Ice Hockey World Championship fogadási tippek

Ice Hockey World Championship fogadási tippek

A 2022-es jégkorong világbajnokság a jéghoki egyik, ha nem legnagyobb nemzetközi megmérettetése, amelyben több különböző osztályban zajlanak a mérkőzések, értelemszerűen az A-osztály számít a legjobbnak, ahol a világ legerősebb jéghoki válogatottjai mérkőznek meg egymással a világbajnoki címért. Az idei Ice Hockey World Championship Finnországban kerül majd megrendezésre májusban Tampere és Helsinki városaiban. Az aktualitások miatt a mezőny csak nemrégiben vált véglegessé, de az biztos, hogy rendkívül izgalmas mérkőzésekre számíthatunk már az elejétől kezdve. És ezekre a mérkőzésekre van is értelme fogadni. De hogy hogyan és mire érdemes? Az LV BET online sportfogadási blogjának írásait érdemes követni, hiszen itt tippeket és tanácsokat is adunk minden mérkőzés vonatkozásában!

Az Ice Hockey World Championship rövid bemutatása

  1. május 13-án kezdődik Finnországban az idei A-csoportos jégkorong világbajnokság és egészen május 29-éig küzdenek majd a pakkért a játékosok. Biztosan nem lesz hiány nagyszerű találkozókból, hiszen a finnek hazai pályán játszanak és az olimpiai játékok óta tudjuk, hogy milyen félelmetesen erősek, de Kanada is biztosan bizonyítani akar majd, ahogy az Egyesült Államok is. A lebonyolítás menete is elég érdekes, két 8 csapatos csoportban kezdődnek el a küzdelmek.

A csoportmeccsek május 24-ig zajlanak majd, az így megszerzett pontok alapján alakul majd ki a csoportok végeredménye. Az első négy helyezett mindkét csoportból bejut majd a legjobb nyolcba, ahol május 26-án kerül lejátszásra a négy mérkőzés. Az ezeket megnyerő négy alakulat kerül az elődöntőkbe, amelyekre május 28-án kerül sor. Végül a döntő és a harmadik helyet eldöntő mérkőzés május 29-én kerül lebonyolításra. A jégkorong világbajnokság 2021 évében Lettországban zajlott, ott Kanada tudott nyerni a most rendező Finnország előtt, szóval biztosan pikáns lesz a hangulat a két gárda meccsén. De nézzük is a legjobb fogadási tippeket a világbajnokságra!

Fogadási tippek és szorzók az Ice Hockey World Championship tornájára

A jégkorong az egyik legnépszerűbb fogadásnak számít a sportfogadás világában, de alapvetően általában csak 1-2 piac tart számot nagy érdeklődésre. A jégkorong világbajnokság vonatkozásában biztosan nagyon sokan fogadnak például a VB győztesére, de az egyes mérkőzések vonatkozásában is sokan tippelnek a győztesre, de azért még a hendikepes és alatta/felette piacok is népszerűnek szoktak számítani. Főleg, hogy azért a jégkorong világbajnokság vonatkozásában annyira egyoldalú meccsek nem nagyon szoktak előfordulni.

A végső győztes vonatkozásában a 2021-es világbajnokságon legjobban szereplő csapatokat érdemes most is figyelni, így Finnország vagy Kanada megfogadása, mint végső győztes, nem jár nagyon nagy kockázatokkal. Még látható esély az Egyesült Államok sikerére is, de azért a többiek győzelme nagy meglepetés lehet. Egy-egy meccsen van bőven lehetőség arra, hogy a németek vagy a szlovákok győzelmeire fogadjunk, ez a két gárda nagy valószínűséggel szintén bejut majd az egyenes kieséses szakaszba is. Kanada vonatkozásában minden meccsen van értelme még az alatta/felette piacokat is figyelni, de az egyes harmadok vonatkozásában is a statisztikák alapján lehet látni, hogy mondjuk a finnek mikor ütik a legtöbb góljukat.

Fogadások a jégkorong világbajnokságra az LV BET-nél

Az LV BET napjaink egyik legnépszerűbb és legjobb online sportfogadási platformjaként komoly kínálatot biztosít jégkorong vonatkozásában is, minden ligát és tornát megtalálunk az események között. Így van ez az Ice Hockey World Championship vonatkozásában, ahol a végső győztes fogadása mellett minden egyes meccs vonatkozásában fogadhatunk a győztesre, hendikepekre és alatta/felette piacokra is. És ha a szorzókat figyeljük, akkor a végső győztes vonatkozásában Finnország és Kanada számítanak a legnagyobb esélyeseknek.

De az egyes meccseket is érdemes figyelni, hiszen így főleg a csoportmeccsek során találhatunk igazi ki-ki meccseket, de találhatunk azért elég jó papírforma találkozókat is, szóval könnyű lesz összerakni egy jó összetett szelvényt ezekből a meccsekből. Mindenesetre érdemes az LV BET oldalát felkeresni és sűrűn böngészni, hiszen minden egyes mérkőzésre több tucat piacot találhatunk, de a legjobb szorzókat jelenleg a végső győztesre való fogadás kínálja, főleg a meccsek megkezdődése előtt. Szóval keressük fel a bukmékert és nézzük meg az aktuális piacokat!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *