Snooker Welsh Open fogadási tippek

Snooker Welsh Open fogadási tippek

A snooker sportjának egyik kiemelten népszerű és rangos versenyének számít a Welsh Open, amely 2022. február 28-án kezdődik majd a Walesben található Newport városában és egészen március hatodikáig küzdenek itt a legjobb snookeresek. A 2021-2022-es snooker szezon 12. legrangosabb versenyének számít, amelyet 1992 óta rendeznek meg. A Snooker Welsh Open 2021 versenyét egyébként Jordan Brown nyerte meg, miután megdöbbentően izgalmas döntőben legyűrte a sport igazi nagyágyúját, Ronnie O’Sullivant. Bár a snooker nem a legnépszerűbb fogadások közé tartozik, nagyszerű esélyeket kínál a jó nyeremények megszerzésére. Ha kíváncsiak vagyunk, hogy mire lehetne fogadni, akkor olvassuk az LV BET sportfogadási oldalának cikket, hiszen itt nagyon jó tanácsokat és tippeket fogunk találni a snooker fogadásához!

A Snooker Welsh Open idei versenyének rövid bemutatása

Ahogy a bevezetőben említettük, a 2022-es Welsh Open február 28-án kezdődik majd Newportban, Walesben és március hatodikán fejeződik majd be. A torna győztese 70 ezer fontos pénzdíjban részesül, de még a legjobb 64-be bekerülő versenyzők is kapnak 3000 fontot. A selejtezők már megrendezésre kerültek, így a mezőny jelentős részét ismerjük már. Az látható, hogy a megszokott módon az angol versenyzők dominálják a mezőnyt, hiszen Ali Carter, Ben Hancorn, Gary Wilson és még sok angol tehetség van ott a legjobb 64-ben .

De most már vannak egyéb feltörekvő nemzetek is, a kínai snooker eredmények is egyre jobbak, nem csoda, hogy a legjobb 64-ben ott van már Lu Ning, Ding Junhui és még több kínai tehetség is. A világranglistát jelenleg Mark Selby vezeti Ronnie O’Sullivan előtt, a harmadik Judd Trump és Neil Robertson Ausztráliából az első nem angol versenyző a negyedik helyen. Összességében tehát komoly meccsekre lesz majd kilátás az idei Welsh Openen, amelyekre nagyon is érdemes fogadni, úgyhogy most megnézzük a legígéretesebb fogadási lehetőségeket és tippeket!

Fogadási tippek és szorzók a Welsh Openre

Snooker vonatkozásában a fogadási piacok legnépszerűbbje az, hogy melyik versenyző nyeri meg a meccset. Aztán nagyon sokan szoktak fogadni, főleg a tornák kezdeti szakaszában hendikeppel, amikor egy kiemelt versenyző csap össze egy, a selejtezőkből felkerült snookeressel. Komoly előképzettség és rutin kell viszont ahhoz, hogy valaki pontos eredményre fogadjon, mert ehhez azért már jól kell ismerni a játékosokat, a formájukat, egymás elleni teljesítményüket. De fogadhatunk még frémekre vagy éppen a mérkőzés százas breakjeire és így tovább. Szóval snookernél is van bőven speciális piac, ha érdeklődőek vagyunk.

A fogadók többségének ezért elsősorban a győztesekre való fogadást javasoljuk, akár meccs, akár az egész torna vonatkozásában. Snooker esetén azért a ranglista figyelembe vehető, legalábbis a legjobb 64 meccsein, hiszen ritkán szoktak itt még kiesni a nagyobb sztárok. Érdemes például a ranglistát vezető indulók végső győztes fogadását is megfontolni. Snooker vonatkozásában mindig találunk élő fogadási lehetőségeket, ez azért jó, mert így a meccs közvetítésének követése során tudunk alkalmazkodni a váratlan helyzetekhez és fordulatokhoz.

Fogadások a Welsh Open eseményére az LV BET-nél

Az LV BET online sportfogadási oldalán is számtalan fogadási piacot találhatunk a Welsh Open vonatkozásában, bár értelemszerűen a legtöbben itt is a végső győztes piacát keresik. De fogadhatunk természetesen hendikeppel, fogadhatunk a breakekre, a frémekre és ha nagyon elvakultak vagyunk, az LV BET pontos eredményekre is kínál lehetőségeket. És nem meglepő módon, ez a bukméker majd adni fog élő fogadási lehetőségeket is, szóval megéri itt böngészni.

Snooker vonatkozásában az a jó fogadási szempontból, hogy a legjobb 32 vagy a legjobb 16 köre után már szinte bárki nyerhet és így nem lesznek nagyon alacsony szorzók, amelyekben már érték sincs. De érdemes folyamatosan követni az LV BET aktuális kínálatát, hiszen bőséges fogadási lehetőséget fogunk találni a torna során végig.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *