Az F1 Osztrák Nagydíj fogadási lehetőségei

Az F1 Osztrák Nagydíj fogadási lehetőségei

Austrian Grand Prix 2022 F1 RaceA 2022-es Forma 1 versenynaptár 11. futama a Formula 1 Osztrák Nagydíj, amely 2014-ben tért vissza az F1 versenysorozatának naptárába. Eddig 39 alkalommal rendeztek versenyt a Red Bull ringen, az elsőt még 1963-ban. Az F1 Osztrák Nagydíj 2021 versenyét Max Verstappen nyerte meg, Bottas és Norris előtt. A Forma 1 Osztrák Nagydíj történetének leggyorsabb körét is a tavalyi győztes, Max Verstappen produkálta, 1 perc 6 másodperc alatt száguldott végig a pályán. Érdekesség egyébként, hogy a futamot alapvetően két helyszínen rendezték eddig, először még Zeltwegben, aztán később a szomszédos Spielberg városában, ahol a mai napig is zajlanak a futamok.

Azt azért nem csak az F1 2021 szezonja, de az F1 hírek folyamatos követéséből is meg lehet állapítani, hogy Max Verstappen az Osztrák Nagydíj nagy királya, hiszen nem csak 2021-ben, de 2018-ban és 2019-ben is ő tudott itt diadalmaskodni. De tudni szeretnénk, hogy mennyi esélye van a győzelemre idén? Érdemes követni az LV BET sportfogadási blogját, ahol számtalan érdekesség mellett a legjobb fogadási tippeket is megtaláljuk. A következőkben lesz szó:

  • Az osztrák futamról részletesen
  • Megmutatjuk a legjobb fogadási tippeket
  • Végigmegyünk az LV BET fogadási kínálatán az F1 Osztrák Nagydíj vonatkozásában

Az F1 Osztrák Nagydíj részletes bemutatása

A 2022-es F1 Osztrák Nagydíj 2022-ben július 8.-a és 10.-e között rendezik meg Spielberg városában, Ausztriában. Ez a világbajnoki sorozat 11. futama. Alapvetően a Red Bull Ring egy elég rövid pálya, mindössze 4,3 kilométer hosszú egy kör, összességében pedig 71 körön keresztül zajlik majd a pilóták között a küzdelem, így jön ki a nagyjából 306 kilométeres távolság. A verseny lebonyolítása a megszokott, azaz pénteken kerül sor az első szabadedzésekre, aztán jönnek az időmék és végül a verseny vasárnap. Amióta 2014-be visszakerült az F1 naptárába a verseny, meglepő módon csak négy pilóta tudott itt nyerni.

Három alkalommal nyert Max Verstappen, kétszer Valtteri Bottas és Nico Rosberg, illetve egy alkalommal tudott nyerni Lewis Hamilton is. A mostani helyzetet figyelembe véve Verstappen újabb sikere nem lenne akkora meglepetés, ellenben Hamiltontól már a dobogós helyezés is óriási bravúr lenne. De nézzük is, melyek a legjobb fogadási tippek az F1 Osztrák Nagydíj előtt!

Fogadási tippek és szorzók az F1 Osztrák Nagydíj futamára

A Formula 1 napjainkban az egyik legnépszerűbb sportesemény a fogadások világában. Bár még mindig a legtöbben a futamok győztesére esetleg a világbajnokság végső győztesére fogadnak, egyre népszerűbbek az olyan fogadási lehetőségek is, mint mondjuk a leggyorsabb kör vagy éppen a pole pozíció, esetleg az, hogy bejön-e valamikor a futam során a safety car. Az F1 Osztrák Nagydíj tekintetében a győzelemre két pilóta a legesélyesebb, egyrészt a világbajnokságot 2022-ben uraló Charles Leclerc, másrészt az előző évi világbajnok, Max Verstappen.

Ha a leggyorsabb kör fogadásában gondolkodunk, akkor is érdemes Verstappen és Leclerc nevét figyelembe venni, mindkét pilóta jól ismeri az osztrák pályát, Verstappen pedig már bizonyított is itt többször. A világbajnoki győzelemre viszont most már egyre inkább Charles Leclerc a legesélyesebb, és amúgy is nagyon jó formában van, tehát az szinte 100%-ra vehető, hogy a monacói pilóta ott fog majd állni a dobogón a futam végén.

Fogadások a 2022 F1 Osztrák Nagydíj versenyére az LV BET-nél

Mivel a Formula 1 az egyik legnépszerűbb sportfogadási esemény, így az egyik legnagyobb és legnépszerűbb online sportfogadási iroda, az LV BET is számtalan fogadási piacot biztosít a fogadók számára az Osztrák Nagydíj vonatkozásában. A legnépszerűbb fogadási piac a győztes személyére való fogadás, ebből a szempontból a legjobb szorzója értelemszerűen a világbajnoki cím legnagyobb esélyesének, Charles Leclercnek van. De megfontolandó Max Verstappen sikere is, a szorzója tekintetében mindenképpen.

Érdemes azonban a speciálisabb piacok körül is nézelődni, az osztrák futam vonatkozásában a leggyorsabb körök fogadása mindig ígéretes piac, így az LV BET-en is jó szorzókat találhatunk. De nem fogjuk bemutatni a teljes kínálatot, azt javasoljuk minden fogadónak, hogy keresse fel az LV BET oldalát és böngéssze végig a teljes kínálatot. És közben érdemes az LV BET sportfogadási blogját is böngészni a legújabb hírek és érdekességek után!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *