NHL All-Star 2022 fogadási tippek

NHL All-Star 2022 fogadási tippek

Az NHL All-Star 2022-es hétvégéje a tervek szerint február ötödikén kerül majd lebonyolításra a Vegas Golden Knights hazai pályáján, a nevadai Paradise városában. Ez most már a hatodik olyan NHL All-Star hétvége, amely a három-hármas felállásban, egyenes kieséses lebonyolításban kerül megrendezésre, ahol az NHL All-Star csapatok a négy divíziót fogják képviselni. Aki egyébként is szeret jégkorongra fogadni és az NHL eredmények is mondanak neki valamit, annak is fel lesz adva a lecke, hiszen ez egy nagyon különleges jégkorong-hétvége lesz. Kíváncsi vagy, hogyan és mire érdemes fogadni az All-Star hétvégén? Olvasd át az LV BET sportfogadási blogjának posztjait, ahol meg fogod találni a legjobb és legizgalmasabb piacok ajánlatait is!

Az NHL All-Star 2022 hétvége bemutatása

A 2022-es NHL All-Star gála február ötödikén kerül megrendezésre, a divíziók csapatai fognak három-hármas felállásban egyenes kieséses rendszerben meccselni egymással. A csapatokat részben szurkolói szavazással, részben a kapitányok és edzők segítségével állították össze. Így a kapitányokat a szurkolók szavazták meg és hát nem igazán volt nagy meglepetés. Hiszen Alexander Ovechkin kapitányi beszavazása a Metropolitan divízióból szinte alapvetésnek tűnt, de a Central divíziót vezető Nathan McKinnon is számíthatott a beszavazásra.

Az edzők tekintetében nem szavazás döntött, hanem a legjobb teljesítmény, így kerültek a négy divízió edzői posztjaira a Carolina Hurricanes, a Florida Panthers, a Colorado Avalanche és a Vegas Golden Knights edzői. A hétvége összességében az All-Star mérkőzés körül fog forogni, de lesz számtalan más esemény, így például a leggyorsabb korcsolyázó, a legerősebb lövés, a legpontosabb lövés és további kategóriákban. Fogadási szempontból nem ugyanolyan az All-Star hétvégére fogadni, mint egy normál NHL mérkőzésre, hiszen teljesen más a felállás, más a hangulat. Így mindenképpen érdemes tovább olvasni és megnézni, hogy melyek a legjobb NHL All-Star 2022 fogadási tippek!

Fogadási tippek és szorzók az NHL All-Star hétvége 2022 mérkőzéseire

Alapvetően az NHL All-Star 2022 hétvégéje vonatkozásában hasonló fogadási piacokat fogunk találni, mint egy normál NHL játéknapon. Tehát ott lesznek az adott mérkőzéseken belül a végső győztesre vonatkozó piacok, aztán fogadhatunk arra, hogy ki nyeri a harmadokat, de All-Star hétvégéhez méltó módon fogadhatunk a kapusok teljesítménye mellett arra is, hogy ki üti majd a legtöbb alkalommal a pakkot az ellenfelek hálójába. Szintén érdemes megnézni a nagyon speciális piacokat, mint a kiállítások számát, hiszen egy NHL All-Star mérkőzésen ez jóval érdekesebb piac, mint egy átlagos NHL meccsen.

Azt azért nehéz megítélni, hogy kire érdemes fogadni, de a korábbiak alapján és az idei csapatokat figyelembe véve azért nem túlzás a Pacific divízió győzelmét megcélozni egy jó fogadással, bár azért ehhez biztos lesz majd egy-két szava az Atlantic divíziónak. A korábbi NHL eredmények figyelembevételével nagyon nagy meglepetés lenne az, ha a Metropolitan divízió kis csapata akár egyetlen kört is tudna majd menni.

Fogadások az NHL All-Star 2022 hétvégéjére az LV BET-nél

Az NHL All-Star 2022 hétvégéje nagyon népszerű szokott lenni a nézők és a fogadók között is, nem csoda, hogy az LV BET oldalán is bőven találunk fogadási lehetőségeket. És arra is számíthatunk, hogy majd élő fogadásra is bőven lesz lehetőségünk, ami azért különösen jó, mert a jégkorong egy nagyon dinamikusan változó sportág, főleg egy All-Star gálán. A korábbiakból kiindulva átlagosan 10-15 gól biztosan lesz egy mérkőzésen, tehát a megszokott gólszámos fogadásainkat itt felejtsük el. Szerencsére az LV BET kínál bőven opciókat a fogadáshoz.

Értelemszerűen az LV BET elemzői is tisztában vannak az esélyekkel, így a szorzók vonatkozásában a Pacific és az Atlantic divízió azok, amelyek nagyobb esélyt jelentenek az egyes mérkőzések győztesének megfogadása vonatkozásában. De további piacokat és esélyeket akarunk még megismerni? Akkor látogassunk el a legjobb online bukméker, az LV BET oldalára és bátran böngésszük át magunk a kínálatot.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *