Formula 1 Australian Grand Prix fogadási tippek

A Formula 1 versenynaptár harmadik versenye az ausztrál nagydíj, az Australian Grand Prix lesz majd. Ezen a futamon már elég sokat fogunk majd tudni arról, hogy Lewis Hamilton és Max Verstappen hogy tudott felkészülni a szezonra. Ahogy az angol nyelvű sajtó írta, ez lesz a first australian grand prix, azaz az első ausztrál nagydíj többéves kihagyás után, amit a pandémiás helyzet okozott. Tehát a Formula 1 2021 szezonjából is kimaradt ez a futam, most viszont április 8. és április 10. között már biztosan megrendezik majd a futamot. A pálya minimálisan változott, így hozzávetőleg 5 másodperccel gyorsabb köröket fognak futni a pilóták. De kíváncsiak vagyunk, mire érdemes előzetesen fogadni? Olvassuk az LV BET sportfogadási blogját, ahol erre és a többi futamra is folyamatosan nagyszerű tippeket és tanácsokat adunk!

A Formula 1 Australian Grand Prix teljeskörű bemutatása

A Formula 1 versenynaptárban a bahreini futammal kezdődik a szezon, utána jön a szaúd-arábiai nagydíj, majd április 8-án kezdődik az ausztrál nagydíj. Ezen a napon lesz a két szabadedzés, majd április 9-én kerül sor egy újabb szabadedzésre és az 1 órás időmérőre is. Az itt elért eredmény szerinti rajtráccsal aztán április 10-én jön majd a futam. A Formula 1-es szezon előtt a pilóták tekintetében egy nagy változás volt, a Mercedestől Bottas távozott és helyére Russell érkezett. A győzelmekre esélyes pilóták és csapatok tekintetében nem volt más változás.

A futamot Melbourne-ben tartják majd, az Albert Parkban, amely 1996 óta adja a futamok helyszínét. Korábban 1985-től kezdődően az Adelaide Street Circuit volt a versenyek házigazdája. A legutolsó Formula 1 Ausztrál Nagydíjat 2019-ben egyébként nem az első helyről induló Lewis Hamilton, hanem akkori csapattársa, Valtteri Bottas nyerte. Az idei versenyen is egyébként felmerül ezen két versenyző neve, mint esélyes, de azért másoknak is lesz ebbe beleszólása. De hogy kire és mire érdemes fogadni a Formula 1 versenynaptár harmadik futamán, a két év szünet után megrendezésre kerülő Ausztrál Nagydíjon? Ezt fogjuk a következőkben megmutatni, jöjjenek tehát a legjobb fogadási tippek!

Fogadási tippek és szorzók a Formula 1 Australian Grand Prix versenyére

A Formula 1 vonatkozásában a fogadások jelentős részét arra szokták kötni, hogy ki nyeri meg az adott futamot. Viszont hasonlóan a lóversenyek világához, már lehet arra is fogadni, hogy melyik pilóta kerül be a legjobb háromba vagy éppen a legjobb hatba. Fogadhatunk a győztes nemzetiségére, a leggyorsabb körre, az időmérő legjobb eredményére és így tovább, az LV BET online bukmékerének platformja számtalan nagyszerű lehetőséget, akár sok tucat piacot biztosít a fogadáshoz.

Az Australian Grand Prix esetén értelemszerűen a győztesre érdemes fogadni leginkább. Az első futamok eredménye valamelyest változtat azért majd a szorzókon, de Verstappen a legnagyobb esélyes a futam megnyerésére, természetesen Lewis Hamilton szorzója is hasonló. A többiek vonatkozásában Leclerc, Russell és Sainz is esélyesnek nevezhető még. Ha tuti tippet keresünk, akkor arra azért bátran lehet fogadni majd, hogy Verstappen vagy éppen Hamilton biztosan a pódiumra tud állni majd ezen a futamon.

Fogadások a 2022 Formula 1 Australian Grand Prix versenyére az LV BET-nél

Az egyik legjobb online bukméker, az LV BET nem csak a futamokra, de hosszútávú fogadások tekintetében is nagyon jó lehetőségeket kínál a magyar fogadóknak. Az Australian Grand Prix vonatkozásában is tudunk fogadni a győztesre (értelemszerűen Verstappen és Hamilton a két nagy esélyes), de tippelhetünk a legjobb hatra, a legjobb háromra, a legjobb körre és így tovább. A leggyorsabb kör vagy a legjobb idő vonatkozásában Hamilton nagyszerű szorzót kínál és reális esély is van rá, hogy ő futja a legjobb köröket.

Nagyon izgalmas fogadási piac az LV BET-től az a piac, amelyben arra fogadhatunk, hogy hány versenyző fejezi be végül a futamot. 15,5 pilóta a határszám, az ausztrál nagydíj történelmét figyelve inkább efelett lesz majd azon pilóták száma, akik befejezik a viadalt. De ha kíváncsiak vagyunk arra, hogy még mit és milyen szorzókkal kínál az LV BET, akkor böngésszük végig a teljes kínálatot még ma!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *