Bayern München RB Leipzig fogadási tippek

Bayern München RB Leipzig fogadási tippek

Február ötödikén a német elsőosztályú labdarúgó-bajnokság, a Bundesliga következő fordulójában a Bayern München hazai pályán fogadja az RB Leipzig csapatát. A Bundesliga tabella első helyén jelenleg a müncheni csapat áll, hat pont előnnyel a második helyezett Dortmund előtt. Az RB Leipzig ezzel szemben nagy harcot folytat a nemzetközi kupaindulást érő pozíciók megszerzéséért, jelenleg a hatodik helyen állnak a lipcseiek. Alapvetően tehát papírforma mérkőzésnek tűnik a hazaiak számára, de ha kíváncsi vagy a legjobb tippekre, akkor olvasd végig az LV BET sportfogadási blogjának legújabb posztjait, ahol megtalálod azokat a tippeket, amelyek komoly értékkel bírnak erre a mérkőzésre is!

A Bayern München RB Leipzig mérkőzés bemutatása

A február ötödikén megrendezésre kerülő Bayern München RB Leipzig mérkőzés nagy kérdése, hogy a lipcseiek tovább tudják-e vinni a jó formájukat és képesek lesznek-e pontot szerezni a müncheniek otthonában. Hiszen a lipcseiek a legutóbbi négy meccsüket megnyerték úgy, hogy egyetlen gólt kaptak csak ellenfeleiktől. A Bayern München is jó formában van, bár az ő mérlegüket nagyon rontja, hogy január elején odahaza kikaptak a Borussia Mönchengladbachtól.

A Bayern München jelenleg az első helyen áll a Bundesliga tabelláján, de egy váratlan vereség már veszélybe sodorhatná az első helyüket, hiszen még nem tudták teljesen leszakítani a Dortmund csapatát. A Lipcse számára viszont létfontosságú a pontszerzés, hiszen jelenleg még éppen nemzetközi kupaindulást érő pozícióban vannak, egy újabb vereség innen is letaszíthatja az egykor szebb napokat látott csapatot. A legutóbbi Leipzig Bayern eredmény egyébként azt mutatja, hogy most is a bajorok az esélyesek, hiszen a két csapat legutóbbi öt, egymás elleni meccséből egyszer sem tudott nyerni a Lipcse, legutóbb a Bayern nyert simán. De nézzük is, hogy mire érdemes igazán fogadni a mérkőzés kapcsán!

Fogadási tippek és szorzók a Bayern München RB Leipzig mérkőzésre

A Bundesliga a világ egyik legjobb labdarúgó-bajnokságának számít, ennek tükrében pedig nem meglepő, hogy egy ilyen mérkőzésre sok tucat különféle piacra fogadhatunk. Értelemszerűen nagyon népszerűek a végső győztesre vonatkozó piacok, a hendikepes vagy pontos eredményre vonatkozó fogadások. Ennél a meccsnél alapvetően a győztes személyét illetően nem nagyon lehet kétségünk, a Bayern egyszerűen van annyival jobb csapat, hogy könnyedén behúzza ezt a meccset.

Viszont mivel a sima Bayern-győzelem fogadásban nincs annyi érték, így mindenképpen más jellegű piacok után érdemes néznünk, ha nagyobb profitot szeretnénk elérni. Ilyen piac lehet például az, hogy a Bayern München sikerét még megspékeljük azzal, hogy 2,5 gólnál több lesz a meccsen, de arra is reális esély van, hogy 0-1-es hendikeppel is simán nyernek majd a bajorok.

Fogadások a Bayern München RB Leipzig mérkőzésre az LV BET-nél

A Bayern München RB Leipzig mérkőzésre az LV BET oldalán is bőven találunk fogadási lehetőségeket és speciális piacokat. Plusz arra is számíthatunk, hogy élő fogadásra is lesz majd lehetőségünk, amikor elkezd pattogni a labda a Bayern arénájában. Ami elsőként szembeötlő, hogy egészen nagy, 1.45-szörös szorzót fogunk találni a Bayern sikerére, ami talán a Lipcse mostanában mutatott jó formájának tudható be. Izgalmas fogadási lehetőségnek tűni a meccsre az LV BET kínálatában az első félidőben szerzett gólok száma, a statisztikák alapján van reális esély arra, hogy már az első félidőben lesz két gól a meccsen, ez közel kétszeres pénzt fizet.

Számtalan speciális fogadási piac érhető el a szögletfogadások vagy éppen a büntetőlapos fogadások vonatkozásában is, de ami igazán csábító lehet, az a döntetlent kizáró ázsiai fogadások számtalan piaca. De ne lőjjük el az összes puskaporunkat most azonnal, a több száz fogadási piacot részletesen megnézhetjük ugyanis legjobb online bukméker, az LV BET oldalán, ahol egyből fogadhatunk és statisztikákat is böngészhetünk.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *