F1 Olasz Nagydíj fogadási lehetőségek

F1 Olasz Nagydíj fogadási lehetőségek

Italian Grand Prix 2022 - F1 RaceA 2022-es Formula 1 versenynaptár 16. futama az Italian Grand Prix, azaz az Olasz Nagydíj. A versenyt 2022. szeptember 11-én fogják lebonyolítani az olaszországi Monzában. A Formula 1 világának ötödik legrégebbi versenyéről van szó, amelyet már 1921 óta bonyolítanak. 2013 óta pedig már a legtöbbször megrendezett Grand Prix futamnak is számít, a Brit Nagydíj mellett ez a másik olyan, amely az F1 világbajnokság 1950-es indulása óta mindig megrendezésre került. Mindig a monzai pályán bonyolították, kivéve 1980-at, amikor Imolában volt a futam. Pont a gazdag történelme miatt annyira népszerű és kedvelt a rajongók és a fogadók körében is.

Az F1 Olasz Nagydíj 2021 győztese nagy meglepetésre a McLaren-Mercedes második számú pilótája, Daniel Ricciardo lett, aki egyébként a leggyorsabb kört is futotta. A Formula 1 2021 világbajnokság óta azonban elég sokat változott a világ, nagy meglepetés lenne, ha megint egy Mercedes tudna nyerni Olaszországban. De kíváncsiak vagyunk rá, hogy pontosan kire és mire érdemes fogadni ezen a futamon? Azt javasoljuk, hogy olvasd tovább az LV BET sportfogadási blogját, ahol nem csak az Olasz Nagydíj legjobb érdekességeit mutatjuk be, de még fogadási tippeket is találhat mindenki. Úgyhogy a következőkben lesz még szó:

  • Az Olasz Nagydíj bemutatásáról
  • Megmutatjuk a legjobb fogadási tippeket
  • Végigmegyünk az LV BET fogadási kínálatán az F1 Olasz Nagydíj vonatkozásában

Az Olasz Nagydíj teljeskörű bemutatása

A 2022-es Formula 1 Olasz Nagydíj a világbajnokság 16. futama lesz, amelyet közvetlenül majd a Holland Nagydíj után fognak megrendezni. A 91 alkalommal megrendezett olasz futamon a versenyzőknek 53 kört kell teljesíteniük az 5793 méteres pályán, így fog majd kijönni a nagyjából megszokott 306 kilométeres végső távolság. A monzai pálya egy nagyon gyors pálya, több elég hosszú egyenessel a célegyenes mellett, így még a helyszínen jelen lévő nézők is nagyon komoly előzéseket láthatnak.

Legutoljára 2021-ben rendezték meg a futamot, akkor az időmérőn a legjobb eredményt Max Verstappen futotta, viszont a versenyen végül Daniel Ricciardo diadalmaskodott, miután övé lett a leggyorsabb kör is a versenyen. A 2022-es Olasz Nagydíj 2022. szeptember 11-én kerül majd lebonyolításra a megszokott menetrend szerint. Azaz péntekenként lesz egy szabadedzés, szombaton időmérő edzés, majd vasárnap kerül megrendezésre maga a futam. De vajon ki nyerhet az idei futamon? Nézzük meg a legjobb Olasz Nagydíj fogadási tippeket!

Fogadási tippek és szorzók a Formula 1 Olasz Nagydíj versenyére

A Formula 1 Olasz Nagydíj és a többi Formula 1 verseny vonatkozásában is a legtöbb fogadó arra fogad, hogy ki nyerheti meg a futamot a végén. Ez a legnépszerűbb fogadási piac, de sűrűn szeretnek fogadni arra is, hogy kié lesz a leggyorsabb kör vagy éppen melyik pilóta tud bekerülni majd a legjobb háromba. És hát mivel világbajnoki sorozatról van szó, ahogy telik a szezon, egyre többen szállnak be a végső világbajnoki cím fogadásába is.

A 2022-es F1 Olasz Nagydíj vonatkozásában elég jól leszűkíthető két versenyzőre a győzelemre esélyesek névsora. Max Verstappen már tavaly is a legjobb időt érte el az időmérőt, Charles Leclerc pedig komoly vetélytársa a hollandnak és még a világbajnoki címről sem kell lemondania. Összességében rájuk érdemes fogadni a győzelem szempontjából, a leggyorsabb kör tekintetében pedig Verstappen mellé Pérezt, Sainz Jr.-t és Leclercet is érdemes felírni.

Fogadások a 2022 Forma 1 Olasz Nagydíj versenyére az LV BET-nél

A Formula 1 egyértelműen a legnépszerűbb motorsport a fogadás világában, úgyhogy a legismertebb és legnépszerűbb sportfogadási oldal, az LV BET is számtalan fogadási lehetőséget biztosít Forma 1-hez, nem csak az egyes futamok, de az egész világbajnokság vonatkozásában is. Az LV BET-nél is úgy látják, hogy az Olasz Nagydíj megnyerésének legnagyobb esélyese Max Verstappen, de Charles Leclerc is az esélyesek közé tartozik.

A végső világbajnoki győzelemre is ez a két pilóta a leginkább esélyes, úgyhogy ezekkel a fogadásokkal lehet legkevésbé mellényúlni. De nem mutatjuk most be az összes fogadási ajánlatot, aki fogadni szeretne a Formula 1 Olasz Nagydíj futamára, az keresse fel az LV BET sportfogadási oldalát, hiszen komoly fogadási piac kínálattal várják az összes fogadni vágyót!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *