FIFA World Cup európai selejtező fogadási tippek

A 2018 as labdarúgó világbajnokság nem is olyan régen fejeződött csak be, de máris itt van a FIFA World Cup 2022, amelyet 2022. november 21. és december 18. között rendeznek Katarban. Ez lesz az első olyan világbajnokság, amelyet teljes egészében az arab világban bonyolítanak majd le, és az utolsó olyan, amelyen még 32 csapat vesz részt, hiszen a következő VB mezőnye már 48 csapatosra bővül. A selejtezők nagyjából minden kontinensen a végjáték felé tartanak, így van ez Európában is, ahol a Fifa world cup 2022 qualifiers avagy az UEFA selejtezősorozata már a második körnél, a playoff mezőnyénél tart. Itt fog eldőlni, hogy melyik három európai válogatott lesz az, amelyik csatlakozhat még a katari labdarúgó világbajnokság mezőnyéhez. De kíváncsi vagy rá, hogy bonyolódik le ez a rájátszás és mire fogadhatunk? Akkor nézd meg az LV BET sportfogadási platformjának blogját, ahol mindig megtalálod a legjobb fogadási tippeket is!

A FIFA World Cup 2022 európai selejtezősorozata második körének bemutatása

  1. március 24-én kezdődik és a világpolitikai helyzet miatt egészen júniusig tartó playoffban 12 csapat fog megmérkőzni három különböző ágon a kiadó három helyért. Nem az első körből kerültek ide csak csapatok, ugyanis két helyet az UEFA Nemzetek Ligájának csoportgyőztesei kaptak meg. A maradék 10 csapat pedig az első selejtezőkor csoportmásodik válogatottjaiból került ki. Három ág került kialakításra, mindegyikben egészen komoly összecsapásokkal és meglepetéscsapatokkal.

Az első, A-nevet viselő ágon Wales és Ausztria csap össze az egyik elődöntőben, míg a másik ágon Skócia fog Ukrajnával játszani. A két győztes aztán döntőt játszik, ahonnan végül meglesz az a csapat, amelyik majd szintén résztvehet a katari labdarúgó világbajnokság küzdelmeiben. A B-ágon Svédország és Csehország játszik egymással az első elődöntőben, a másik ágról viszont az UEFA döntése alapján Lengyelország már bekerült a döntőbe. A C-ág pedig Portugália, Törökország valamint Olaszország és Észak-Macedónia küzdelmét fogja hozni.

Fogadási tippek és szorzók a labdarúgó világbajnokság európai selejtezőkörére

Ahogy megszokhattuk, a labdarúgás tekintetében több száz különféle fogadási piacunk van és ez nincs másként a nagy tornák selejtezőiben is. Így fogadhatunk a meccsek győztesei mellett a büntetőlapok számára, a gólszámra, a pontos eredményre, alatta/felette piacokra és így tovább. Értelemszerűen először az egyes ágak elődöntőinek eredményét kell megtippelnünk,de itt talán még nem lesz annyira nehéz dolgunk, még az LV BET szorzók is segítenek az esélyek megítélésben.

Ugye a C-ágon papírforma szerint Portugália és Olaszország döntőjét várhatjuk, érdemes rájuk fogadni az első körben, főleg, hogy az olaszok nem igazán veszítettek mostanában mérkőzést. A B-ágon a Svédország-Csehország mérkőzés győztesét nehéz megtippelni, itt inkább arra fogadnánk, hogy mindkét csapat szerez legalább egy találatot. Az A-ág pedig inkább ki-ki meccseket tartogat, de Wales sikere valamelyest esélyesebb Ausztria ellen, ahogy mi úgy gondoljuk, hogy Skócia képes lesz legyűrni Ukrajnát. És hogy onnan mi lesz majd tovább, az már nagyobb feladat, de Olaszország VB-kijutása nem annyira tűnik kérdésesnek, ahogy Wales kijutására is elég komoly esélyt láthatunk.

Fogadások a labdarúgó világbajnokság selejtezőmeccseire az LV BET-nél

Az LV BET online bukmékere az egyik legjobbnak számít a piacon, nem csoda, hogy az összes európai selejtezőmérkőzésre fogadhatunk a FIFA World Cup 2022 vonatkozásában. Az elődöntők szorzói igazolják a fentebb bemutatott tippjeinket, hiszen az olaszok győzelem Észak-Macedónia ellen mindössze 1,25-ös szorzót biztosít, ahogy Portugália törökök elleni sikere is bőven 1,4-es szorzó alatt van. Ebből azért könnyen kitalálható az is, hogy a VB-kijutásra a legnagyobb esélye Olaszországnak van, de Wales és Svédország is az esélyesek közé tartozik.

Ami jó, hogy ezeken a meccseken számtalan más piac is elérhető fogadáshoz, hiszen nem olyan könnyű mindig megtippelni egy ki-ki meccs végeredményét. Viszont fogadhatunk a gólszámokra vagy éppen arra, hogy rúg-e mindkét csapat legalább egy gólt vagy akár szögletfogadásban is gondolhatunk egy élő fogadás vonatkozásában. De mivel több száz piacról beszélünk minden egyes mérkőzés vonatkozásában, inkább azt javasoljuk, hogy mindenki látogasson el az LV BET online fogadási platformjára és böngéssze át az aktuális kínálatot a labdarúgó világbajnokság európai selejtezőinek végjátékára.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *