UCI Road World Championships 2022  fogadási lehetőségek

UCI Road World Championships 2022 fogadási lehetőségek

2022 UCI Road World Championships WollongongAz UCI Road World Championships azaz az UCI országúti kerékpáros világbajnokság az országúti kerékpár egyik kiemelt versenye a 2022-es esztendőben. A kerékpározás egyik nagy ünnepére idén szeptember 18. és szeptember 25. között kerül majd sor az ausztráliai Wollongong városában. A megszokott országúti és időmérő versenyek mellé ezúttal már bekerült a női U23-as kategória versenye is. Ez még nem lesz külön futama, hanem a női versenyből fogják kihirdetni a legjobb U23-as versenyzőt. Az UCI versenynaptár részének számító versenyre 2022. márciusában hirdették ki a pontos menetrendet és útvonalat.

Az országúti kerékpározás nagy ünnepe lesz majd ez az ausztráliai hét, hiszen öt különféle kategóriában lesz időfutam, lesz egy csapat váltóverseny és öt országúti versenyre is sor kerül majd. Nagy meglepetések voltak az UCI World Tour 2021 versenyén is, úgyhogy idén sem lesz könnyű megtippelni, hogy ki nyerhet majd a végén. De kíváncsiak vagyunk rá, hogy kik indulnak és kire érdemes fogadni? Olvassuk tovább az LV BET sportfogadási blogját és a számtalan érdekesség mellett azt is megmutatjuk, hogy kikre és mire érdemes fogadni. A következőkben tehát lesz még szó:

  • Az UCI Road World Championships 2022 bemutatásáról
  • Megmutatjuk a legjobb fogadási tippeket a versenyekre
  • Végigmegyünk az LV BET fogadási kínálatán az UCI Road World Championships 2022 vonatkozásában

Az UCI Road World Championships 2022 teljeskörű bemutatása

Az UCI Road World Championships 2022 az idei évben szeptember 18-án kezdődik és egészen szeptember 25-éig tart majd az ausztráliai Wollongong városában. Összesen 11 különféle eseményre kerül majd sor a világbajnokság keretein belül. Lesz junior férfi, női, felnőtt férfi és felnőtt női, valamint U23 férfi és női időfutam. Ezek mindegyike nagyjából 30 kilométer hosszú verseny lesz. Aztán lesz egy szintén nagyjából 30 kilométeres csapatidőmérő is, plusz öt darab országúti verseny kategóriában is lesznek majd futamok.

A legjobb versenynek értelemszerűen a férfi országúti felnőtt futam számít. Ez 266,9 kilométeres futam lesz, amely Helensburgh városából indul majd Wollongong felé. Érdekessége ennek és a többi futamnak is, hogy a mezőny többször is megy majd köröket a rendező városban, ami azért elősegíti azt, hogy inkább sprinterek vagy maximum szökevények érjenek oda a végén a győzelem megszerzéséért. Bár ezen változtathat az a tény is, hogy közel 4000 méter szintkülönbséget is le kell majd küzdeni a verseny során. De nézzük is, hogy kikre érdemes fogadni!

Fogadási tippek és szorzók az UCI Road World Championships 2022 versenyére

Az országúti kerékpározás fogadása alapvetően elég egyszerű, hiszen az esetek 90%-ában a fogadók arra tippelnek, hogy ki nyer meg egy adott szakaszt vagy versenyt. Van még fogadási piac például arra, hogy ki lesz a legjobb sprinter vagy a legjobb hegyimenő, de az olyan egyszakaszos versenyeknél, mint az UCI Road World Championships, általában csak a világbajnokra szokott fogadási piac elérhető lenni.

Nem meglepő módon az UCI jelenlegi világranglistájának vezető kerékpárosai az esélyesek minden szakágban, de ha a legnépszerűbb fogadási lehetőségnek számító férfi versenyre fókuszálunk, akkor a két szlovén csillag, Pogacar Tadej és Primoz Roglic az esélyesek, már ha valamilyen sérülés miatt nem esnek ki a keretből. Van Aert sem írható le teljesen, hiszen a holland tavaly is meg tudta nyerni az időfutamot és idén is esélyesként indul. Van Der Poel és Carapaz nevét is érdemes azért figyelni, mindketten képesek lehetnek nagy eredményt elérni.

Fogadások az UCI Road World Championships 2022 versenyére az LV BET-nél

Az országúti kerékpározás az elmúlt években kifejezetten népszerűvé vált nem csak a sport rajongói, de a fogadók között is. Az esetek többségében azonban még mindig csak néhány piacon fogadhatunk a versenyekre, nincs ez másként az UCI Road World Championships 2022 esetén sem. Az egyik legismertebb és legnépszerűbb sportfogadási oldal, az LV BET is kínál többféle piacot az egyes futamokra, nagy esélyekkel adják például Van Aert időmérős futamgyőzelmét, de Pogacar és Primoz Roglic is esélyes lehet címet nyerni.

De érdemes végignézni a teljes kínálatot az LV BET-en, hiszen a női versenyre és a fiatalabbak versenyére is érdemes fogadni, főleg, ha van néhány jó információnk vagy hírünk.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *