Europa Conference League fogadási tippek

Europa Conference League fogadási tippek

A 2021-2022-es európai Koferencia Liga a harmadik számú európai labdarúgó kupasorozat, amelyben az Európa Ligából és a Bajnokok Ligából kiesett csapatok mellett kisebb és kevésbé ismert ligák csapatai versengenek a végső győzelemért. A sorozat jelenleg a legjobb 16 mezőnyénél tart, ahol a párharcok első mérkőzései február 17-én, a visszavágók pedig február 24-én kerülnek majd lebonyolításra. Az európai konferencia liga érdekességét és izgalmát fogadási szempontból is az adja, hogy itt nagyon komoly csapatok mellett kisebb és kevésbé ismert gárdák csapnak össze. Szóval ha többet szeretnél megtudni a konferencia liga fogadásáról és olvasnál fogadási tippeket, akkor böngészd tovább az LV BET sportfogadási blogját, hogy megtaláld a legjobb tanácsokat és ajánlatokat!

Az UEFA Konferencia Liga 2022 legjobb 16-os mezőnyének bemutatása

Február 17-én kezdődik a Konferencia Liga legjobb 16 mezőnyének küzdelme az első mérkőzésekkel, majd egy héttel később jönnek a visszavágók. Vannak rendkívül érdekes és már előre is lefutottnak tűnő párharcok, szóval minden fogadó megtalálja a neki megfelelő meccseket. Hiszen azért a Marseille és a Qarabag meccsén nagy meglepetés lenne, ha nem a franciák nyernének odahaza, ugyanakkor a Midtjylland PAOK elleni meccsén ember legyen a talpán, aki biztosat tud mondani.

De összességében is jellemző, hogy nagyon izgalmas párharcok vannak, gondoljunk például a Fenerbahce – Slavia Praha elleni ütközetére vagy a PSV – Maccabi Tel Aviv párharcra. Bár utóbbi esetén azért nagy meglepetés lenne, ha nem az eindhoveniek nyernének. De még említsük meg a Leicester City – Randers párharcot, ahol az alig ismert dánok simán okozhatnak meglepő perceket az angoloknak és szerezhetnek kellemes meglepetéseket a fogadóknak. De a Rapid Wien hazai pályán biztosan kettőzött erővel fog rohamozni a Vitesse ellen, főleg, hogy mostanában nagyon szörnyű formában vannak. Ahogy ebből a pár mondatból is látható volt, számtalan lehetőség van itt a fogadók számára, nézzünk is mindjárt néhány nagyszerű fogadási tippet!

Fogadási tippek és szorzók a Konferencia Liga legjobb 16-os mezőnyre

Annak ellenére, hogy a harmadik számú európai labdarúgó kupasorozatról van szó, a Konferencia Liga meccseire is bőségesen találunk fogadási eseményeket például az LV BET platformján is. Fogadhatunk a végső győztes személye mellett minden egyes meccsen sok száz különféle piacra, kezdve a győztes piactól a hendikepes piacokon át a pontos eredmények és a büntetőlapok számának megtippeléséig. Szinte tutira mehetünk február 17-én a Marseille hazai győzelmének megfogadásával a Qarabag ellen, de ha meglepetést akarunk megtippelni és nagyobb nyereményre pályázunk, akkor a Sparta Praha – Partizan meccsen a vendégek sikerében láthatunk jelentős lehetőséget.

Más piacokon is vannak ígéretes lehetőségek, így például simán van arra esély, hogy a Leicester City Randers elleni mérkőzésén 2,5 gólnál több lesz, ahogy arra is van értelme fogadni, hogy a Fenerbahce – Slavia Praha mérkőzésen mindkét fél tud majd gólt szerezni. Szögletfogadásban is érdemes a conference league kapcsán gondolkodni, de ezt mi inkább az élő fogadásokra javasoljuk.

Fogadások a Conference League meccseire az LV BET-nél

Az LV BET nem meglepő módon az összes Conference League meccsre kínál fogadási eseményeket és számtalan piacot, nagyjából győzzük átnézni az összes lehetőséget, annyi van. Például nagyon korrekt szorzót jelent a Rapid Wien Vitesse elleni győzelme, amiért a fogadóiroda 2,3-szoros pénzt fizet, miközben azért reálisan ennél nagyobb az esélye a hazai győzelemnek. Ha kicsit biztosabb tippekre vágyunk, akkor 1,5-ös szorzóért rárepülhetünk a Celtic hazai győzelmére a Bodo/Glimt ellen.

A PSV Maccabi elleni sikere elég alacsony szorzóval jár, ezért nem is tartogat nagy értéket a sima győzelmes fogadás, így reálisan érdemes gólszámos fogadásokban is gondolkodni. Tehát mi arra fogadnánk ezen a meccsen, hogy 2,5 gólnál több lesz és a PSV nyer, ezzel már azért jelentősen nagyobb szorzót szerezhetünk. De nem is akarjuk leírni az összes lehetőséget, hiszen annyi piacunk van az LV BET-en, így inkább azt javasoljuk, hogy keressük fel a legjobb online bukmékernek számító LV BET platformját és nézzük meg magunk, mennyire sok lehetőség van a Conference League vonatkozásában is!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *