Úszó világbajnokság fogadási tippek

2022 évének elején Fukuoka japán városának vezetése közölte, hogy nem tudják vállalni a 2022-es úszás világbajnokság megrendezését a normál tervek szerint. A Nemzetközi Úszószövetség ekkor döntött úgy, hogy gyorsan rendkívüli világbajnoki torna megrendezését kezdeményezi, hiszen az úszás rendszer része, hogy rendszeresen legyenek komoly versenyek. Végül Budapest lett a 2022-es VB házigazdája, amely négy különböző helyszínen, 2022. június 18. és július 3. között rendezi meg majd az úszás legnagyobb idei megmérettetését. Az eddigi úszás eredmények alapján a magyar úszók is komoly esélyekkel indulnak majd az úszó világbajnokság futamaiban, nekünk pedig ez nagyszerű fogadási lehetőséget kínál! De mire is lehet fogadni az úszó vb-n? Az LV BET online sportfogadási oldal blogja megmutatja, hogy melyek a legjobb úszás fogadási technikák és tippek!

Az úszó világbajnokság 2022 rövid bemutatása

  1. július 18-án kezdődik és 2022. július harmadikán zárul a 2022-es úszó világbajnokság, amelyet Budapest mellett Debrecenben, Sopronban és Szegeden bonyolítanak majd le. Hat különböző versenyszámban küzdenek majd a versenyzők a legjobb helyekért, így úszás, nyílt vízi úszás, szinkronúszás, műugrás, toronyugrás és vízilabda kategóriákban. Magyarországon hagyományosan erős az úszás oktatás, így a magyar úszók is komoly esélyekkel indulnak majd az egyes futamokon.

Az úszás mellett még a vízilabda az a sport az úszó világbajnokság tornáján, ahol komoly esélyekkel indulnak a magyar sportolók, így számíthatunk komoly nyereményre, ha például Milák Kristófra, Hosszú Katinkára vagy Kenderesi Tamásra fogadunk. De a vízilabda is mellett még a nyíltvízi úszásban is számíthatunk hazai vizekben jó eredményekre, hiszen Rasovszky Kristóf igazi csillaga ennek a sportnak. De nem csak a magyar sportolókra, hanem értelemszerűen a nagy nemzetek úszóira és sztárjai is van értelme fogadni, most meg is nézzük melyek a legjobb úszó világbajnokság fogadási tippek!

Fogadási tippek és szorzók az úszó világbajnokság 2022 sportágaira és eseményeire

Az úszás egy olyan sport, amely nem mindig tűnik fel az online sportfogadási oldalak kínálatában, de az LV BET online bukmékerénél nem lesz panaszunk a kínálatra a vízi sportok vonatkozásában sem. Általánosságban egy úszó világbajnokság esetén az egyes sportágak és versenyszámok végső győztesére szoktak fogadni az emberek, kivéve a vízilabdát, ahol azért bőven vannak speciális piacok, akár például az egyes játékrészek eredményeinek vonatkozásában. Az úszás azért is jó fogadási lehetőség, hiszen itt azért az előfutamokban nem nagyon szokott meglepetés előfordulni, be lehet húzni néhány biztosabb fogadást.

Nem fogunk nagyon mellényúlni akkor sem, ha például az előfutamokban, majd a döntőkben is Milák Kristóf neve mellett tesszük le a voksot azokban a számokban, ahol majd indulni fog a legnagyobb magyar úszósztár. A vízilabda tekintetében már csak a hazai pálya miatt is érdemes megpróbálni a magyarokra fogadni, de a szerbek, spanyolok, horvátok és görögök is komoly esélyekkel indulnak. Az összes vízi sport esetén egy világbajnokságon igaz azonban az, hogy a korai szakaszban még egészen könnyű fogadásokat is ki lehet fogni, nézegessük már az elejétől kezdve a kínálatot.

Fogadások a 2022-es úszó világbajnokság rendezvényére az LV BET-nél

Az úszó világbajnokság egy nagyon népszerű sportesemény nem csak a szurkolók, de a fogadók körében is, hiszen ilyenkor azért elég sokan találkoznak a legnagyobb úszókkal és vízilabda válogatottak nevével is. Nem meglepő módon tehát az LV BET online sportfogadási platformja is számtalan fogadási lehetőséget biztosít minden egyes sportág minden futama és mérkőzése vonatkozásában, ráadásul az LV BET kiemelkedő szorzói a legjobbak közé tartoznak az összes bukméker közül.

Milák Kristóf esélyei nagyon jók az LV BET-nél is, konkrétan olyan alacsony a szorzója, hogy már nem is nagyon van benne érték. De például vízilabda tekintetében is érdemes a magyarok mellett a spanyolok vagy a szerbek győzelmére fogadni, teljesen jó szorzókat kaphatunk. A vízilabda az LV BET vonatkozásában is olyan egyébként, hogy már az elejétől kezdve sok tucat különféle piacunk lehet, érdemes mindig megnézni az aktuális kínálatot és akár átböngészni az LV BET által elérhetővé tett statisztikákat is.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *