NBA Finals 2022 fogadási tippek

NBA Finals 2022 fogadási tippek

Az amerikai profi kosárlabda-bajnokság, az NBA egyértelműen az egyik legnépszerűbb kosárlabda bajnokság a világon, nem csak a szurkolók, de a fogadók körében is. A 2022-es szezon alapszakasza után április 16-án kezdődik az NBA playoffs, azaz a rájátszás, amelynek legvégén jön az NBA legjobban várt mérkőzéssorozata, az NBA Finals. Ez, hasonlóan a rájátszás meccseihez, egy négy győzelemig tartó párharc, ahol a kiemelt csapat fogadja az első két meccsen ellenfelét, a következő két meccs a másik csapatnál zajlik, utána pedig felváltva mennek a meccsek, egészen addig, amíg valaki nem szerez négy győzelmet. Kíváncsiak vagyunk, hogy idén mire érdemes fogadni az NBA Finals vonatkozásában 2022-ben? Folytassuk az LV BET sportfogadási blogjának böngészését, ahol a legjobb fogadási tippek mellett egyéb kosárlabda-fogadási stratégiákat is találhatunk! A következőkben szó lesz.

Az NBA Finals 2022 teljeskörű bemutatása

2022-ben az NBA Finals meccsei június közepén, az NBA Playoffs végén kezdődnek majd el. Az NBA Finals 2021 mérkőzéssorozatát a Phoenix Suns játszotta   Milwaukee Bucks csapatával és bár az első két meccset a Suns behúzta a veterán Chris Paul vezérletével, a Bucks az ezt követő négy meccset megnyerte Giannis Antetokounmpo irányításával, aki később a döntő MVP játékosa is lett. Az idei szezon alapszakaszában látott teljesítmény alapján a Phoenixnek most is komoly esélye van arra, hogy bejusson majd a döntőbe, az NBA eredmények tekintetében kimagasló, amit a Suns mutatott az idei évben.

A döntők történetében a Suns egyébként még sosem nyert, de a Bucksnak a tavalyi már a második győzelme volt, idén meglepő lenne, ha megint ők lennének a szezon legjobbjai. Az eddigi legtöbb NBA Finals meccset megnyerő Los Angeles Lakers egyébként az NBA hírek közül az egyik legszomorúbbat szolgáltatta, hiszen nem kerültek be még a rájátszásba sem. A második és harmadik legtöbb NBA döntőt nyerő Boston Celtics és Golden State Warriors idén is kiemeltként került be a rájátszásba, az ő végső győzelmük tehát nem lenne óriási meglepetés. De hogy mire lenne értelme fogadni? Jöjjön néhány nagyszerű fogadási tipp az NBA Finals 2022 meccseire!

Fogadási tippek és szorzók az NBA Finals 2022 mérkőzéseire

A kosárlabda vonatkozásában az NBA esetén is a legnépszerűbb fogadásnak az egyes meccsek győzteseinek megtippelése számít, az NBA Finals vonatkozásában sincs ez másként. De az alapszakasz után és a döntő előtt sokan fogadnak még arra, hogy ki jut tovább a következő körbe vagy ki nyeri meg a döntőt a legvégén. Viszont mivel itt már két nagyon komoly erőt képviselő csapat találkozik, van létjogosultsága az alatta/felette piacoknak és annak is, hogy megpróbálunk belenyúlni egy sokpontos győzelembe valamelyik fél részéről. Az idei szezonban az NBA Finals 2022 megnyerésére a legnagyobb esélye a Phoenix Sunsnak és a Milwaukee Bucksnak van megint, bár azért vannak még esélyes csapatok.

Ritkán fordul elő olyan, hogy az előző évi döntőjének szereplői a legesélyesebbek arra, hogy ismét döntőbe jussanak, de most ez a helyzet, bár a Brooklyn Nets, a Golden State Warriors vagy éppen a Boston Celtics döntőbe jutása és ott aratott végső győzelme sem lenne akkora meglepetés. Talán még a Miami és a Philadelphia 76ers csapatát tarthatjuk fekete lónak, a többiek vonatkozásában már a döntőbe kerülés is óriási meglepetés lenne!

Fogadások az NBA Finals meccseire az LV BET-nél

Tekintve, hogy kosárlabda vonatkozásában az NBA messze a legnépszerűbb bajnokságnak számít, nem csoda, hogy az egyik legnagyobb fogadóiroda, az LV BET is rengeteg fogadási piacot kínál minden egyes mérkőzés vonatkozásában, így az NBA Finals tekintetében is fogadhatunk nagyjából szinte mindenre, negyedekre, lepattanókra, alatta-felette piacokra, hendikepre és pontszámokra is. Az esélyek tekintetében az LV BET fogadóirodája is hasonlóan látja, mint a szakértők, a Suns és a Bucks csapatai emelkednek ki a bajnokságból.

De ahogy fentebb is esett róla szó, a Nets, a Warriors és a Celtics csapataira is egészen elfogadható a szorzó az LV BET-nél, hiszen ezek a csapatok is szédületesen erős kerettel és jó formában érkeztek meg a rájátszásba. Összességében az elmondható, hogy ennél a bukmékernél bőségesen találunk fogadási piacokat az NBA Finals vonatkozásában is, így mi azt javasoljuk minden érdeklődőnek, hogy bátran keresse fel az oldalt és böngéssze át a kínálatot saját maga.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *