Ice Hockey World Championship fogadási tippek

Roland Garros fogadási tippek

A Roland Garros az év második számú Grand Slam tornája az év elején rendezett Australian Open után. Minden évben általában májustól júniusig zajlanak a mérkőzések Párizsban és elég komoly története van a tornának, hiszen az első férfi Roland Garrost 1891-ben rendezték. Ami különlegessége még a Roland Garrosnak, hogy ez a legismertebb és legjobb salakpályás tenisztorna, ahol a salak specialistái minden évben megmutatják képességeik legjavát. Mivel ez egy Grand Slam torna, sok-sok tucat különféle fogadási piacra fogadhatunk minden egyes mérkőzés vonatkozásában. De hogy melyek ezek a piacok és mire érdemes fogadni? Kövessük az LV BET sportfogadási blogját, ahol folyamatosan frissülő tartalmakból tájékozódhatunk a legjobb tippekről és tanácsokról!

A Roland Garros tornájának bemutatása

2022-ben a Roland Garros tornáját 2022. május 16-án kezdik és egészen június ötödikéig tartanak a küzdelmek az egyébként specifikusan a Roland Garrosra létrehozott teniszkomplexumban. Ez az a verseny a szezonban, ami lezárja a salakos szezont a füves előtt és ennek azért van jelentősége, mert fogadási szempontból is teljesen más meccsekre kell számítani, mint más borításon. A salakos pálya lassú, a döntő játszmában nincs rövidítés, tehát egy-egy mérkőzés sok órás is lehet akár, ez pedig megnyitja a teret a nagyszerű élő fogadások előtt.

A salakos pálya befolyásolja jelentősen az esélyeket is, a Roland Garros 2021 győztese pont minden idők egyik legjobb salakpályás teniszezője lett a férfiaknál, Rafael Nadal szinte hazajár nyerni a francia fővárosba. A nőknél az az Ashleigh Barty diadalmaskodott tavaly a Roland Garros döntő mérkőzésén, aki nem olyan régen visszavonulását jelentette be. Ettől függetlenül 2022 májusában a világ legjobb teniszezői fogják tiszteletüket tenni Párizs 16. kerületében, úgyhogy a fogadásokhoz is nagyszerű táptalajt jelentenek majd ezek a mérkőzések és a várható Roland Garros eredmények. De hogy pontosan mire érdemes tippelni, abban a következőkben megpróbálunk segíteni.

Fogadási tippek és szorzók a 2022-es Roland Garros tornájára

A Roland Garros a négy nagy tenisztorna egyike, és így nem meglepő módon a létező összes fogadási piac elérhető a meccsekre a nagy bukmékerek oldalain. Értelemszerűen fogadhatunk a Roland Garros végső győztesére a nőknél, férfiaknál és a párosoknál is, de minden meccs vonatkozásában fogadhatunk a szettekre, az adogatásokra, az összesített eredményekre, az alatta/felette piacokra, de akár az ászok számát is megtippelhetjük. A tenisz egyébként azon sportágak közé tartozik, amelyre elég könnyű fogadni, főleg azért is, mert itt csak két kimenetel lehetséges, ráadásul egy nagy torna selejtezőiben ritkán fordulnak elő óriási meglepetések.

A Roland Garros tekintetében a végső győztes vonatkozásában a férfiaknál egyértelműen Rafael Nadal a nagy esélyes, főleg annak fényében, hogy Novak Djokovic mostanában inkább a botrányaival veteti észre magát, Daniil Medvegyev teljesítményére pedig külső tényezők is befolyásoló hatással bírnak. Még esélyesnek nevezhetjük Zverevet, Tsitsipast és Rublevet is, de rájuk az egyes meccsek vonatkozásában is érdemes fogadni, hiszen jó esélyük van arra, hogy eljussanak akár egy elődöntőig. A nőknél Krejcikova, Sabalenka és Swiatek számítanak nagy esélyesnek a végső győzelemre.

Fogadások a 2022-es Roland Garros eseményére az LV BET-nél

Miután a 2022-es év egyik legnagyobb tenisztornájáról beszélünk, a Roland Garroshoz sok tucat fogadási piacot biztosít az egyik legnépszerűbb online bukméker, az LV BET is. Értelemszerűen a torna előtt több héttel a végső győztes fogadása a leginkább népszerű, nem meglepő módon ennél a bukmékernél is Rafael Nadal és Daniil Medvegyev sikere biztosítja a legjobb szorzókat a férfiak vonatkozásában. A nőknél értelemszerűen Barty visszavonulása befolyásolja az esélyeket, így a korábbi győztes Swiatek esélyei tűnnek most a legjobbnak.

Értelemszerűen jó fogadási lehetőségeket biztosít a torna a speciálisabb piacok vonatkozásában is az LV BET-nél, az első 1-2 körben bőven vannak olyan meccsek, amelyekben a biztosabb tippeket keresők is megtalálhatják a számításukat, de Nadal vonatkozásában mindig érdemes fogadni alatta/felette piacokra is. De hogy még mire lehet fogadni ennél a bukmékernél? Azt javasoljuk, hogy akit érdekel a válasz, az keresse fel a fogadóiroda honlapját és nézze meg saját maga a teljes kínálatot, biztosak vagyunk benne, hogy találni fog nagyszerű fogadási lehetőségeket!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *