Téli olimpia 2022 fogadási tippek

Téli olimpia 2022 fogadási tippek

Az első téli olimpia óta már majdnem 100 év eltelt, de ennél jóval kevesebb idő telt el azóta, hogy megszületett az első téli olimpiai bajnok Magyarország színeiben. Most 2022. február negyedikén kezdődik a kínai Pekingben a 24. Téli olimpia, amely egészen február 20.-áig fog tartani. Az első téli olimpiai játékok óta elég sok idő eltelt már és számtalan új sportágban élvezhetjük a legjobbak versenyét és ami a legjobb, nagyszerű fogadási lehetőségeink is lehetnek. Szeretnél többet megtudni, hogy mire is érdemes fogadni egy téli olimpián? Akkor böngéssz az LV BET sportfogadási blogján, hogy megtaláld, melyek azok a piacok, ahol előnybe kerülhetsz a többiekkel és a bukmékerekkel szemben!

A téli olimpia 2022 rövid bemutatása

  1. február 4. és február 20. között kerül megrendezésre Pekingben a 24. téli olimpiai játékok, amely az első olyan lesz, amit Kínában rendeznek, de most már a harmadik olimpia sorozatban, amit Ázsiában. Az idei esemény rekordszámú, 109 versenyszámot fog megmutatni a szurkolóknak és a fogadóknak, ráadásul népesnek mondható magyar különítménynek is szurkolhatunk. 5 sportágban 14 sportoló képviseli hazánkat és van olyan szám, amelyben éremesélyesnek számítunk. 

Az éremre leginkább a magyar sportolóknak gyorskorcsolyában van esélye, tehát a fogadóknak is érdemes errefelé nézelődniük, ha a magyar sikerekkel akarnának pénzt szerezni. Ugye az egyes és váltó számokban is vannak esélyeseink, gondoljunk például Magyarország első olimpiai érmes korcsolyázójára, Liu Shaolin Sándorra vagy az amerikaiból magyarrá lett Krueger John-Henry is tartogat nyerési esélyt. Persze nem csak a magyarokra lehet fogadni, komoly lehetőség például az éremtáblázat győztesére fogadni, hiszen Norvégia nagy esélyese ennek a győzelemnek is. Aztán a sífutás klasszikus sprintváltója vagy a jégkorongban az oroszok győzelme is korrekt lehetőséget tartogat.Jöjjenek tehát hasznos és esélyes téli olimpia fogadási tippek!

Fogadási tippek és szorzók a 2022 Téli olimpia különböző sportágaira és eseményeire

Az éremtáblázat végső győzelme az az elsőszámú fogadási ajánlat, amit érdemes megfontolni, hiszen az már aláírható előre, hogy a norvégoknál több érmet nem nagyon fog szerezni senki. Az egyes számokat nézve is lehet jó fogadási lehetőségeket találni, hiszen például a jégkorongban jól behatárolhatóan leszűkíthetőek az esélyesek az orosz, a finn, a svéd vagy a kanadai válogatottra. Ráadásul a jégkorong tipikusan jó sportág élő fogadásra, hiszen nagyon dinamikusan változnak az események, egy 2-0-ra megnyert harmad egyáltalán nem jelenti azt, hogy az adott csapat nyerni is tud a végén. De a klasszikus téli olimpiai sportágakban is van bőven jó fogadási lehetőség. 

Ott van mindjárt a biatlon, amellyel az ember sportfogadás vonatkozásában szinte mindig csak téli olimpia kapcsán találkozik. Nem igazán lenne meglepő, ha például a 10 kilométeres férfi sprintszámban Johannes Thinges Boe simán behúzná a győzelmet. Ráadásul az ő sikere egészen jó szorzót kínál, a fogadással pedig izgalmasabbá tehetjük a közvetítés megtekintését is. De a Magyarországon nem is annyira ismert freestyle sí is jó esélyeket tartogat, hiszen lehet sejteni, hogy ki nyer, mégis egy olimpiához méltó módon Midol sikere egészen nagy szorzót biztosít.

Fogadások a téli olimpia 2022-es rendezvényére az LV BET-nél

Egy téli olimpia specifikusan olyan esemény, amely rengeteg sportágban rengeteg fogadási piacot kínál a fogadók számára az LV BET oldalán. Fogadhatunk arra, hogy ki szerzi a legtöbb érmet az egész esemény során, ki diadalmaskodik egy-egy adott számban, de az adott sportokon belül is vannak speciális fogadási piacok, elég ha megnézzük az LV BET kínálatát a jégkorongra mondjuk. Jégkorong vonatkozásában egyébként az LV BET az oroszok győzelmét tartja a legvalószínűbbnek, 2,6-os szorzót kaphatunk, ha ők nyernek.

De az LV BET nagyon jó ajánlatot rakott össze például az éremtáblázat végső győzelmére is, Norvégia sikere 1,2-es szorzót ígér, talán még az oroszoknak van minimális esélyük az első helyen végezni, de még ez is 11-szeres pénzt jelentene. De fogadhatunk a női 15 kilométeres egyéni biatlonszámra is, Hanna Örberg a legnagyobb esélyesnek számít, mégis majdnem hétszeres pénzt fizet az ő győzelme. De kíváncsiak vagyunk milyen eseményekre és piacokra fogadhatunk még? Akkor keressük fel a legjobb online bukméker, az LV BET oldalát és nézzük át a hatalmas kínálatot!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *