The FA Cup fogadási tippek

Az angol labdarúgás egyik igen népszerű eseményének számít az FA Cup, azaz az angol labdarúgó-kupa. Azért népszerű különösen, mert egészen kiscsapatokat, amatőr csapatokat is lehet a sorozatban látni, ahogy képesek 1-2 körön át menni, olyan helyeken lehet közvetítéseket nézni, ahol egyébként nagyon ritkán láthatunk meccseket. Az FA Cup Fixtures, azaz a várható meccsek a 2022-es FA Cup sorozatában már elég egyértelműek, hiszen néhány nappal ezelőtt lementek a negyeddöntők és kialakult az elődöntők párosítása is. Ide azért már nem kerültek be kiscsapatok, minden résztvevő elsőosztályú, ami fogadási szempontból különösen ígéretes. De hogy mire és hogyan lehet fogadni az FA Cup 2022-es sorozatában? Böngésszük tovább az LV BET Sportfogadási blogját, ahol sok érdekesség mellett a legjobb tippek is elérhetőek!

A The FA Cup teljeskörű bemutatása

  1. márciusában négy mérkőzésen eldőlt, hogy melyik négy csapat jut majd az FA Cup elődöntőjébe idén és mely csapat neve mellé kerülhet ismét oda az FA Cup Winners feliratú trófea. Az FA Cup 2021 sorozatát a Leicester City gárdája nyerte, de ők már nem fogják megvédeni az idei címüket, hiszen a negyedik körben búcsúzni kényszerültek. Az elődöntőket április 16-án és 17-én fogják majd lebonyolítani, egy mérkőzésen fog eldőlni, hogy ki kerül majd a döntőbe. A döntőre majd május 14-én kerül sor.

A negyeddöntőkben még szerepelt két másodosztályú gárda, a Middlesbrough és a Nottingham, de őket búcsúztatták elsőosztályú ellenfeleik, így alakult ki a legjobb négy mezőnye. Április 16-án a Manchester City fogadja a Liverpool csapatát egy óriási, bajnoki döntőnek is beillő rangadón, ahol aztán ember legyen a talpán, aki képes lehet megjósolni a kimenetelt. A másikon ágon sem lesz könnyebb meccs, hiszen a Chelsea fogadja majd a bravúros eredménnyel elődöntőbe került Crystal Palace csapatát. Fogadási szempontból talán ez a mérkőzés a könnyebb, de a Palace csapatát nem lehet csak úgy leírni. Nézzük is meg, hogy mire érdemes és ajánlott fogadni az FA Cup Fixtures maradék hátralévő meccsein.

Fogadási tippek és szorzók a The FA Cup 2022-es sorozatára

Az FA Cup fogadása nagyban hasonlít a legtöbb egyéb labdarúgó-eseményéhez, tehát simán lehet fogadni a végső győztesre a sorozatban és lehet a meccsek győzteseire is fogadni. Említsük azért meg, hogy a jelenlegi állás szerint a legjobb négybe a legjobb három angol csapat is bekerült, így aki korábban beszállt egy végső győzteses fogadásba, az valószínűleg még mindig örül. Vannak természetesen speciális piacok, lehet fogadni a pontos eredményekre, alatta/felette piacokra, de lehet arra is fogadni, hogy hány szöglet lesz vagy hosszabbításra is szükség lesz-e.

Az FA Cup idei szezonjában a legnagyobb esélye a forma és a keret erőssége alapján a Manchester Citynek van, ráadásul mivel a Liverpool az ellenfelük az elődöntőben, így a két nagy esélyes egyike biztos távozni fog. A döntőben való részvételre tehát leginkább a Citynek és a Chelsea-nek van esélye, ahol pedig minden arra mutat, hogy a manchesteri csapat képes lesz majd behúzni a trófeát. Az előző köröket figyelembe véve arra azért lehet fogadni, hogy a City meccsein 2,5 gólnál több születik, ahogy a Chelsea is nagyon ritkán játszik olyan meccseket, ahol nem szerez gólt.

Fogadások az FA CUP tornájára az LV BET-nél

A legjobb online bukmékerek egyikének számító LV BET-en is nagyszerű fogadási lehetőségek várnak minket az FA Cup idei sorozatára, vagyis a maradék három mérkőzésre. Az elég egyértelműen látszik a szorzókból, hogy nem lőttünk mellé a fenti tippekkel, hiszen a Chelsea döntőbe kerülése csak 1,55-ös szorzót biztosít, míg a City döntőbe kerülésével 2,3-as szorzót szerezhetünk. Ígéretes fogadási lehetőség a gólok száma, hiszen ha 3-nál több gól lenne a meccsen, akkor 1,8-as szorzót is behúzhatnánk.

De mivel az egyik legnépszerűbb labdarúgó bajnokságról és kupáról van szó, így bőségesen találunk még fogadási eseményeket, több száz különféle piac vár minket. Ezeket pedig érdemes átböngészni, úgyhogy nyugodtan keressük fel az LV BET platformját és nézzük meg saját magunk, hogy mennyi extra lehetőség vár minket a fogadáshoz.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *