A tenisz Grand Slam Wimbledon fogadási tippek

Az ATP és a WTA világának messze legnépszerűbb és legrégebbi tenisztornája, a négy Grand Slam egyike a Wimbledon Tenisztorna, amelyen az ATP ranking és WTA ranking szerinti legjobb teniszezők mérik össze erejüket minden évben az Egyesült Királyságban. London Wimbledon kerületében játsszák a tornát 1877 óta füves pályán, de 2019 óta a két fő pálya felett már kihúzható tető biztosítja a még jobb szórakozást.

Ha van olyan torna, ahol tényleg ott vannak a legjobb teniszezők a világon, az Wimbledon, hiszen egyéniben 128 versenyző indul, míg párosban 64 páros küzd a győzelemért és a sok millió fontos pénzdíjért. A tenisz eredmények alapján minden évben meghatározásra kerülnek a kiemeltek, akik már a főtáblán kezdenek, de itt minden egyes meccsnapra kiváló mérkőzések jutnak. Kíváncsiak vagyunk rá, hogy 2022-ben mire érdemes fogadni a tenisz Grand Slam Wimbledon kapcsán? Böngésszük az LV BET sportfogadási blogját, ahol folyamatosan elérhetőek a legjobb fogadási tippek és a tenisz fogadásához is kapunk nagyszerű tanácsokat! A következőkben:

  • Bemutatjuk a wimbledoni Grand Slam tornát
  • Megmutatjuk az idei torna esélyeseit
  • Megnézzük a legjobb szorzókat az LV BET-en az egyes meccsek vonatkozásában

A tenisz Grand Slam Wimbledon tornájának bemutatása

2022-ben a tenisz Grand Slam sorozatban a wimbledoni versenyt 2022. június 27. és 2022. július 10. között bonyolítják majd le. A legjobb 128 női és férfi versenyző fog majd pályára lépni ezeken a napokon és küzd majd a világranglistapontokért és a 30 millió fontnál is nagyobb pénzdíjért. Wimbledon 2021 tornáját a férfiak egyesében Novak Djokovic nyerte meg, aki a döntőben Matteo Berrettinit verte meg, a nőknél pedig Ashleigh Barty diadalmaskodott Karolína Plísková felett. Az egyéni versenyek mellett van női páros, férfi páros és még vegyespáros is minden évben.

Az idei tenisz hírek a Wimbledon Grand Slam vonatkozásában egyértelműen Novak Djokovic körül forognak, hiszen a szerb teniszező 2021 előtt 2019-ben és 2018-ban is nyert itt, de még azelőttről is van három győzelme, tehát egyértelműen a legjobb wimbledoni férfi teniszezők közé tartozik. Most is ő vezeti a világranglistát, tehát egyértelműen várhatjuk tőle a sikert, ahogy a világranglista legjobbjai közé tartozó Medvegyevtől, Zverevtől és Nadaltól is a férfiaknál.De folytassuk is a legjobb Wimbledon fogadási tippekkel!

Fogadási tippek és szorzók a 2022 tenisz Wimbledon Grand Slam tornájára

A tenisz sportfogadása általánosságban rengeteg fogadási lehetőséget és piacot kínál a fogadók számára, de azért a többség főleg két piacot fogad és ismer. Wimbledon vonatkozásában például a torna végső győztesére vonatkozó hosszútávú fogadási piac az egyik, míg a másik egy adott meccs győztesének megfogadása. Persze teniszben is vannak szettekre vonatkozó piacok, ahogy megpróbálhatjuk azt is megtippelni, hogy hány darab játékra kerül végül sor és mondjuk hány breakpoint vagy ász lesz a meccsen, de ezek azért nem a legnépszerűbb piacok.

Wimbledon vonatkozásában nem nagyon kérdés, hogy a férfiak egyesében Novak Djokovic a befutó, rendkívül alacsony szorzóval fut szinte mindenhol a szerb győzelme. Mögötte esélyes még Medvegyev, Berrettini, Nadal és Tsitsipas. A hölgyeknél Swiatek a legesélyesebb a sikerre, de Osaka, Kontaveit, Sabalenka és Raducanu is könnyedén nyerhet. Ezen játékosok vonatkozásában pedig nem csak a végső győzelemre érdemes tippelni, de reális az esélye annak is, hogy ezek a teniszezők 1-2 kört biztosan mennek a főtáblán is, szóval találhatunk a meccseikben is értékes fogadásokat.

Fogadások a 2022-es Wimbledon Grand Slam tenisztornára az LV BET-nél

Az online sportfogadási piac egyik legismertebb és legnépszerűbb szereplője az LV BET, amely minden valamire való tenisztornára kínál fogadási eseményeket, nem csoda, hogy hihetetlenül széleskörű kínálattal vár minket a Wimbledon Grand Slam vonatkozásában is. Értelemszerűen a végső győztesre vonatkozó piac a legnépszerűbb, de sokan szokták az alatta/felette piacokat is használni az egyes mérkőzések vonatkozásában.

Az esélyek tekintetében nincs nagyon különbség a piacon, az LV BET is Djokovict tartja a legesélyesebbnek a férfiaknál a győzelemre, de kifejezetten jó szorzót kaphatunk, ha itt fogadunk. Swiatek és Osaka a nőknél fej-fej mellett halad az LV BET-en, már ha a szorzók nagyságát nézzük, úgyhogy érdemes sűrűn visszatérni ide, főleg amikor már látjuk, hogy milyen formában vannak az egyes játékosok. De hatalmas a kínálat, úgyhogy inkább mindenkinek azt javasoljuk, hogy látogasson el az LV BET-hez és nézze meg maga azt a kínálatot, amiből lehet válogatni.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *