret miatt nincs meg bennük az a tényező, amely nagy villantást eredményezhetne a tornán.

A szaúd-arábiai válogatott mérkőzései a következők:

Argentína – Szaúd-Arábia: 2022. november 22. 11:00 Lusail Stadium

Lengyelország – Szaúd-Arábia: 2022. november 26. 14:00 Education City Stadium (Oktatási Városi Stadion)

Szaúd-Arábia – Mexikó: 2022. november 30. 20:00 Lusail Stadium

Szaúd-Arábia válogatottja a katari világbajnokságon

Szaúd-Arábia csapatában nincs olyan sztárjátékos, aki a nagy ligákban játszik, mint más nemzeteknél, a csapat egyik nagy pozitívuma, hogy az összes játékos ugyanabban a ligában játszik, ami a szaúd-arábiai liga. A szaúd-arábiai válogatott játékosainak többsége az Al Hilal-riadban futballozik, ahol összesen 10 játékos játszik a válogatottból.

A szaúd-arábiai válogatott játékosok teljes piaci értéke 29,38 millió euró, ami az egyik legalacsonyabb a versenyben. A szaúdi válogatott átlagéletkora 26,69 év.

A szaúd-arábiai válogatott rekorderei közé tartozik Mohamed AI-Deayea, aki 1994-ben, 1998-ban és 2002-ben 10 FIFA-világbajnoki mérkőzésen játszott, míg Sami AI-Jaber a góllövőlista élén áll három góllal.

Hol lehet megnézni a 2022-es FIFA-világbajnokság mérkőzéseit Japánban?

Szaud-Arábia-szerte lesznek olyan helyek, ahol egy jót ehet, miközben a szaudi válogatott mérkőzéseit nézheti. A kezdési időpontok a mérkőzésektől függően változnak, de a különböző időzónák miatt ez a helyszíntől is függ.

A FIFA-világbajnokság összes licenctulajdonú, valamint a mérkőzések közvetítési jogát birtokló bárokban és éttermekben nézheti majd az események alakulását.

További információkért látogasson el a FIFA hivatalos honlapjára itt.

Katari FIFA 2022-es Világbajnokság jegyárai, értékesítési dátumok és a torna szakaszai

A jegyértékesítéssel és a jegyek hozzáférhetőségével kapcsolatos további információkért látogasson el a hivatalos weboldalra, itt.

Minden jegy katari riálban (QAR) kerül értékesítésre katari lakosok és nemzetközi szurkolók számára egyaránt.

FIFA Világbajnokság Fordulói 1. Kategória 2. Kategória 3. Kategória
Nyitómérkőzések 2 250 1 600 1 100
Csoportmeccsek 800 600 250
Nyolcaddöntő 1 000 750 350
Negyeddöntő 1 550 1 050 750
Elődöntő 3 480 2 400 1 300
Bronzmérkőzés 1 550 1 100 750
Döntő 5 850 3 650 2 200

Fogadási tippek és oddsok Szaúd-Arábia válogatottjára

Az LV BET-nél a C csoport megnyerésére az argentin válogatottat tartjuk legesélyesebbnek, akik (1.40) szorzóval fogadhatók, őket követi Lengyelország, akiket (5.50) szorzóval fogadhatunk. Mexikó (6.00) szorzóval fogadható, hogy megnehezíti a lengyel csapat dolgát a 16 közé jutásért.

Végül Szaúd-Arábia szorzója (21.00), akik a legkevésbé esélyesek a csoportgyőzelemre, és a csoport legkevésbé esélyesei.

Fogadások Szaúd-Arábia nemzeti labdarúgó-válogatottjára az LV BET-nél

Szaúd-Arábia nyitómérkőzése Argentína ellen lesz, és Argentína győzelmét (1.14) szorzóval árazzuk, míg Szaúd-Arábia győzelmére (19.00), a döntetlenre pedig (7.75) szorzóval fogadhatunk. Az odds, hogy mindkét csapat betalál a mérkőzésen: (2.80).

Reméljük, hogy élvezték a részletes áttekintést Szaúd-Arábia válogatottjáról, valamint a katari világbajnokságra való kijutásuk esélyeiről. Köszönjük a támogatását.

Legyen naprakész és tájékozott a legfrissebb világbajnoki hírekről és fogadási piacokról ezen a héten az LV BET segítségével.

Kövesse az LV BET Sport blogját, hogy további információkat találjon az élő sportokról, valamint az esport izgalmas online világáról, és maradjon tájékozott a világ legnagyobb sporteseményeiről.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *