Spanyolország – Costa Rica | FIFA Világbajnokság Katar 2022

Spanyolország – Costa Rica | FIFA Világbajnokság Katar 2022

FIFA WC 2022 - Spain - Costa Rica Group EMagától értetődik, hogy ha tovább akar jutni egy csapat a világbajnokság csoportjából, hogy szerencsét próbáljon a kieséses szakaszban, akkor a csoport leggyengébb csapata ellen kell megszereznie a maximális pontot.

A 2022-es FIFA-világbajnokság E csoportjában ez a cím a bátor, de korlátozott Costa Ricát illeti, és Spanyolország – amely tudja, hogy Németország és Japán ellen nehezebb feladat vár rá – november 23-án igyekszik majd felkötni a gatyáját.

Vajon a Spanyolország-Costa Rica mérkőzés is úgy alakul, ahogy azt sokan várják, a spanyolok egyértelmű győzelmével? Vagy a Costa Rica-iak ismét megcáfolhatják a várakozásokat a világbajnokság porondján?

Mondja el a véleményét az LV BET-nél, ahol több száz különböző fogadási lehetőséget talál erre és minden más 2022-es katari világbajnokság mérkőzésre.

  • Újra eljöttek a jó idők Spanyolország számára?
  • Mit tartogat Costa Rica a 2022-es FIFA-világbajnokság E csoportjában?
  • A Spanyolország – Costa Rica fogadások válogatása
  • Melyek a legjobb fogadások a katari világbajnokságra?

Spanyolország megismételné dicső éveit

Spanyolország 2008-2012 között két Európa-bajnokságot és egy világbajnokságot nyert.

Sajnálatos módon a sztároknak ez az aranygenerációja nagyjából visszavonult. Luis Enrique vezetőedző azonban a mostani játékosokkal megtalálta a nyerő formulát, amelynek köszönhetően a 2021-es UEFA Nemzetek Ligája-döntőbe és az Euro 2020 elődöntőjébe jutottak.

Az Euro 2020-as szereplésük, ahol a későbbi bajnok Olaszországtól kaptak ki, figyelemre méltó lépés volt a helyes irányba, mindemellett a 2022-es FIFA-világbajnokság selejtezőjében is mindössze egyetlen vereséggel jutottak tovább.

A meghatározó gólszerző hiánya azonban továbbra is aggodalomra ad okot, amit az is bizonyít, hogy a spanyolok közül mindössze egy játékos szerzett két gólnál többet a selejtezők során:

Név Poszt Meccsek Gólok
Ferran Torres Támadó 6 4
Alvaro Morata Csatár 7 2
Dani Olmo Támadó 5 2

Costa Rica sokkolhatja a 2022-es labdarúgó-világbajnokság E csoportját?

A jó memóriával rendelkező futballrajongók talán még emlékeznek Costa Rica 2014-es világbajnoki negyeddöntőjébe jutására, amely a torna közelmúltbeli történetének egyik legmerészebb és legváratlanabb teljesítménye volt.

Uruguayt, illetve Olaszországot legyőzve és Angliával döntetlent játszva a trükkös csoport élére álltak, a 16 között Görögországot búcsúztatták, majd a nyolcaddöntőben szerencsétlenül, büntetőkkel kaptak ki Hollandiától.

Vajon meg tudják ismételni ezt a sikert a 2022-es katari tornán? A legoptimistább Costa Rica-iaknak talán azt állíthatják, hogy igen, de valószínűleg a 2022-es FIFA-világbajnokság E csoport utolsó helyének elkerülése lesz a cél.

Ezt Luis Fernando Suarez vezetőedző sem fogja elfelejteni, aki végigvezette a nemzetet a 2022-es FIFA 2022-es világbajnokság selejtezőin – bár vereséget szenvedtek Mexikó, az USA és Kanada ellen, így végül Új-Zélandot kellett legyőzniük a konföderációk közötti rájátszásban.

A selejtezők során a góllövőlista élén a következők álltak:

Név Poszt Meccsek Gólok
Joel Campbell Támadó 12 3
Celso Borges Támadó 14 2
Bryan Ruiz Középpályás 12 2

Fogadási tippek és oddsok a Spanyolország – Costa Rica mérkőzésre a 2022-es FIFA Világbajnokság E csoportjában

Costa Rica szempontjából ez a 2022-es katari randevú fontos válogatottja számára, és játékosai mindent beleadnak majd az esélyesebb ellenfél, Spanyolország ellen.

A kemény munka és a törekvés azonban csak egy bizonyos határig vezethet a sportban, és talán sokatmondó, hogy Costa Rica legtehetségesebb és nemzetközileg elismert játékosa, Keylor Navas kapus. A legjobb formáját kell nyújtania, hogy visszaverje a spanyol támadások hullámát.

Mint már említettük, Spanyolország egy világklasszis csatárért kiált, aki befejezné a fenséges felépített játékukat. És bár a legtöbben egyetértenek abban, hogy a Spanyolország-Costa Rica mérkőzés valószínűleg a spanyolok javára fog eldőlni, a világbajnokságra fogadók egy alacsony gólarányú mérkőzésre tippelhetnek.

A tévénézők gólokban és akciókban reménykednek – az Egyesült Királyságban az ITV és az STV csatornákon fogják adni.

Fogadások a Spanyolország – Costa Rica mérkőzésre az LV BET-nél

Az LV BET-nél pontosan úgy fogadhat a Spanyolország – Costa Rica mérkőzésre, és egyébként az összes 2022-es világbajnoki mérkőzésre, ahogyan csak szeretne.

Fogadhat arra, hogy Ön szerint ki fog nyerni és mi lesz a pontos végeredmény, hány gólt fognak lőni összesen, melyik csapat fogja ledolgozni a hátrányát, és még sok minden másra is.

Szóval miért ne regisztrálna egy LV BET számlára még ma, hogy elkezdhesse?

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *