Giro D’Italia 2022 fogadási tippek

Giro D’Italia 2022 fogadási tippek

A Giro D’Italia a három nagy országúti kerékpáros verseny egyike. A Giro egy háromhetes körverseny, az idei lesz már a 105. alkalom, hogy megrendezik. A versenyt ezúttal is tavasszal rendezik, május 6-án rajtolnak el a kerekesek és május 29-én zárul majd a megerőltető három hét, ami egyébként nagyszerű fogadási lehetőségeket is rejt magában. A Giro D’Italia route azaz a Giro D’Italia útvonal minden évben komoly emelkedőket és sprinthajrás szakaszokat is tartogat magában, ráadásul az idei szezon a magyar fogadók és szurkolók számára még inkább érdekes és izgalmas lesz. Főleg, ha még fogadni is szeretnénk az egyes szakaszokra vagy az egész körversenyre! De hogy lehet a Giro kerékpárversenyére fogadni? Az LV BET online sportfogadási blogja tippekkel és tanácsokkal is segít a legjobb kerékpáros fogadások összeállításában!

A Giro D’Italia 2022 teljeskörű bemutatása

Május hatodikán rajtol el tehát a Giro D’Italia 2022-es versenye és az utolsó szakasz befutója majd május 29-én lesz. Ami igazán érdekessé teszi a versenyt a magyar fogadók számára az idei évben, az a tény, hogy a körverseny első három szakaszát Magyarországon bonyolítják majd le. Lesz egy Budapest – Visegrád első szakasz, aztán Budapesten lesz egy időfutam, végül május 8-án lesz egy Kaposvár – Balatonfüred közötti 201 kilométeres szakasz is Magyarországon. A befutó majd Veronában lesz, a királyetapnak pedig a 16. szakaszt nevezhetjük, amikor Saló és Aprica között kerekezik a mezőny és 5440 méteres emelkedést fognak leküzdeni.

A Giro D’Italia 2021 versenye is rendkívüli izgalmakat tartogatott a végjátékban és több szakaszon is, végül a kolumbiai Egan Bernal nyerte a versenyt, aki viszont súlyos balesetet szenvedett nemrégiben hazájában. A második helyen az olasz Damiano Caruso végzett, megelőzve a harmadik Yatest. A hegyi összetettben Geoffrey Bouchard tudott nyerni, tehát ő volt a tavalyi Giro hegyi menője. De nézzük is meg, hogy idén mire és hogyan érdemes fogadni a Giro D’Italia 2022-es, három magyar szakaszt is tartalmazó versenyén!

Fogadási tippek és szorzók a Giro D’Italia 2022 versenyére

A Giro és alapvetően a legtöbb kerékpáros verseny vonatkozásában a fogadási lehetőségek elég jól behatárolhatóak és érthetőek. Fogadhatunk alapvetően a végső győztesre, ami jelen esetben azt jelenti, hogy ki lesz majd a háromhetes körverseny végén a rózsaszínű trikóban. De emellett fogadhatunk a többi kategória győztesére is, tehát a legjobb hegyi menőre vagy a legjobb sprintelőre is, de minden egyes szakasz győztesére is tippelhetünk majd, plusz bőven szoktak lenni speciális piacok is, tehát ki kerül be a legjobbak közé és egyes versenyzők hogyan végeznek majd.

A Giro D’Italia 2022-es versenye vonatkozásában még van egy-két kérdés az indulókat tekintve, tehát elég valószínű, hogy a tavalyi győztes, Bernal nem fog tudni majd indulni. Az ő távollétében talán Yates lehet az, akitől várhatunk szakaszgyőzelmeket és rá van értelme fogadni a végső összetett győzelem kategóriájában is. Persze mindenképpen figyelni kell például Pogacar, Roglic vagy Carapaz nevére is, ők is bármikor tudnak robbantani egy nagyot.

Fogadások a Giro D’Italia 2022 körversenyére az LV BET-nél

A legjobb online bukmékerek egyikének számító LV BET folyamatosan biztosít lehetőséget a kerékpáros versenyekre történő fogadáshoz és egyáltalán nem csak a három nagy verseny érhető el a kínálatában. Mondhatjuk, hogy amikor verseny van, akkor azt meg fogjuk találni a kínálatában. Alapvetően a körversenyek esetén a végső győztes és a szakaszok győztesének a fogadása a legnépszerűbb az LV BET-en is, de amikor már zajlanak a versenyek, akkor azért jóval több piacunk lesz elérhető.

Ennél a bukmékernél is jó szorzója van Yatesnek, Roglicnak és Pogacarnak is a végső győzelem vonatkozásában a Giro D’Italia 2022-n, de érdemes hangsúlyozni, hogy még eléggé képlékeny némely versenyző indulása, ami befolyásolhatja az esélyeket. De érdemes felkeresnünk saját magunk az LV BET fogadási platformját és átböngészni az elérhető fogadási kínálatot a kerékpárversenyek és a Giro D’Italia 2022 vonatkozásában is!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *